Mini Giveaway #1 : Komen entry ni sebelum pukul 12 tengah malam untuk dapatkan perfume Calvin Klein

STICKY MODE

Start pada bulan ni.. jika ada rezeki.. saya teringin untuk buat mini GA every month.. InsyaAllah.. Tapi kan.. Mini GA ni akan terselit dengan hadiah yang saya dah guna tau... Bukan apa, kadang2 saya ni, suka membeli tapi malas menggunakannya..hahhahah...

Ohya, mini GA hanya akan berlangsung dalam 1 hari tu je tau.. maksud saya, hanya pada hari entry GA tu dipublish... So, macam hari ni.. kiranya Mini GA ni akan tamat pada pukul 12 tengah malam nanti lah... (",) Kecualilah kalau saya inform untuk beberapa hari... hihii


Emmm untuk Mini GA #1 ni.. Saya nak bagi u all PERFUME TRUTH CALVIN KLEIN... EAU DE PERFUME SPRAY 50ML.. Seperti dalam gambar atas tu yer.. banyak lagi kan isi perfume ni..hihi.. Saya hanya guna 2 3 kali je kot.. lepas tu terus tak berkenan.. actually saya ni adalah peminat perfume.. suka kumpul perfume.. so, bila ada banyak, u all paham2 je lah.. mulalah ada yang tak guna.. adoiii... teruk betoi perangai saya nih!!!.. So, daripada membazir.. saya nak bagi dekat u all yang sudi menerima..hihii

Baca dekat bawah ni yer... (",)

1) TAK PERLU BUAT ENTRY.. JUST BAGI LINK BLOG U ALL SAHAJA DI ENTRY NI
2) SUBMIT LINK U ALL SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM
3) ESOK SAYA AKAN KELUARKAN LIST NAMA PESERTA + MALAM SURUH ALISHA CABUT UNDI
4) INSYAALLAH LUSA @ KHAMIS, SAYA AKAN KELUARKAN NAMA PEMENANG
5) JIKA HARI KHAMIS, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI.. (^_^)

SO ALERT YE SAYANG2 BILA SAYA UMUM PEMENANG.. BUKAN APA, INI JUST MINI GA.. BERLANGSUNG PUN SEHARI.. SO, DETAIL PEMENANG PUN, SEHARI JE LAH SAYA TUNGGU.. boleh gitu?.. (^_^) .. KALAU GA SAYA BERLANGSUNG SELAMA SEBULAN, BARULAH SEBULAN LEBIH SAYA TUNGGU DETAIL PEMENANG.. (",)

P/s : Bau perfume ni kekal lama tau.. tapi bau dia sedikit keras.. Ketika saya belum pregnant, bau dia wangi.. tapi bila dah mengandung ni.. mulalah nak alah pada bau yang wangi2 ni... hahahha


{ 81 comments.. read them below or add one }

Nida Nida April 24, 2012
Wah... bagusnya Ina... moga terus dilimpahkan rezeki buatmu.. ameeeeennn.

Kak Nida nak sertai juga tau (alamat Johor bukan NZ..hehehehe). Kak Nida ni pun gian sangat nak buat GA utk bagi kawan2 hadiah.. suka lihat org happy, tapi bila terkenang kos pos je lebih kurang RM50 tu yg terpaksa tunggu sampai akak balik Malaysia (tak lama lagi dah pun).

p/s: nanti Alisha cabut nama auntie Nida tau..hikhikhik
Nida Nida April 24, 2012
alamak lupa pulak submit link.. :p

http://ucualong.com
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 24, 2012
join join..kot kot bertuah...

www.ecadwinkyasha.com
wan nurul hezrina wan nurul hezrina April 24, 2012
nak nak sangattttt...
nie link
http://hezrina83.blogspot.com/

nurul sangat suka perfume..ina ttg preggytuh dah cek negative.n bila g scan ada cyst dalam perut..adehhh.pttlah tak selesa.co cont cek apa yang ptt dlu.tuh nurul pelik mcm tak rasa preggy.dulu masa period sbb amik ubt noriday.ubat amik 11.11.2011 pastu smggu mkn nurul period 18.11.2011.sampai laa nie tak peot..huhu
Nana Nana April 24, 2012
Ina...saya nak join...:)
Kebetulan perfume saya pun udah habisss....hihihi

