Tak sabar menanti kepulangan suami..



Alaaa bukan ada apa2 pun sampai saya tak sabar sangat tu.. cumanya, petang ni saya BALIK KAMPUNG... horrayyyyy... balik kampung.. ho ho ho balik kampung.. hati girang...hehheh... Terlebih excited sebab kali ni saya balik rumah my parent dekat Chemor, Perak... 2 bulan or 2 bulan lebih dah tak balik... rindu ooooo.... 

Sampai saya rasa macam nak balik berhari raya pulak...hahahhaha... Balik kampung sendiri, seronok dia tu lain macam sikit... bolehlah saya makan sambil goyang kaki.. tengok tv sambil baring dekat rumah my parent nanti..hahhahahha...

Saya balik 2 chemor, petang ni.. pagi Ahad, balik rumah MIL lepas tu petang baru balik Sungai Petani.. Ohya, normally kalau saya balik Chemor, balik mesti singgah rumah MIL... Apa2 pun, saya dah tak sabar nak tungguh hubby sampai rumah pukul 4 nanti... yeayyyyy BALIK KAMPUNG...!! BALIK KAMPUNG..!! (",)

P/s : Bila dah berada di kampung tu... mengadap blog nampaknya tenggelam timbul je lah yer u all.. Sayang u all lah.. muahs2...


{ 44 comments.. read them below or add one }

IBU AQIL IBU AQIL April 05, 2012
seronoknya intan..balik kampung..
Izan Ishak Izan Ishak April 05, 2012
selamat balik kampung ina! hati2 di jalan raya ye...

k.izan pun sama, kalau balik umah mak sendiri excitednya lain macam sikit...

oh ya... umah mak ina ngan MIL tu dekat2 ke?
Myra Jay Myra Jay April 05, 2012
Memang best kalau nak balik kpg sendiri kan :)
Myra nasib baik kpg suami dan myra dekat je..

Kalau raya 1 ari boleh p 2 kpg ;)
nur anis nur anis April 05, 2012
seronoknya perasaan excited balik kampung..saya dah memang duduk kampung, tak de la rasa nak balik kampung..huhu
Tie HT Tie HT April 05, 2012
best nya...may save journey, leh jumpa mak n ayah tercinta :)
AnonymousAnonymous April 05, 2012
semoga selamat smpi ke destinasi..

**mmg seronok blk kg sendiri sbb blh tunggu je mak buat utk mkn...hehe
Izwa Kamaruddin Izwa Kamaruddin April 05, 2012
Semoga selamat semua nyer ye..
Reena Sidek Reena Sidek April 05, 2012
Semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik... :)
AnonymousAnonymous April 05, 2012
bestnya balik kampung

berhati2 dijalan raya
Unknown Unknown April 05, 2012
lain macam kan excited dia kalau nak balik kg..hehe..kg kite jauh nun di kelate..setahun balik dlm 3 kali je..sob sob sob..balik kg hubby jela sebab dekat kat negeri 9..apa pun yg penting boleh lari dari hiruk pikuk kota.. :) selamat bercuti..
mimie.. mimie.. April 05, 2012
amboii3...sukanye dia nak balik kg ye.. ^_^

moga semuanye selamat..selamat bergoyang kaki kat kg nanti ye.hehehe
Salina Mat Isa Salina Mat Isa April 05, 2012
seronoknya..bila la boleh balik kampung ni..dah dekat 2 bulan jugak tk balik ni..:(
Abang Karu Abang Karu April 05, 2012
semoga selamat perjalanan pergi dan balik ye :)
Unknown Unknown April 05, 2012
Sukanya kalau balikk kampun sendirikan.. emmm best
sal ya sal ya April 05, 2012
selamat balik la ye ina.
ZSqueenbee ZSqueenbee April 05, 2012
waaa seronoknye nye sis saya ni...best la leh blk kpg..saya plak xtau ble nk blk swak..tiket xde yg murah..dlu berdua skrg dh ade baby tmbah baby sitter lgi..mmg kne tggu bajet la camni..hati² blk kpg nnti ye..
Dayang Deno Dayang Deno April 05, 2012
amboi akak... gembira betul... semoga slamat sampai ya.. :)

p/s:terima kasih akak pasal tips tu...:)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda April 05, 2012
dh agak dh..nie msti nk blk kg, hehe.. ^_^

have a safe trip my dear~!!
Unknown Unknown April 05, 2012
selamat jalan, semoga selamat sampai ke destinasi
Fai Nardir Fai Nardir April 05, 2012
wah, lamanye cutiii. jeles tau! ;)
Unknown Unknown April 05, 2012
amboi, seronok cam anak perantaun yg dah 10 tahun tak lik ek...hihihi
Unknown Unknown April 05, 2012
mamavogue nak balik kg PIL esok mlm :) yeay!!

nak buat cane sendirik xde kg.
nita nita April 05, 2012
wah... seronoknye balik kampung, dah lama tak balik... im so jelez :P

hati2 ye Ina, moga selamat sampai. Kim salam kat orang kampung :)
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa April 05, 2012
yer betul tu kak..bila dah balik kg memang blog tak berjenguk lerr jawabnya!!
Yumida Yumida April 05, 2012
selamat bercuti kak :)

hati2 memandu
SumeSakan SumeSakan April 05, 2012
jeles....nak ituttttttttttt
Puan Kutu Puan Kutu April 05, 2012
seronoknya nak balik kmpg smbil nyanyi lagu peberet aiman.(balik kampung sudirman)
Unknown Unknown April 05, 2012
selamat bercuti dikkk, amboi2 terserlahhh kegembiraannyee ye, have a nice weekwnd dear! ! :-)
Unknown Unknown April 05, 2012
bestnye... !
selamat pergi dan balik.. :)
Unknown Unknown April 05, 2012
jgn lupa singgah rumah.. & pick up tepung magik & cheezy sauce.. ;)
fieda fieda April 05, 2012
selamat berkampung...
eita eita April 06, 2012
best lah dapat balik kampung..
kita langsung takde kampung...
Unknown Unknown April 06, 2012
sakan nye dpt balik kg =)
ruse_nidzan ruse_nidzan April 06, 2012
semoga slmt pergi dan balik.. kg ayah saya kt tg malim, perak.. rmh kt kg dah terbiar sejak kedua atuk dan opah meninggal. lama sgt dh masa tu masih sek ren lagi..
Masya Masya April 06, 2012
owhhh balik kampung yer.. selamat pergi.. selamat kembali kerumah...
umiawadah umiawadah April 06, 2012
sejak sibuk mengurus anak2..saya pun tak berkesemptana menziarahi mak,sebaliknya berlaku mak pula datang rumah saya..terharu...selamat pulang ke kampunglah ye..
emarieys emarieys April 06, 2012
selamat sampai dah erkh...selamat bercuti yer
Unknown Unknown April 07, 2012
ENJOYYYY...MMG SERONOK KALAU BALIK KPG..
Anum Shukri Anum Shukri April 07, 2012
seronok balik kampung..saya pun tak sabar nak balik hujung minggu depan..
ida =) ida =) April 09, 2012
Syok nya u balik kg! Ingat hubby outstation tadi. Hehehe
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty April 10, 2012
nurulpun kalau bab balik kampung mmglah tak sabarkan..nurul suka balik melaka n kelantan belah hubby.ujung bulan 4 nie nurul balik kampung hubby.nnt nak shopping barang kat rantau panjang=)hehe..ina suka tak ngan barang2 dr kelantan?pernahtak g sana?
QasehnyaRania QasehnyaRania September 15, 2012
a`aa..blk kg sendiri lain mcm syoknya..