Thank You Nuffnang


Saya lambat bersiaran hari ni.. bukan apa, broadband saya ni tak boleh connect dari semalam.. dia tak dapat detect... dah penat layan karenah broadband ni.. last2 saya sambung semula tidur lepas my dear pergi kerja..hihii

Semalam saya dah dapat cek kedua dari Nuffnang.. Alaa amaun takdalah banyak pun.. RM63.21 sen je.. tapi bak kata my dear.. "Jadilah tu.. sape yang nak bagi".. Nasib baik nuffnang nak bagi..muahhahahha.. So, semalam my dear dah bank in cek ni... InsyaAllah hujung minggu ni jika ada masa boleh lah kami pergi beli BASIKAL untuk Alisha...yeaayyyyyyyyy....


Saya teringin nak beli dekat Alisha basikal yang roda 3 tu... jenis yang ada bakul dekat belakang tu.. macam gambar atas ni lah lebih kurang.. tapi yang palang warna kuning tu.. taknaklah kan.. Alisha pun agaknya tak selesa nanti... Yang penting, basikal alisha tu kene ada bakul dekat belakang.... hihiii... Nak beli dekat Alisha.. tapi saya yang seronok + excited terlebih... (",)

{ 46 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay April 02, 2012
Tahniah Ina, rezeki gak tu :)

Myra pun cheque ke dua tak sampai RM60, itupun dah bersyukur :)
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara April 02, 2012
Waah, seronoklah alisha dpt basikal baru nanti. Ibu jgn naik sekali tau.. hehe..
syawalsimpsons syawalsimpsons April 02, 2012
mmg selaloo kalo beli untuk anak...si ibu yang excited kan...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 02, 2012
tahniah sis..

p/s: ada tempoh amaun ke kt leh smpan kalau nak cashout?? ksd sy, ada limit amaun tak?? kot2 dah leh cahsout tp sbb nk simpan lg,leh gtu?
Pink Lavender Pink Lavender April 02, 2012
bestnyerr blh cash in duit dari nuffnang..
ntah bila saya dapat merasa...dapat pon secoet jerr
mimie.. mimie.. April 02, 2012
bestnye..tak sia2 usaha ina berblog kan ^^,
fiza fiza April 02, 2012
Tahniah ina. Saya pon dah bley cash out yg kedua, tapi nanti2 lah ☺☺
Ummu Muhammad Ummu Muhammad April 02, 2012
wahhh bestnye hadiah alisha..kite pun teringin nak belikan muhammad yang ini..kalau riadah petang tu boleh tolak die mcm stroller kan
Ummi Iman Ummi Iman April 02, 2012
dah dpt ya.. saya punya tak sampai2 pun lagi.. basikal macam imanlah ya.. ada bakul kat belakang
YaYaNsMuM a.k.a YM YaYaNsMuM a.k.a YM April 02, 2012
seronoknye dpt cheque...
yehuuu!alhamudulillah...:)
ummiarissa ummiarissa April 02, 2012
semoga impian mama aliesha nak beli basikal baru kat aliesha tercapai...
ajumohit ajumohit April 02, 2012
Masyukkk arini iklan Nuffnang tak function plak ekk
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa April 02, 2012
yea!!yea!!!arisha nk dapat basikal :D
Falsya Falsya April 02, 2012
weewitt..rezeki alisha dpt beskal baru..;D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 02, 2012
kali ke tiga eh kak?...wahhh untung lah.heehee :)

eca sekali pun xpena :D
ieda ieda April 02, 2012
tahniah intann .. ok ape .. ade jugak .. alhamdulillahhh ;)

cantik basikal tuu .. akak masa zahrien nak beli motor mcm tuu . tapi tgk rege mahal x jadi beli , sib baikk dia x kesah sgt ;)
ummi_norseha ummi_norseha April 02, 2012
rezeki 2 xkisahlh bnyk atau skit jnji ada....tq hadiah dh smpai...
fieda fieda April 02, 2012
waaa..dah dapat ye cek kedua...pasni cashout ke3 plk..hehehe..laju jer ina punya earning kan..best la...kak fieda pun tggu be jadi me ni..nak cashout gak..tak sabar gak nak merasa terima cek mcm ina...nak gi cek nuffnang jap..geram btul asyik tak dapat masuk jer kt nuffnang..bz agaknya tmpat tu...

waa..jacob masih bertepek la...masyukkk2...done..
Ummu Muhammad Ummu Muhammad April 02, 2012
p/s; kene beli yang tempat duudk duelah ibu..nanti kakak nak bawak adik sekali ;D
L L April 02, 2012
hehe, L xchek out lagi nufnang.. entah ada berapa ribu dalam tuh.. hahaha..

jom tambah ilmu sikit=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html
L L April 02, 2012
hehe, L xchek out lagi nufnang.. entah ada berapa ribu dalam tuh.. hahaha..

