Latest : Senarai peserta IntaNBerliaN's First Giveaway yang belum bagi detail..

STICKY MODE

 Dah nak masuk pertengahan bulan 4 tapi masih ada lagi yang saya belum dapat details dari peserta IntaNBerliaN's First Giveaway.. Tak sudi ek nak terima hadiah saguhati dari saya..hihii.. Emmm takpala.. bila u all free, boleh je bagi detail dekat saya.. TIADA TARIKH TAMAT BAGI DETAIL UNTUK HADIAH SAGUHATI.. tapi kalau hadiah tu habis.. saya tak tahu yer.. hihiii(",)

Ohya, untuk pengetahuan u all... untuk hadiah dari penaja.. berupa coklat.. pemenangnya masih lagi belum bagi detail sampai sekarang.. memang blognya dah lama sangat tak update.. Emmm.. maybe bukan rezeki dia kot.. So, nanti saya akan buat lagi satu cabutan untk hadiah tersebut.. InsyaAllah next week baru umum pemenang baru.. macam biasa, alisha lah yang tukang cabut tu nanti..hihii.. Ohya, nak inform awal2 ni.. JANGAN ADA YANG JELES PULAK NANTI.. yela, mana tau kot pemenang tu dah dapat hadiah saguhati dari saya.. tapi alih2 dapat pulak hadiah dari sponsor.. Itu semua rezeki masing2 yer sayang2 saya semua.. (",)

 Senarai link dekat bawah ni pulak.. masih belum bagi detail dekat saya... Kalau u all taknak bagi dekat facebook saya or taknak bagi dekat emel (zarina_naniey@yahoo.com.my).. boleh je bagi dekat kotak komen entry ni.. Jangan risau.. saya takkan publish.. (",)... JANGAN LUPA BAGITAHU SEKALI NOMBOR U ALL  BERAPA TAU...

SENARAI LINK DI BAWAH MAYBE ADA YANG DAH BAGI ALAMAT & DAH DAPAT HADIAH... TAPI MENJADI KESULITAN UNTUK SAYA SEBAB U ALL HANTAR DETAIL TANPA BAGITAHU NOMBOR U ALL SEKALI...
 
1. http://atiezie82.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
6. http://kanokino.blogspot.com/2012/01/intanberlians-first-giveaway.html

19. http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
26. http://cinta-atieku.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
27. http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

31. http://hanansukehadiah.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
34. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
37. http://cikoren98.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

43. http://zieyha.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
44. http://nurulbasyirah.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
47. http://imayoungster.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
48. http://mawarmialah.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
49. http://hikayathiudpku.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

59. http://diyana-wr.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
62. http://purpleholics-ladyzsara.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

68. http://taufidris.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
70. http://hampehhh.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
74. http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2012/02/intan-berlians-ga-pertama.html
76. http://hidayahd.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
83. http://musicloveanisa.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
84. http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
86. http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
91. http://tyhafatyha.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
94. http://diafazree.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway-v.html
99. http://www.amirastudios.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
103. http://farahshahrizat.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
104. http://belogawekchoco.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
111. http://ainzazakaria.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
112. http://all-contest-ga.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
114. http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
115. http://syimanakhadiah.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
116. http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
120. http://diarypqah99.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
121. http://shimaituaku.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
124. http://nelumbonabilah.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
125. http://ilovenhates.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway-contest.html
127. http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
128. http://24-7nay.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
130. http://mrsbullat.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
131. http://thelegendofmerepek.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
132. http://kosongitukosong.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
134. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
136. http://nanny-stuff.blogspot.com/2012/02/meh-join-intanberlians-first-giveaway.html
137. http://doodleliciousheart.blogspot.com/2012/02/35-intanberlians-first-giveaway.html
138. http://mimiezalikhahouse.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
142. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
144. http://ceriteradalila.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

148. http://hudsonnfi.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
152. http://anitasay.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
156. http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
157. http://missbleery.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
159. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
161. http://dastorymorry.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
162. http://asyikin-ga.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
165. http://namaakuhanna.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
166. http://secondbmm.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html


Mana2 pemenang yang masih belum dapat hadiah dari penaja.. Harap inform saya...

