Boleh ke jika saya bagi tempoh sehingga pukul 2 petang sahaja??

Sebenarnya saya dah malas nak tunggu lama2 pada pemenang yang dapat Coklat Praline 21 cavity... penat tunggu... Untuk pemenang kedua baru ni pun, masih jugak belum bagi detail sebab dah lama dia tak update blog.. So, tadi saya dah suruh Alisha buat cabutan lagi sekali..

Pemenang kali ketiga ni adalah nombor 132... Serius, saya dah sampai tahap malas nak ambik gambar nombor cabutan alisha tu.. adoiii... tapi u all jangan risau.. saya tak tipu yer.. semuanya adil dan saksama... So, pada no 132. http://kosongitukosong.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html cepatlah munculkan diri... jika sampai pukul 2 petang ni pun, tak menjelma jugak, saya suruh je alisha buat cabutan lagi... saya bagi tempoh selama 4 jam...

Ohya,u all rasa ok ke jika saya bagi tempoh selama 4 jam sahaja??!!... sebab dah lama sangat benda ni tertangguh.. tak settle2 jugak lagi... No 132 ni pun, actually masih belum bagi details untuk hadiah saguhati + dah lama jugak tak update blog...


Boleh ke jika saya bagi tempoh sehingga pukul 2 petang sahaja??

{ 24 comments.. read them below or add one }

Tina Othman Tina Othman April 20, 2012
boleh je ina, asal tak menyusahkan, kesian ke ina nak kena tunggu org bagi details

kena pilih pemenang yg rajin update, senang sikit =)
syawalsimpsons syawalsimpsons April 20, 2012
ok jugak...sebab benda dah lama..kiter pon bukan suke simpan lelama benda yang kiter nak kasi kan....pada sue ok la...
Ummi Iman Ummi Iman April 20, 2012
oh hadiah 1st GA hari tu ya..
fizafantagirO fizafantagirO April 20, 2012
alaa.. sian alisha .. ti mesti dia pun dah malas nk cabut dah :p
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 20, 2012
eh eh......kalau dorg taak update lama,means da x aktif da kot..... :)
Tihara Tihara April 20, 2012
cepat la uittss...kang dapat kat owg lain baru taww :)...sabo je laa
Falsya Falsya April 20, 2012
bg falsya je la..falsya ganti..hehehe..
fieda fieda April 20, 2012
alamak..yg menang semuanya yg tak blog dh lama tak berupdate..kasi yg aktif berblog ni haaa...hihi..

done
Wanieys Wanieys April 20, 2012
dh lama tertangguh masih ada yang tak tuntut hadiah tu yer...
Jaa Jaa April 20, 2012
4 jam x singkat sangat ker? naper x bg 1 hari cyg...

tp xpela.. kl x bgtau kt i jerla..hehe
Puan Kutu Puan Kutu April 20, 2012
emm susah gak ekk.mungkin depa ada hal or masalah sh lama tak update.4jam tu kejap sgt.tp takpelah sbb dh lama tertangguh..cakap kt alisha cabut nama sy kan senang..bley jumpa utk kali kedua.haha..
Izan Ishak Izan Ishak April 20, 2012
ina... susah juga tu kalau pemenang dah lama tak update blog. tak tau camna lagi nak contact dorg kan.

boleh aje... letih tu nak tunggu lama2 kan.
ieda ieda April 20, 2012
tulahh
susah gak kan huhuhuh
SeputihSalju SeputihSalju April 20, 2012
lor ganas jugk kak ina nih...hihi, tp takkan tonyoh sikit blh pth ye.. mybe dah reput..erkk bru teringt gigi yg sy cbut bru2 nih reput jugk.. bila pegang sikit dah tercabut serpih2 gigi tuh...
Aju Mohit Aju Mohit April 20, 2012
bagus ina, bagi masa, pas tak bagi jugak details, cari jelah pemenang lain kan
SeputihSalju SeputihSalju April 20, 2012
nanti alisha cabut undi, cabut no mak lang ye...hehhehe
jemarisuri jemarisuri April 20, 2012
boleh je...asal IB bahagia...hehe
zareliqa afiqa zareliqa afiqa April 20, 2012
oke jek tu kak..kalau tunggu lama2 pun buang masa kalau orgnya tak muncul :)
SumeSakan SumeSakan April 20, 2012
hahaha dah ckup lama dah ina kasi nih...ekekekek
Fai Shaklee Fai Shaklee April 20, 2012
suruh la alisha buat cabutan lagiii... mana tau ada rezeki fai nk menang GA ni. hihi ;)
MamaEma MamaEma April 20, 2012
mungkin rezeki tuntuk orang lainkan.. tapi kalau akak yang tersenarai..jgnlah bagi beberapa jam..sebab hari cuti tak online..hari kerja time kerja je..balik rumah dah offline..huhuhu
anisalya anisalya April 20, 2012
masuk GA tp jarang pulak update blog. susah jugak tu...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat April 21, 2012
ada lagi yg tak tuntut hadiah..kesian itan...buat cabutan barulah intan...
Kekosong Kekosong April 25, 2012
salam...
maaf mmg da lama tak on blog n emel..
dah ade pmng bru ya?

takpa takpa.. tiada rezeki. maaf tidak beri respon :)