U all perasan tak??..

U all perasan tak yang blog saya akhir2 ni dah kekurangan cerita @ gambar2 aktiviti harian alisha di rumah??.. Sebenarnya untuk pengetahuan u all.. saya ni dah seolah2 ketandusan cerita aktiviti harian alisha... dah tak tahu nak tempek cerita apa.. muahhahah

Alisha ni sejak2 nak bergelar kakak.. dia dah jadi terlebih baik la pulak.. hihhii.. Yela, kalau dulu... antara aktiviti kegemaran dia memanjat.. u all pun mesti tau berlambak2 entry pasal alisha memanjat kan.. tapi sekarang aktiviti tu dah berkurangan.. dia dah tak memanjat sangat dah... Selalu alisha bangun tidur.. dia akan mandi.. makan sambil mengadap video kegemaran dekat komputer.. main2 sikit lepas tu tidur... takda aktiviti yang menarik or lain dari yang dah tercatat dekat entry2 sebelum ni...

So, apakah cerita alisha yang mampu saya tulis sekarang ni.. tu yang penat saya perah otak cari idea mengarang tu..ahhahahahh... Ni lah kan... time alisha macam2 pesen dulu... lenguh saya explain @ nasihat dekat dia.. kenapa tak boleh buat macam ni.. kenapa tak boleh buat macam tu.. tapi sekarang saya dah rindu saat tu semua pulak dah... adoiiiiii... So, buat masa ni, siapa yang rindu keletah alisha tu.. rindu nak tatap gambar aktiviti alisha.. harap bersabar yer..hihii *perasan la pulak saya nih.. ;p

P/s : Pada yang suka baca cerita alisha tu.. godek2 la dulu entry2 berkenaan alisha yang lama2 yer.. try godek2 kisah alisha zaman awal2 kemunculan blog saya ni dulu yer... (^_^)


U all perasan tak??..

{ 21 comments.. read them below or add one }

LYAfrina LYAfrina April 04, 2012
XPELA INA... apa2 j aktiviti dia hari2..blh je snap..walaupun tgk kartun kt pc.. walaupun perkara y sama...
Joanna Yunus Joanna Yunus April 04, 2012
ceritalah bagaimana alisha menghadapi keletah mama dia pulak hehehehe....
mama irfan mama irfan April 04, 2012
yup... sama la ngan kita... irfan pon da kurang aktiviti yg leh dijadikan cerita...hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons April 04, 2012
try la citer kebaikan alisha dalam nak menjadi seorang kakak ni...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 04, 2012
hihi,t citer kisah alisha n adiknya plak kan..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina April 04, 2012
alishya taw yang mama dia ada tugas khas jaga adik dlm perut..hehe sbb tuh dia baikk jer.so dah tak panjat2 lagi?
SumeSakan SumeSakan April 04, 2012
alisha dengar cakap tu x de manjat2 ag..baik dak alisha nih...hehehehe
mimie.. mimie.. April 04, 2012
biasa la tu..klu dah tiap2 ari berblog mesti akan dtg idea yg dah kering tu jgk..sama mcm mimi ehehe ^_^
Azi Azi April 04, 2012
sy perasan walaupun bru follow.. cerita psl kndungan la pulak... dh start pi checkup ker?
mama_umar_maryam mama_umar_maryam April 04, 2012
agak2 kering idea,tepek gmbr pon xper ;)
Izan Ishak Izan Ishak April 04, 2012
betullah ina.. kalau sblm ni ada je entry pasal aksi alisha panjat sana sini kan. skrg ni nak jadi kakak sbb tu lah dah behave kot... takpelah... ina kena cari idea lain nampaknya pasni... mana tau lepas ni alisha suka belajar melukis n mewarna plak ke...?
teratak hati teratak hati April 04, 2012
yela..rindu dah ni nk bace keletah alisha..
yg fisher price tu harganya rm119,tu dh pilih yg murah sikit,yg lain lg mahal..hehe..
Myra Jay Myra Jay April 04, 2012
Pasni cerita la kisah Alisha yang sedang berusaha menjadi seorang kakak :) Nak tgk macam mana Alisha sedang cuba berdikari :)
fieda fieda April 04, 2012
hehehe..tu la bila anak semakin membesar mmg kurang cerita..mcm kak fieda la...takdok cerita pasal anak2 sbb aktivitinya hariannya biasa2 saje..kak fieda adalah penggodek setia kisah alisha masa tecik2 dulu..

kak fieda ni mood nak berblog makin kurang la..alahai..nape erk...nak tulis entry pun tak dok mood...takut blog kebosanan tepek la jugak ape2 entry tak best pun..huhuhu...

done
noor noor April 04, 2012
bgsnya alisha ..baik jer nk dpt adik. org slalu kata klau bdk nk adik slalu mragam..so xbrp btllah kn heheh
hakamah hamyadi hakamah hamyadi April 04, 2012
alisha sayang dan kesian kat ibu dy 2..nk jaga adik dlm perut....take care ye ibu alisha
MamaEma MamaEma April 04, 2012
ceritalah aktiviti in pulak..hehehe
Falsya Falsya April 04, 2012
sama lah..rindu nak tgk keletah alisha yg suke memanjat tuh..hehe..
anisalya anisalya April 04, 2012
bakal kakak yg baik. terlampau smp ibu pun tk tahu nk tulis apa ye? hahaha... sabar je la ina.
Puan Kutu Puan Kutu April 04, 2012
ala cerita sama pun boleh.pasal alisya suka jer baca.hehe..

sy bk benda nak cerita tp pasal takde gambar jadi malas nak buat entri...haha by next mth Insyaallah nk g carik kamera..tu pun klu en suami kata yes.ikutkan skang gak sy nak beli..:)
Mama Adam Mama Adam April 09, 2012
Samalah kita. Saya juga ketandusan idea. Tapi, saya snap aje apa adam buat. Tak tau la kalo org nyampah pulak sbb xde isi... Hee