___________________________________________________________________________________


Saya dah pos hadiah pada 07/04/2012

28. http://hafizila.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
30. http://www.emarieys.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
56. http://aziazidah.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
105. http://my-khalish.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
107. http://sweetie-mustache.blogspot.com/2012/02/syarat-syarat-cara-penyertaan-1-blogger.html

Maliha Mahadi
Nor Atikah Ramli

Suidah
Mama Adam
Nur Hamizah Bt Azhar

Hadiah yang akan saya pos samada Jumaat or Sabtu ni

16. http://hilmirdadaud.blogspot.com/2012/02/intanbelians-first-giveaway.html

63. http://erasyahirah.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html
166. http://secondbmm.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html Latest : Senarai peserta IntaNBerliaN's First Giveaway yang belum bagi detail..

{ 31 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 12, 2012
yg tknk tu bg sy jela kak..hihi.
CikHoneyBee CikHoneyBee April 12, 2012
byk nye mereka mereka yang tidak send detais lagi. cian akak.

#harap alisha cabut no saya. haha. konpem sy trus send details. kekeke #
anisalya anisalya April 12, 2012
siapa yang tak nak cekelat tu? meh bg akak. hahaha...
Masya Masya April 12, 2012
hadiah awak saya dah dapat nnt sy publishh entry esok yer.. tq dearr....
Liney Liney April 12, 2012
alamak! terlepas la pulak nak join giveaway intan ni.... nanti intan buat lg ek... :)
Liney Liney April 12, 2012
alamak! terlepas la pulak nak join giveaway intan ni.... nanti intan buat lg ek... :)
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ April 12, 2012
Ramai lagi yg blm bg detail ya.Hadiah tuk k.atie aritu..dah puas memakainya.hihi.
Terima kasih inaaaaa....
Ayesha Ramlee Ayesha Ramlee April 12, 2012
kak kalau dorang taknak, takpe sebb AR ada alamat rumah, kalau nak bg tahu tau... heheheh...

nak gak strip hp 2 :P
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa April 12, 2012
sy belum dpt lagi hadiah saguhati.... hari2 check peti surat tp takde... :(
ker alamat sy bg salah? uwaaaa.... sabar2 tgu lagi.
jemarisuri jemarisuri April 12, 2012
maybe depa tak nak kot hadiah tu...hehe
AMNA AMNA April 12, 2012
alahaiii , saya memang sah xkan menang la . sbb , dah buang link GA tu ( kalau GA dah tamat memang saya akan buang sbb takut keliru )
Mama Adam Mama Adam April 12, 2012
Wah!!!! Saya akan tunggu abg posmen la mcm ni
Cik Rose Cute Cik Rose Cute April 12, 2012
RAMAI LAGI YA YANG TAK BERI DETAIL...
Zie Zie April 12, 2012
alamak ramainya makin feninlah mak buyung ni.. heheh bersabar yer...
Yumida Yumida April 12, 2012
ambil makluman semua yer...klo x akak akan bg kt sy..hihihi
ieda ieda April 13, 2012
uishh ramai layie ..
kemana semua nie .. huhuh x nak adiah akk nak lalallala ;)
Kakzakie Kakzakie April 13, 2012
Wahhh.... banyaknya hadiah dan ramainya yg dapat ini yg kakak jeles sebab tak kenal pun sebelum ini...
MamaEma MamaEma April 13, 2012
akak dah dapat..terima kasih ina
Ummu Muhammad Ummu Muhammad April 14, 2012
intan dapat dah at rumah g ce ritu..alhamdulillah banyak tol hadiahnye..muhammad pun ade..terime asih ibu! muge ters murah rezei ;)
eita eita April 14, 2012
diorang sibuk kot
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 14, 2012
eh asal ne.....asal xbgi detail!!!!!!!!!!!...ish ish ish.penuh kesabaran pula akak ne yer...klu eca,dah burn da hadiah2 tu....guna tuk GA akan dtg pula.hahaah :D
Bui Junaidi Bui Junaidi April 15, 2012
KALAU DIA ORG TAK CLAIM,BAGI JER DEKAT KAK BUI..ALAMAT KAK BUI INA ADA SIMPAN KAN..HAHAHAHA
Norzie hany Norzie hany April 15, 2012
Cempaka kuning dah bagi detail ye intan.
emy zulaiha emy zulaiha April 16, 2012
tahniah untuk sume pemenang! :)
zachflazz zachflazz April 17, 2012
saya minta ijin menyimak...
zachflazz zachflazz April 17, 2012
saya minta ijin menyimak...
zareliqa afiqa zareliqa afiqa April 17, 2012
Rajinnya kak ina tunggu pemenang saguhati tu :)
Cempaka Kuning Cempaka Kuning April 17, 2012
Dah htr details ke email zarina_naniey@yahoo.com
deno deno April 18, 2012
alamak! tak sempat join!!
dela dela April 20, 2012
akak dah e-mail tau... TQ :)