http://nanaaff.blogspot.com/
wan nurul hezrina wan nurul hezrina April 24, 2012
mls wat entry sbb serabut.lagipun tak sahih lagi.takutjer kata ada ketulan.tkt janinjer.dahla nurul makan ubat.tapi mmg tak selesa perut.sofia buat ct scan 5.6.2012 nie.kena warded kat hsptl putrajaya.mmg mcm2 dugaan lately tapi sabarjerlah..huhu
mummy_ayu mummy_ayu April 24, 2012
nak join jugak..suka perfume gak ..
http://mummyayu.blogspot.com
Myra Jay Myra Jay April 24, 2012
Kita sama la Ina penggemar perfume, suka beli perfume especially kalau botol dia cantik :)

Kalau kata nama Myra terpilih, senang ambik by hand, dapatla kita ngedate..heheee :)

http://normj1001.blogspot.com/
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 24, 2012
ehem2 yui melapor diri.. nak gak merasa bau perfume ini. hihihi. Moga adda rezeki.

http://nusha1706.blogspot.com

Alisha, t cabut nama kakak yui ea ^__^
anisalya anisalya April 24, 2012
memeriahkan mini GA ina...

http://salya07.com
.:fyzz:. .:fyzz:. April 24, 2012
Salam Intanberlian:)

harap2 bertuah la..leh dpt CK perfume nih..hmm suka ..suka..

http://fyzzeva81.blogspot.com/
Liney Liney April 24, 2012
salam sis...
akhirnya berpeluang sertai giveaway u ni... semoga murah rezeki :)

http://norlineyghazali.blogspot.com
Shafiq Shafiq April 24, 2012
Nak join jugaklah..hehehehe..

http://shafiq-asimplelife.blogspot.com/
syawalsimpsons syawalsimpsons April 24, 2012
bestnyer...mmm..tapi sue tak join kot....preggy ni rasa x leh bau perfume lak..boleh camtu..kikikikiki
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara April 24, 2012
Ibu Yusuf nak join.. mana tahu ada rezeki minyak wangi.. :D

http://jemariasmara.blogspot.com

ps: kat Jemari Asmara pun ada GA. Jom semua!!
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse April 24, 2012
http://greenyhouse.blogspot.com/

Wow...wow.. i Like...~♥
nak join! :)
Jaa Jaa April 24, 2012
tak tau ler hidung ni boleh terima ke tau bau perfume.. tpai nak join jugak.. benda free kan...heheh

http://jaajahat.blogspot.com/
aanie aanie April 24, 2012
wah, bestnya....nak join la...peminat perfume jugak ni....

http://aanie.blogspot.com/
ummi_norseha ummi_norseha April 24, 2012
nk join jg...hi3
link: http://afiman81.blogspot/com
jemarisuri jemarisuri April 24, 2012
js kasi meriah sikit...join jugaklah...hehe..

http://jemarisuri1001.blogspot.com
MamaEma MamaEma April 24, 2012
akak cuba juga..biarpun tahu selalu tak bertuah...huhuhu

http://www.emarieys.com
zachflazz zachflazz April 24, 2012
CK perfume kesukaan isteri saya. kalau saya tidak faham soal perfume ni.
Wanieys Wanieys April 24, 2012
Wanieys nak join jugak^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/

nk merasa bau perfume ni heheeee
Cik FaRiZaM Cik FaRiZaM April 24, 2012
nak join, mana tahu rezeki :

http://afasz.blogspot.com
Jijie Jijie April 24, 2012
Cuba naseb, insyaAllah hehe..

http://jijielah.blogspot.com/
ieda ieda April 24, 2012
nak jugak ..
dah lama ber GA .. nie intan buat mini GA .. kalau malas gak .. susah lah ekekke

http://iedaimmi.blogspot.com

gud luck to ME ! .. ;))
Farra Izzaty Farra Izzaty April 24, 2012
nak join ;)

http://faralalalala.blogspot.com/
SumeSakan SumeSakan April 24, 2012
thanks ina tinggalkan jejak..da lama x update blog...cibukkkk....

tp dalam kesibukan try gak balas kun jungan...thanks ina...nak join jugak...

http://sumesakan.blogspot.com
CikHoneyBee CikHoneyBee April 24, 2012
nak nak nak. hehehe.

