Alisha hampir terkena lagi sekali palang automatik...

Kalau u all masih ingat.. dalam entry sebelum ni.. saya ada cerita alisha terkena palang auto yang kita nak masuk dalam Tesco tu kan.. sampai benjol + lebam dahi alisha... Hari Ahad baru ni.. kejadian tu lagi sekali nak berlaku dekat Alisha..

Tapi kali ni bukan dekat Tesco tau tapi dekat Giant pulak.. Palang nak masuk dalam Giant tu lagi besar @ panjang dari Tesco kan.. Saya rasa kalau time tu kene jugak dekat Alisha.. bukan setakat dahi kena.. adoiii... Ceritanya macam ni.. alisha ni berjalanlah nak masuk Giant sambil dipimpin oleh my dear.. saya ikut dari belakang sebab tolak troli...

Time tu dalam hati saya memang dah rasa semacam.. macam lagi sekali sejarah akan berulang.. Dengan takdir Tuhan memang betoi.. tiba2 je palang tu nak tertutup hampir terkena Alisha.. saya yang dari tadi mata asyik tengok dekat palang auto tu... cepat2 pergi pegang.. Alhamdulillah.. nasib tak kena.. tapi sikit je lagi nak kena... Kalau tak.. menangis lagilah anak saya.. berbenjol lagi lah jawabnya.. Bila dah 2 kali jadi macam ni.. buat fobia saya dengan palang auto ni tau.. adehhhh...


Alisha hampir terkena lagi sekali palang automatik...

{ 34 comments.. read them below or add one }

SumeSakan SumeSakan April 04, 2012
Alhamdulillah dilindungi..kalau x kesian alisha...x pasal2 lebam berbenjol...
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha April 04, 2012
emm, terlampau otomatis palang itu barangkali. lucky you alisha. :)
eB ezrin eB ezrin April 04, 2012
np eh?
palang tuh rosak ker?
syawalsimpsons syawalsimpsons April 04, 2012
ala cian alisha...seb baik tak kena kan...
sueshe sueshe April 04, 2012
lepas ni alisha leh jadi duta tesco n giant la..sbb da tgglkan kesan kat palang auto tuh..hihihihi :)
deno deno April 04, 2012
budak2 kita kena tengok sgt, dia kecik... nasib baik alesya tak apa2...:)
:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: April 04, 2012
Ya Allah..nasib tak apa apa..
teratak hati teratak hati April 04, 2012
nk kena tengok la time nk lalu kt palang auto tu kan..
ummi anum ummi anum April 04, 2012
ishh!!lain kali kena hati2 tu..bila nampak kena dokung jer Alisha tu..
Ummi Iman Ummi Iman April 04, 2012
alhamdulillah tak kena. pelik pula saya kena lalu palang auto. kalau di sini giant dan tesco ada palang tapi tak berfungsi pun ;) sebab free parking dan trolley terletak dalam kawasan parking
wan nurul hezrina wan nurul hezrina April 04, 2012
takutnya.kalau nurul boleh fobia jugak
Myra Jay Myra Jay April 04, 2012
Kalau myra pun fobia jugak..
Adoila..
Falsya Falsya April 04, 2012
nasib baik xkene..alhamdulillah..ye lah kan kalau bende tuh dh penah jd sekali,automatik kite pun beringat..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda April 04, 2012
nsb baik xkne ye..hehe..
bahaya gak eh palang tue...

btw, soi lame xsinggah... ade header br ye, cun!! ^_^
ajumohit ajumohit April 04, 2012
Setakat ni tak pernah kene lagi, mujurlah mama tengok, siannya Alisha, sakit kalau kene tu ina
jemarisuri jemarisuri April 04, 2012
nasib smpt elak...kalau idak kesian kt baby alisha...
Izan Ishak Izan Ishak April 04, 2012
bahayalah palang auto ni utk anak2 kecil cam alisha. sbbnya tingginya mmg paras tinggi dika gitu kan. mujurlah ina sempat tepis... kalau tidak sian alisha kena kali ke-2.
Azi Azi April 04, 2012
nasib xde apa2..palang xdpt detect sbb alisha rendah ker?
Cik Rose Cute Cik Rose Cute April 04, 2012
palang tue memang bahaya...kena hati2..
Hilmirda Daud Hilmirda Daud April 04, 2012
ape kata lepas ni letak dia dlm troli, tinggi sikit dr palang tu. kalau palang tu nak tertutup mungkin tak kena pada dia.
Puan Kutu Puan Kutu April 04, 2012
semoga lain kali lebih hati2..dukung je si alisya tu.nti dh masuk dlm baru lepaskan.klu tak tak pasal2 benjol!hehe..
eita eita April 04, 2012
mujur takde apa2..kalau tak menangis lagi lah alisha..sian kat dia..
anisalya anisalya April 04, 2012
alhamdulillah. nasib baik tak apa2. suka benar palang tu dekat alisha ye?!
fieda fieda April 04, 2012
pasni kena dukung la alisha bila lalu situ..giant kt umah kak fieda ni takder palang auto ni..
Karukord Jagau's Karukord Jagau's April 05, 2012
jd ingatan selalu palang ni....huhuhuu
LYAfrina LYAfrina April 05, 2012
mujur kali ni x kena..mmg la sakit ..sbb palang tu bgerak kuat gak kan...
~aYu~ ~aYu~ April 05, 2012
syukur takde apa.. uihh.. takut lak bila dengar citer ni.
mimie.. mimie.. April 05, 2012
laaa macam mana dia boleh terkena???kesiann alisha..mungkin sebab palang tu tak boleh nak detect alisha yang kecik molek tu kott..nasib tak benjon kena kepala..huu
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ April 05, 2012
Salam Ina.apa kabar?Baru sempat nk baca kisah Alisha yg trkena palang automatik tu..
Syiannya sampai benjol2..bahaya gak tuk anak2 kecik palang tu ya.
Pasni mmg xleh trlps pandang kat Alisha bila sendirian...takut trjadi lagi camtu.
Alisha budak baik kan....xmo nages2..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 05, 2012
nasib alisha xde apa2...adeiii,,menyusahkan betul kan palang auto ne..kat sini xde juga la palang auto..tpi mak aiii,eskalator dia tu..bukan jenis tangga..ishh,susah la camna nak ckp...yg jenis satu...budak2 suka berlari2 kt situ......serius,eca yg geram tgk....klu jatuh da nyusahkan org lain pula.
MamaEma MamaEma April 05, 2012
mujur alisah tak kena..tapi pelik camana palang tu boleh turun ni..
Dylla Abas Dylla Abas April 05, 2012
alamak, bahayanya!! alhamdulillah tak kena lagi kan..naluri ibu ni kuat la..kan dah dapat selamatkan anaknya :)
Mama Adam Mama Adam April 09, 2012
Ya Alah budak ini.... Palang rosak ke mama? Pasni, jauhkan alisha dari palang. Sbb palang x geng ngan alisha