Tengok gambar ni supaya u all tak salah faham lagi... (^_^)

Tak habis2 lagi cerita pasal gigi alisha...hahahaaa... Bukan apa, sebab ramai pulak yang komen entry sebelum ni tanya saya alisha menangis tak.. Emmm rasanya saya dah explain yang gigi Alisha hanya patah 1/4 daripada sebatang... kiranya patah sikit je la.. so, takdalah nak menangis or keluar darahkan... tak sakit pun.. gigi tu siap jadi serbuk lagi... hahahha (",)


So, untuk buat u all tak salah faham... saya tunjukkan gigi Alisha yang patah secoet tu...hihi.. Kalau dalam gambar dekat atas ni.. gigi yang patah tu, sebelah "gigi arnab"... Nampak tak, hilang dah secoet..hehehe... Gigi yang sebelah kepada gigi yang patah tu, belum habis tumbuh lagi... thats y dia tak dapat bantu @ bagi sokongan dekat gigi yang patah tu sebelum ni... muahahahaaa

Baru ni kami keluar.. macam biasalah.. saya suka candid gambar alisha.. sekali ter'candid' gambar gigi pulak..hahhaha... Lucky la, boleh tunjuk kat u all + alisha boleh tengok bila dah besar nanti..hihii

P/s : Sorry sebab belum publish komen u all... tunggu saya terjah u all, baru saya publish yer (",)

{ 26 comments.. read them below or add one }

mama pipie mama pipie April 23, 2012
mcm gigi syafi laa.. tapi bukan sebab patah.. sebab dh kena makan ulat huhu..
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ April 23, 2012
hikhik..sikit je patah nye...ptot alisha steady je..hehe
sueshe sueshe April 23, 2012
hehehe..ilang suda kecomelan 1/4 alisha..
sueshe sueshe April 23, 2012
hehehe..ilang suda kecomelan 1/4 alisha..
sueshe sueshe April 23, 2012
hehehe..ilang suda kecomelan 1/4 alisha..
Myra Jay Myra Jay April 23, 2012
Good girl, takpe pasn tumbuh baru, patah tumbuh hilang berganti :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 23, 2012
xpe la tu..nnti leh tumbuh balik la gigi tu.bukan gigi kekal pun kan?
Falsya Falsya April 23, 2012
Hehe..ttp comel even tinggal secoet..
Ummu Muhammad Ummu Muhammad April 23, 2012
memang spesen gigi muhammadlah ni..hilang aka reput kot intan..heheh..mcm tulah gigi muhammad ditempat yang same..mak kate mmang gitu budak nyusu badan..so tak jadilah nak risau2 heheh
Ummi Iman Ummi Iman April 23, 2012
siap bukti lagi.. glamour alisha.. tu tanda ramai yg prihatin ;)
aizuddin aizuddin April 23, 2012
aiceh...
seronoknya ada anak eh...
=)
anisalya anisalya April 23, 2012
tak ada la nampak cacat sgt. ok je lg. ttp comel.
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ April 23, 2012
salam Ina...takpe la patah sikit,sok2 akan tumbuh gg baru yg kekal tuk alisha.Lggggggg cantikkkk :D
hakamah hamyadi hakamah hamyadi April 23, 2012
huhu...biasa la budak2...gigi 2 boleh tumbuh lagi kn
LYAfrina LYAfrina April 23, 2012
heh..biasalah tu..gg cpt mereput kan..sama mcm gg asya..y depan dh reput belaka
MamaEma MamaEma April 23, 2012
nasib baik secoet jer...tetap comel senyuman alisha...
fieda fieda April 23, 2012
ooo..gitu..ok la tu..dari maira ni depan dah ilang sama cam asya anak lya..
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY April 23, 2012
hehe..mmg secoet jerk pun ye,
kalau mcm ni mmg x sakit pun..
anitadiana anitadiana April 23, 2012
ina ..tak pa lah kan alisha patah sikit aje..nanti gigi baru jaga baik-baik ok...
deno deno April 24, 2012
alisya tetap comel!!!! :)
Puan Kutu Puan Kutu April 24, 2012
alolo baru nmpk gigi alisha.dr hari tu terlupa nk bgtau soh masukkan gambar,dh ada entri rupanya..:)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat April 25, 2012
baru acik nampak gigi alisha yang patah tue hihihi
Masya Masya April 27, 2012
ooooo baru paham.. oklah tu.. sikit jer.. cayalah alisha kuat tak menangiskan....
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 05, 2012
owh... bgus aa Alisha, tabah coz xnngis, hehe..