Pemenang baru untuk Coklat Praline 21 cavity ... IntaNBerliaN's First Giveaway...

STICKY MOOD UNTIL 5 PM TOMORROW


Emmmm sebulan setengah dah saya menanti dengan penuh kesabaran tapi pemenang untuk cabutan yang pertama, tak jugak muncul... blog pun dah lama tak update... takpalah.. mungkin bukan rezeki dia... So, semalam saya dah suruh alisha cabut undi lagi sekali.. Anak saya bagi kerjasama yang sangat bagus.. agaknya dia dah paham.. apa tugas dia bila nampak kertas undi tu..hahahhahah


Kertas undi dalam gambar ni nampak dah berkedut seribu sebabnya ini adalah kertas undi masa cabutan yang first tu.. saya tak buang pun semua kertas undi tu.. hihiii






  So, pemenangnya adalah no 124... Jika nombor 124 ni tak jugak muncul sampai petang esok... malam esoknya saya akan cabut undi lagi   yer... lagipun saya dah check no 124 ni masih belum bagi detail dekat saya untuk hadiah saguhati....

P/s : Peserta IntaNBerliaN's First Giveaway yang belum bagi detail, boleh bagi dekat saya yer... CHECK NAMA U ALL DEKAT SINI...

{ 24 comments.. read them below or add one }

anisalya anisalya April 18, 2012
sedap coklat tu. rugi la kalau takde org nak.
ummi_norseha ummi_norseha April 18, 2012
klu diorg xnk bg sy jelh..L:)
Jaa Jaa April 18, 2012
no 3 ni xde luck ker? huhu...
zareliqa afiqa zareliqa afiqa April 18, 2012
Weee~ coklat tuh..rugi lar kalau tak nak.FREE! hehehehe :P
nanakimie nanakimie April 18, 2012
sedapnya coklat tu,hee..cepat2 yg mng bg details:)
ieda ieda April 18, 2012
aloor sedap nyee dikk
kalau x amik jugak
cabut nama akk dikkk
teringin nak makan dah lama choc macam nie .. mana nak dpt ??
budget ngidam nie huhuhuh ;))
Pwincess sarah Pwincess sarah April 18, 2012
auw..sedapnya cokelat.. hehe
rugi la lau x nak tu kan kak.. :)
Karukord Jagau's Karukord Jagau's April 18, 2012
hahahaa kasi kita lah >_<
eita eita April 18, 2012
sedap tu....
rugi tak nak...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin April 18, 2012
nak jugak coklat ni.oh jeles spe yg dpt ni
mama_umar_maryam mama_umar_maryam April 18, 2012
aiseh..jarang winner xnk adiah nih,heheh,bkn rezeki dielah tu ;)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 19, 2012
aik..asal xbagi detail..rugi betul la!.....
Marya Yusof Marya Yusof April 19, 2012
As salam IB,

Wah, bertuahnye die... Sedapnye cekelat! Nyum.. nyum...nyum...
Che rosliza Che mat Che rosliza Che mat April 19, 2012
tak der orang nak bagi cik roselah...
Cik FaRiZaM Cik FaRiZaM April 19, 2012
giveaway ke ni?????dah terelepas...nk cekelat !!!!!
Bui Junaidi Bui Junaidi April 19, 2012
WAH,CEKELETTTTT...BERTUAHNYA DIA
Bui Junaidi Bui Junaidi April 19, 2012
WAH,CEKELETTTTT...BERTUAHNYA DIA
Myra Jay Myra Jay April 19, 2012
Sedapnya coklat tu..
Kalau takdak respon lanting kat myra ye :)
fieda fieda April 19, 2012
aiii...ada gak org taknak coklat beh gini..
Papa Mifz Papa Mifz April 19, 2012
rugi la kalo tak bg details kan....
Ummi Iman Ummi Iman April 20, 2012
alamak saya tak tahu pun pasal ni :) ketinggalan :(
Puan Kutu Puan Kutu April 20, 2012
untunglah siapa yg dpt,rugilah siapa yg terlepas.hehe..
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ April 20, 2012
aiseh rugi xmasuk..hahaha