Hasil kutipan Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku (^_^)

Pagi ni saya bukak Nuffnang.. sekali tengok BE Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku, dah pun bertukar jadi Metered Earning... Sebulan jugak rasanya Jacob duk promote contest ni kat blog saya... 

Alhamdulillah.. earning dia walau tak banyak macam orang lain.. tapi bolehlah dari takda... Jumlah earning Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku yang saya dapat adalah RM34.12... Sekarang ni.. BE Magnum tengah runnning.. nanti Magnum dah jadi ME... boleh cashout pulak.... (",).. So, nanti boleh pikir lagi apa hadiah yang nak beli lagi dekat alisha..hihii... Mesti Alisha seronokkan.. asal dapat duit Nuffnang je.. mesti dapat hadiah..  (^_^)

P/s : Terima kasih dekat u all sebab selalu singgah blog saya.. (",)

{ 19 comments.. read them below or add one }

Cik Rose Cute Cik Rose Cute April 13, 2012
walaupun tak banyak...Nanti akan bertambah hari demi hari hihihi Tahniah!!
Myra Jay Myra Jay April 13, 2012
Waowwwww!!! banyak gak tu :)

Myra ada 1 BE ngah running, harap2 income tu lepas la utk cashout RM50, dah le BE susah nak lekat :)
nur anis nur anis April 13, 2012
bestnya..untung alisha..:)
SumeSakan SumeSakan April 13, 2012
wahhh seronok alisha...nak jd anak angkat boleh...akakakakaka...tima kasih jugak sebab selalu jugak singgah blog saya...heheheh
Tihara Tihara April 13, 2012
Alhamdulillah ina, rezeki anak2..akk tk penah nuffy sgah lama2..paling lama pn seminggu..haihhh..hehe :)
jemarisuri jemarisuri April 13, 2012
tahniah la IB...nti blhlah belanja alisha makan...hehe
Azi Azi April 13, 2012
banyak tu intan..sy nyer BE setakat boleh beli aiskrim je lah...kih kih kih
anisalya anisalya April 13, 2012
rezeki ina la tu. rezeki baby jugak.
lurun namzar lurun namzar April 13, 2012
sronoknya.
entah bila la blog saya nk ada ME.
Izan Ishak Izan Ishak April 13, 2012
tahniah ina!
banyak tu hasil utk satu BE...

k.izan dah lama tak dpt BE yg beranak2 camtu... rasanya last masa 2010. thn 2011 lagilah slow... thn ni pun sama... so-so aje. tapi kan churpchurp plak yg rasa cam murah hati... syok bila dpt social seeding tu!
fieda fieda April 13, 2012
ina..tahniah..kali ni kalau cashout dah kali ke-3 la kan...

done magnum
mamaNoriz mamaNoriz April 13, 2012
mak aiii, bertalu-talu earning dia!

grrrr, jeles....huhu
Puan Kutu Puan Kutu April 13, 2012
uii byk gak tu.sy tak pernah dpt.tak tahu nak buat macam mana.mmg takde rezeki kot.haha..
Masya Masya April 13, 2012
oklah tu.. janji ade.. rezeki alisha kan... tahniah yer...
CikPuan Azizah CikPuan Azizah April 13, 2012
rezeki baby rezeki alisha.. tahniah kak!
Mama Adam Mama Adam April 14, 2012
Bestnya! My-adam x pernah dpt BE. Best3 ;)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY April 18, 2012
Tahniah,
Wah byk tu earning nya tu untuk satu BE, k.eija nya nak capai RM10 utk satu BE pun susah..huhu