Pssttt meh tengok apa yang saya beli untuk Alisha (',)

Finally, hari Sabtu baru ni, dapat jugak saya beli Cottage Play House.. puas hati.. Dari bulan lepas mencari, asyik takda stock..hihii.. Pada mulanya saya pergi Tesco Besar, dia cakap stock takda.. pergi Giant.. mahai benor... rm49.90.. sebab saya dah tahu tesco ada offer.. so, saya tak belilah.. + ajak hubby pergi tesco kecik pulak..


Akhirnya...!! jumpa jugak.. berkat kesabaran hampir 2 bulan menunggu..hihii... Harga offer RM29.90.. (",)


So, apa lagi.. saya angkut masuk troli satu kotak..hihii

P/s : Saya rasa macam nak je pergi ambik mana2 budak, datang rumah saya.. main dengan alisha..hahahaa... Tapi sayangnya dekat taman saya ni takda budak2... So, walaupun barang mainan alisha banyak tapi main sorang2... ololooo sian alisha...

{ 25 comments.. read them below or add one }

Ummu Muhammad Ummu Muhammad April 23, 2012
mcm best je tgk..letak anak patung kawan die ;)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad April 23, 2012
mcm best je tgk..letak anak patung kawan die ;)
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ April 23, 2012
Untung Alisha...dapat mainan baru!.nampak mama dia yg trlbh excited nk beli..hihi
Tp alisha..cool jer :D
lynn kamarul lynn kamarul April 23, 2012
untung alisya.. hehe best gak ade gugurl ni kan
ummi anum ummi anum April 23, 2012
bestnya alisha dapat mainan...nak jugak..!!!
syawalsimpsons syawalsimpsons April 23, 2012
mmg nampak best tu....ina cepat la publish gambo alisha main tu...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse April 23, 2012
wahhh..bestnyer!
nak beli jugak la..kat tesco mana? semua tesco ade x?hehehe..

Kesian Alisha main sorg2 yer.. nnt alisha minta mama bagi adik..boleh ade geng main2! :p
sueshe sueshe April 23, 2012
nnt alisha ade la kawan nk main kt situ..:)
nur anis nur anis April 23, 2012
wah..alisha ada rumah sendiri dah la..nanti akak letak la gambar alisha dengan rumahnya ni..:)
Ummi Iman Ummi Iman April 23, 2012
wah alisha dh dpt rumahlah.. bestnya.. tak sabar nak tgk alisha dan rumahnya ;)
MamaEma MamaEma April 23, 2012
memang murah sangat..time offer camni lah tak nak lepaskan peluang kan...pasti seronok alisha
fieda fieda April 23, 2012
alamak ina...rasanya mmg kita ni sehati sejiwa la...mmg betul2 kak fieda nk tergelak tgk entry ni tau...rasa terharu pun ada jgk..nak tau sebab ape...sebabnya ari sabtu baru ni..kak fieda pun belikan menda ni jgk kat maira...adohai...kelakar la...tp kak fieda tak beli kat tesco ..beli kat cr4..gambar tak sama..maira punya gmabar mcm khemah..bukan rumah...dah siap ambik gambo semalam konon nk buat entry la arini...

done..
mamaNoriz mamaNoriz April 23, 2012
eh, napa mahal sgt?

masa tu sya beli baru RM29.9, benda yg serupa sama di tesco gak...

ina patut tunggu offer lah...

tpi mmg seronok umah tu....
Papa Mifz Papa Mifz April 23, 2012
seronok la Alisha dah ado rumah sendiri...hehe
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY April 23, 2012
akhirnya dapat jugak ye, msti alisha srnok dapat mainan baru, rumah besar pulak tu

Zaquan ada satu, hadiah dari kawan k.eija masa besday dia yg kedua tahun, mmg puas hati besar rumah dia kan..

Zaquan dulu pun main sorang2 jerk dalam rumah dia tu, skrg dah ada adik sbg peneman..diorg mmg cukup suka main dalam rumah...
ieda ieda April 23, 2012
x per .. nanti adik alisha kuar dia akan ada kawan .. skrg kena btahu dia , dia main sorang2 lepas nie ada geng .. ;))
anisalya anisalya April 23, 2012
belikan satu untuk kak long dgn kak ngah ina. kat sini tak ada tesco la. huhuu...
anitadiana anitadiana April 23, 2012
ina tu rumah yg keras atau berbentuk mcm khemah..mesti alisha seronok main kan..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina April 23, 2012
waaaah nak beli jugaklah..bola kecik2 tuh mesti nak letak dalam kolamkan?hikhik..ina ok ker preggy.nurulkan skang ngah takut.takut preggy lagi.hihi bukan aper simtom tak sihat sama cam preggy.huhuhu.tapi seminggu bersama suami dah mabuk2 laut.bolehker?dahlah nurul amik noriday.tpkan dah test aritu negatif.ke awal sangat nak cek?takut n berdebar
eita eita April 23, 2012
best r alisha ada umah sendiri
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda April 23, 2012
sy geram tgk bola2 tue..
1 day nnti nk bli aa, hehe.. >_<
Puan Kutu Puan Kutu April 24, 2012
kalau dapat ke Aiman ni sekejap je tumbang.si chubby agak ganas merosakkan barang mainan.haha..

alisha sabo sikit, keluar baby nti ada la kawan..:)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat April 25, 2012
seronok alisha main nanti...
Masya Masya April 27, 2012
kite belikan amir khemah jer... mainlah dia kat dalam tu hihihihi.. selalunya kalau anak² jiran dtg. memang macam tongkang pecahlah rumah ni...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 05, 2012
bestla ALisha dh ade umah sndri, hehe...

leh main masak2 dlm tue.. ^_^