Alisha yang dah makin pandai nak bergaya.. (^_^)

Kalau sebelum ni, saya dah pernah cerita dekat u all yang anak saya ni dah pandai bergaya dengan memakai kasut tumit tinggilah... pakai spek mata hitam lah... guna safi rania gold la... So, kali ni nak cerita perkembangan terbaru alisha dalam bidang penggayaan..hihiii...

Nak letak jugak walaupun gambar ni kabur..hehhehhe

 Alisha sekarang ni dah start menyukai HANDBAG saya... Setiap kali nak keluar berjalan.. dia lah yang paling sibuk memegang handbag saya... Saya yang tengok ni kadang2 kesian.. bukan apa, handbag saya tu penuh dengan barang.. so, beratlah dia bawak... kadang tu sampai dia heret handbag saya tu...hahahhahhah

 

 Macam masa kami nak pergi kenduri baru ni... dia nak bawak handbag saya.. sebab berat, saya gantikan dengan beg yang terisi pampers dia... So, bag yang dalam gambar tu... bag yang terisi pampers dia la.. tu yang dia maintain je galas bag tu.. ala2 gaya mak datin memegang handbag... Muahahhahha... Alisha cakap, untuk kelihatan lebih bergaya, handbag kene pegang paras siku sahaja...hahahhhahah


Gambar ni pulak saya saja tempek sebab suka tengok rambut alisha yang kemas... selalu rambut tengah serabai je...hahahhahahha

{ 37 comments.. read them below or add one }

Yaya Azura aka Naz Azra Yaya Azura aka Naz Azra April 12, 2012
alisha pun nak bergaya macam mamanya jugak..
nanti agaknya minta dipakaikan lipstik..hikhk
aimi aimi April 12, 2012
alisha nk cium cikit blh x?? akk geram lah dgn alisha ni.... hihiihihih
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 12, 2012
amboi dia.. makin nak menjadi gadis2 ni..hihi
Aju Mohit Aju Mohit April 12, 2012
alahai comelnya alisha, terserlah keperempuannannya tu hehehe...like mother like daughter
anisalya anisalya April 12, 2012
comel je. kena pulak rambut tersikat rapi. kalau tak mmg nampak la kerintingnya. anak2 akak suka ambik tudung akak pakai. lepas tu tanya yg ni berapa? hahaha...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa April 12, 2012
amboiii gaya kemain lagi dah macam mak datin je hahaha..
Tina Othman Tina Othman April 12, 2012
alahai comelnya dia, hehe tu belum lg pandai nak main mekap ibu tu, dah pandai esok siaplah, kena belikan satu set jugak untuk dia hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons April 12, 2012
ala alisha so sweet....mmg macam mak datin ni
emy zulaiha emy zulaiha April 12, 2012
comel je alisha...kecik2 dah pandai bergaya.hehe semoga jadi anak yang pintar!
mama irfan mama irfan April 12, 2012
comel alisya ikat rambut...terserlah keayuan mak datinnyer...hehehehe
Masz Sidek Masz Sidek April 12, 2012
hehehe... raya thn ni kena beli handbag utk alisha letak duit raya... hehehe :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 12, 2012
amin2 jadi datin kak.hahaha :D
Masya Masya April 12, 2012
comel jer.. kalau pakai sepit rambutkan.. x pun pakaikan scaft...
nur anis nur anis April 12, 2012
alisha mintak handbag baru nih khas untuk dia..huhu
Dylla Abas Dylla Abas April 12, 2012
sesuai sgt la tu..nmpk feminin la sikit kan..huhu :p
SumeSakan SumeSakan April 12, 2012
alahai comey ja dia...da jadi cantik lak bergaya mcm tu ye syg....skit hari ag pandai nak bergincu segala la nih...
intan morsalin intan morsalin April 12, 2012
makin beso makin pandai bergaya yer..ni mesti ikut prangai ibunya kan...hihihi
anitadiana anitadiana April 12, 2012
comel lah alisya ne...nampak besar dah kan...nak jadi kak long..sama juga si arisya sampai nak putus handbag mama ne ditariknya...
Zana Adieyza Zana Adieyza April 12, 2012
amboiiiii, bukan main lagi yer.. nnti dh besar mesti makin kuat bergaya ni.. comel ok!
ieda ieda April 12, 2012
alor2 cumeilnyaa siap beg tangan tuu
nanti mummy belikan beg yg tecik sikit okkk ;)
Mrs Lurve Mrs Lurve April 12, 2012
amboi..ada gaya tue..jeles duk tgk ibu dia ja bergaya
LYAfrina LYAfrina April 12, 2012
ALAHAI..TOMEY..TOMEY...
INA PASNI BELI LA SATU BES GALAS KAT DIA..Y PIC KARTUN2 TU..PASTU LEH LTK PMPERS DLM TU... DULU ASYA PON GNI NK BWK H/BAG LYA..PASTU KESIAN TGK DIA SSH PAYAH NK BAWAK..TERUS BELI BEG GALAS KAT DIA
noor noor April 12, 2012
wowweeee siap handbag uuuu
MamaEma MamaEma April 12, 2012
anak perempuankan...mesti nak bergaya
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa April 12, 2012
ngeheheh!!comellll:D..anak2 kita ni mmgkn..ape yg kita buat yg tu jgk dia nk buatkn?
sueshe sueshe April 12, 2012
hahaha..comei je dia neh..aina nnt da besar xtau la gayanya cam mn lak..
Myra Jay Myra Jay April 12, 2012
Memang comel.. :)

Dan ada gaya jadi mak datin..heheee
Izan Ishak Izan Ishak April 12, 2012
kalau camtu...apakata ina belikan satu handbag comel utk dia. mesti lagi terserlah gaya n kecomelannya nnti tu.

suka tgk alisha ikat rambut...! kemas n cute sangat...
deno deno April 12, 2012
makin comel alisya! serba biru pula kali nie.... :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina April 12, 2012
wahhh jrg tak alisha ikat rambut..kemain lagi nak kemana tuh=)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa April 12, 2012
Comel lar alisha pakai baju kurung..suka tngok budak kecik pakai buju kurung.Kecik dan comel je baju tu :)
Mama Adam Mama Adam April 12, 2012
Comel je... Anti pun suka pegang handbag paras siku. Vogue gitu... Hahahah
Zie Zie April 12, 2012
alahai nak gi mana tu alisya?.. balik kg yer.?
Puan Kutu Puan Kutu April 13, 2012
alisya sgt comel berbaju kurung..mmg pandai bergaya dr rambut sampai gaya beg tu dh menawan sgt dh,tiba2 berkaki ayam.keke..tp tetap comel..:)