Senyuman yang selalu buat saya gembira


Senyuman Alisha ni lah yang buat saya sentiasa happy... Dialah yang buat saya pening melayan karenah dia.. Dia lah jugak yang buat saya tersengih2 seperti kerang busuk.. hihi.. Anak yang pandai mengambil hati dengan memberi senyuman yang manis di saat kita rasa ggrrrrrrrrr.. so, bila terpandang senyuman ni.... dari grrrrrrr pun terus jadi s.m.i.l.e.... (",)

P/s : Sayangilah anak2 kita yang akan mendoakan kita apabila kita di sana kelak...


{ 30 comments.. read them below or add one }

mamaNoriz mamaNoriz April 25, 2012
buah hati pengarang jantung kan... ^_^
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 25, 2012
toi tu..sygila mereka seadanya...
tiefazatie tiefazatie April 25, 2012
alahai..comel2..hee..
fieda fieda April 25, 2012
mmg sweet senyumanmu alisha...
Mama Adam Mama Adam April 25, 2012
manis alisha senyum... anti pun cair :)
Dylla Abas Dylla Abas April 25, 2012
betul la kata org...budak2 ni mmg mampu lembutkan kekerasan hati org tua kan :)
Dylla Abas Dylla Abas April 25, 2012
betul la kata org...budak2 ni mmg mampu lembutkan kekerasan hati org tua kan :)
anisalya anisalya April 25, 2012
mmg senyuman ank2 buat hati berbunga selalu.
Zie Zie April 25, 2012
senyuman dari bibir yg seksis nih....
syawalsimpsons syawalsimpsons April 25, 2012
mmg seronok kan tengok anak senyum....
Mrs Lurve Mrs Lurve April 25, 2012
dr nak marah, trus xjd bila tgk senyuman diorg..
Ummi Iman Ummi Iman April 25, 2012
Turun senyum ibu dialah tu... Mmg sweet kalau tgk budak2 kecil ni senyum..
syiela syiela April 25, 2012
hilang semua penat lelah.... hilang semua panas didada... juga pemangkin semangat kita..
Aju Mohit Aju Mohit April 25, 2012
sejuk perut mama mengandungkan alisha
tiefazatie tiefazatie April 25, 2012
mesti sejuk hati je kan sis..=)
MamaEma MamaEma April 25, 2012
begitu ikhlas senyuman dari seorang anak kecil
sueshe sueshe April 25, 2012
setuju ngan mama ema..natural smiling..senyuman si kecik pengubat jiwa bila susah ati kan..alamakaiii...rindu lak ngn aina bile tgk gambar alisha neh..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 25, 2012
sejuk je hati kalau mcm ne punya senyuman...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse April 25, 2012
cair terus tgk budak2 senyum...
muka tidak bersalahnye mmg buat kita x jadi marah.. :p
Lynn Lynn April 25, 2012
sejuk je senyuman seorang anak..ilang tension..
Myra Jay Myra Jay April 25, 2012
Anak adalah anugerah terindah dalam hidup kan especially buat suami isteri :)
pena rozie pena rozie April 25, 2012
die la segala-galanyer....
pena rozie pena rozie April 25, 2012
die la segala-galanyer....
ieda ieda April 25, 2012
alah2 aslisha yg cumel ..
x lama layie alisha ada geng .. sure bertambah ceria hidup intan dan suami ;)
Izan Ishak Izan Ishak April 25, 2012
senyuman anak2 mmg boleh setiap ibu yg memandangnya cair aje kan....
Norzie hany Norzie hany April 25, 2012
Suka tengok anak senyum dan happy...hilang penat kita.
Puan Kutu Puan Kutu April 25, 2012
siapa tak sayang anak kan..
nanakimie nanakimie April 26, 2012
nengok diorang epy kita pun epy kan sis,heee...nana nengok ank buah la:)penat mmg pnat nk layan,huhu...
Masya Masya April 27, 2012
permata hati kan... anak semua pun sayang ina, sungguh pun nakal macam mane.. kan.. kan...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 05, 2012
ank2 mmg dpt redakan & tenangkn prasaan kite.. ^_^ esp their smiles..