jom tambah ilmu sikit=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html
::CIK LYNN:: ::CIK LYNN:: April 02, 2012
waa...xsabar nk tgk bskal bru alisha nti...hehe
cIk JanNah cIk JanNah April 02, 2012
banyak jugak tu kak. alhamdulillah boleh lah belanja mekdi. hehe
Izan Ishak Izan Ishak April 02, 2012
tahniah ina! kak izan pun dah dpt cek pagi tadi. tapi sikit je dari ina punya... betul cakap hubby ina tu... sapa nak bagi kan...

k.izan tgk gmbr beskal tu teringat basikal masa twins kecik2 dulu...beskal kaler biru... ada 2 tempat duduk...
misshannajr misshannajr April 02, 2012
bestnya ibu alisha ni makin murah rezeki sejak berbadan dua ni ek! alisha pun double triple happy sbb dapat jer cek dr nuff mst dapat hadiah..sweet :)
Masya Masya April 02, 2012
tahniah.. banyaklah jugak cek dari nuffnang tu kan...

wahh nnt alisha dpt basikal bestnya....
Masya Masya April 02, 2012
tahniah.. banyaklah jugak cek dari nuffnang tu kan...

wahh nnt alisha dpt basikal bestnya....
msredcheesecake msredcheesecake April 02, 2012
Bestnya alisha nak dapat beskal.... Dia dah tahu blom? Ke seprais?
Cik Rose Cute Cik Rose Cute April 02, 2012
seronoknya dapat duit dari nuffang rezeki...siapa nak kasi betul tak?
.:fyzz:. .:fyzz:. April 02, 2012
congrats..yey..alisha bakal dpt beskal baru..
Joanna Yunus Joanna Yunus April 02, 2012
tahniah...akak juga belum pernah nuffnang nak bg hehehehe
nita nita April 02, 2012
wah, tahniah..

seronokla Alisha dapat basikal comey..yeaayyy.....!!
CikPuan Azizah CikPuan Azizah April 02, 2012
yeyyy!! jijah pon da dapat cek nuffnang sabtu lepas..hehe maceh nuff!
Azi Azi April 02, 2012
palang tu untuk baby yang masih xstabil kedudukan dia, xpandai jln lagi.. klu alisha duduk boleh angkat palang ke atas xganggu pn.. pastu bila alisha dah tinggi dah reti kayuh boleh buang tempat letak kaki tu...

enjoy ride ye alisha...
eita eita April 02, 2012
waaaa...bestnya dapat cekk...
kite tak pernah merasa pun..
Puan Kutu Puan Kutu April 02, 2012
wah byk gak tu ina dapat..sy tak merasa lagi.nuffnang dok takat tu ja tak gerak.haha..

ohh alisya nakdpt basikal ye.aiman pun baru nie dah pandai mintak basikal, ayat dia

"ibu..kalau ibu gaji banyak nti ibu belikan aiman basikal.."

haha setiap kali minta apa2 msti sebut kalau ibu/abah gaji banyak..:)
MamaEma MamaEma April 02, 2012
tahniah ina.... tak lama lagi alisha dapatlah basikalnya
♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ ♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ April 02, 2012
tahniah ina..
bleh la soping tu.. =)
Faieza MdR Faieza MdR April 02, 2012
seram...ingt nufnang bagi cek tu...hihihi
deno deno April 02, 2012
wah... bestnye dapat duit... deno tak pernah dapat pun.. tahniah!! lepas nie bleh belanja la kan.. :)
anisalya anisalya April 03, 2012
alhamdulillah. rezeki tu ina. dapat jugak alisha basikal baru. hari tu akak pun ada bercadang nak belikan basikal utk azfar. tapi kalau nak beli kena beli tiga. nnt basikal adik jadik basikal kakak-kakak. huhuhu...
nanakimie nanakimie April 03, 2012
mesti epy je alisha nanti,hee.....tp harusla ibu dia yg berganda2 epy kan^-^
wan nurul hezrina wan nurul hezrina April 03, 2012
chantiknya beskal=)ina nurulkan tak cash outlagi tau.lama tak nak dapat rm tuh?ingat nanti2 nak cash out..nanti kalau nak cash out kena tgk semula entry ina=)
shahdiana shahdiana May 21, 2012
betul tu...sapa nak bagi walau banyak mana sekalipun kan...alhamdulilah alisha dapat tempiasnya....:D
QasehnyaRania QasehnyaRania September 15, 2012
ina,nk tya sikit ni..
su punya tak la byk pon tpi perlu ke nk cashout.cz dorang bg tempoh sebulan? atau boleh colect sampai manyak baru cash out..help me=)
xplain kat email pon xpa..lagi senang nk check,boleh tak?

pastu kalau cashout dorang tolak RM1 kn..