http://storycikhoneybee.blogspot.com

tengkiu kak sebab anjurkan mini giveaway ini. semoga murah rezeki akk sekeluarga :)
azam azam April 24, 2012
cantik.....join

http://laman-ayahsu.blogspot.com/
[sutera kasih] [sutera kasih] April 24, 2012
saya nak perfume tu boleh? alisha cabutla nama akak hehe

http://suterakasihyann.com
NoEn NoEn April 24, 2012
nk join jugak la..mana thu ade rezeki kn

http://wanznoen.blogspot.com/
Bui Junaidi Bui Junaidi April 24, 2012
CUBA NASIB JUGAK NI

http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 24, 2012
mak aii..dah ramai ne,boleh dua kali ke kak???.nak guna blog GA pula.wakakakaka...

http://ecagiveaway.blogspot.com

tamak gila daku!..hahaha.
#padahal baru beli perfume last sunday.muahahahhaa
fieda fieda April 24, 2012
wah..makin bertambah la rezeki ibu alisha kalau mcm ni.insyaallah...
kak fieda join sebgai tanda sokongan...

alisha cabut nama auntie fieda tau..syg alisha...

mylovely-fieda.blogspot.com

done samsung.
sue zainun sue zainun April 24, 2012
nak join leh..
http://szainun.blogspot.com
anyway thanks ina sb bgtau sue menang GA gegirl ek..skang dah jarang2 bkk blog..alahan menulis dan membaca..wahaha buleh gitu..
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ April 24, 2012
ok baiklah..sy cuba nasib..sbb yg lepas punye GA xdpt nk join kan diri..pemalas...ahahhaa

http://diah83.blogspot.com/

fuh2..jampi..hahhaha
fiezahkecik fiezahkecik April 24, 2012
nak nak. hehe. :)

http://fiezahkecik.blogspot.com
sueshe sueshe April 24, 2012
nak join gak..ga yg dulu da terlepas..sob..sob..sob..

moga2 ade luck...:)

http://sikecilaina.blogspot.com
PinkUmmi PinkUmmi April 24, 2012
PU join :)

http://coratcoretpinkummi.blogspot.com

baru nak merajinkan diri join contest blog...
SeputihSalju SeputihSalju April 24, 2012
join jugak...kot2 ada rezeki.. :-)

http://karimahsgsiput.blogspot.com
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa April 24, 2012
Wahhh ade mini GA laaa..
Nak tryla...mintak2 bertuah...amin

http://nugrulsakura.blogspot.com
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda April 24, 2012
bgus nye Ina wat mini GA nie.. sy support, hehe.. ^_^

sy nie tggu dh keje la br leh bli perfume mahal2.. slalu bli yg murah2 kat farmasi tue aje, ngeheheheh.. XD

http://greennnpanda88.blogspot.com
diera_nadiera ulalaaa~ diera_nadiera ulalaaa~ April 24, 2012
diera org baru lagi dekat sini..tp teringin sgt nak join.
boleh ya ibu alisha? :) ngee~

nih link diera:

http://dieranadieraulalaaa.blogspot.com/

"barakallah huqoiron kasiro.aminn"<-- doa murah rezeki. mak diera ajar. dah selalu baca bila terima pemberian atau pertolongan orang.
ila ila April 24, 2012
try la.,,alisha syg cabut undi blog kakak yer..haha

http://cadbury-lirve.blogspot.com/
syaheera a.k.a ciput syaheera a.k.a ciput April 24, 2012
impian nak dapat perfume nie.harap2 rezeki syera
http://syaheerayusof.blogspot.com
Fadzillah Kamarudin Fadzillah Kamarudin April 24, 2012
nak try gakkk...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/
Hanis Zakirah Hanis Zakirah April 24, 2012
join yee

hattp://hanislifestory.blogspot.com

kalau menang inform saya kat FB boleh? Hanis Zakirah

*cehh perasan menang
syiela syiela April 24, 2012
try jugak la ye

http://semekarartie.blogspot.com
Shaherah Shaherah April 24, 2012
wah macam best la.. hehe nk join la gak..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/
Miss Zuera Miss Zuera April 24, 2012
nk join jugak GA ni..
moga2 ada rezeki...

http://misszuera1715.blogspot.com/
Acap milo Acap milo April 24, 2012
join

http://acapconga.blogspot.com/
muhd syahmi muhd syahmi April 24, 2012
join jugak

http://syahmipower.blogspot.com/
Cik Suriz Cik Suriz April 24, 2012
join. semoga menang. aminn. :)





http://suriz-on-click.blogspot.com/
Mardihah Mardihah April 24, 2012
Bissmillahirahmanirahim...
moga-moga dapat perfume nie. AMIN

Salam.

link saya -->

http://madieygadis98.blogspot.com/
cIk JanNah cIk JanNah April 24, 2012
wahh akk buat GA hadiah perfume lagi. baut CK ni not bad jugakk kann? sedap. murah rezeki hakak bagi hadiah besau nie..jannah join! ekeke

http://www.cikjannah.com/
♥ Cik EylaDiLLa ♥ ♥ Cik EylaDiLLa ♥ April 24, 2012
salam
eyla join jugak yer

http://diaryyeyla.blogspot.com/
Puan Kutu Puan Kutu April 24, 2012
wah good idea ina buat mini ga nie.bolehlah sy slalu join sambil komen.mana tahu ada tuah.haha..

wun sy tak minat perfume,nak join gak la.kehkeh..

http://www.puankutu.com/

TQ..:)
lurun namzar lurun namzar April 24, 2012
saya nk join bleh lagi, kn.

http://suhadarazman.blogspot.com
Nurul Basyirah Nurul Basyirah April 24, 2012
Join :)

http://nurulbasyirah.blogspot.com/
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 24, 2012
kalau nak join guna testing blog boleh tak?...muahahaha.tamak bebenar :D
anitadiana anitadiana April 24, 2012
baru buka dan tengok..boleh juga lah menyelit he..he...saja aje..kalu ada rezeki....

http://duniaanita74.blogspot.com/
Papa Mifz Papa Mifz April 24, 2012
mano tau rezeki papa mifz kan...:)

www.papamifz.com
Mohd Khairi Mohd Khairi April 24, 2012
salam, saya join >_< http://www.mohdkhairi.com/
umialya/k.tini umialya/k.tini April 24, 2012
maner tau kot2 ader rejeki..

http://mimialya1.blogspot.com/
Pwincess sarah Pwincess sarah April 24, 2012
nak join gak kak.. :)

http://budakmanja94.blogspot.com
eita eita April 24, 2012
nak jugak lah walaupun tak minat perfume...
http://zitaomar.blogspot.com
bari'ah bari'ah April 24, 2012
Harap alisya cabut link saya :)
thelegendofmerepek.blogspot.com
Azi Azi April 24, 2012
wah... wlpn sy bila pakai perfume asyik bersin je tp still nak join jugak...
ini link blog sy : http://aziazidah.blogspot.com
Cik Puan Muda Umi Cik Puan Muda Umi April 24, 2012
saya join

http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/
CikPuan Azizah CikPuan Azizah April 24, 2012
suka suki je letak kot.. haha


http://nurazizahyahaya.blogspot.com
iqawangi iqawangi April 24, 2012
http://anakenciksalamat.blogspot.com/
join..

suke kumpul perfume gakk.. hihihh
tiefazatie tiefazatie April 24, 2012
wah...rajin sis wat ga nie..tahniah2,hee

http://tiefazatie.blogspot.com/

kebetulan dtg sini ngam2 b4 tgh malam..hee
cik fafa cik fafa April 25, 2012
sempat lg x??
nak perfume...

http://fafazukri.blogspot.com/
Khairul Hakimin B. Muhammad Khairul Hakimin B. Muhammad April 25, 2012
waah ramainya nak kasi kasi hadiah ni

hihihi :)
Ummi Iman Ummi Iman April 25, 2012
Ala.. Terlepas peluang :( good luck untuk semua..

Smlm pergi celcom dan santai2 rmh mak. Tak sempat nak online
NurShahFamily NurShahFamily April 25, 2012
nak jugak hehehe bo lg ke ni
http://nurshahfamily.blogspot.com/
Zata Amani Zata Amani April 25, 2012
http://dastorymorry.blogspot.com/
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat April 25, 2012
tak sempat cik rose join hihihi gara2 tenet problem..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin April 26, 2012
waaa akak.solehah xsempat nak join GA ni.sob3...akak jemput join GA solehah ye =)
nanakimie nanakimie April 26, 2012
olo,terlepas da..hee..xpe nana tgu mini ga seterusnya ye sis,hee...