Petang2 melayan gambar Alisha.. (^_^)

Malas nak mengarang pulak rasanya petang ni.. so, nak ajak u all layan gambar Alisha je lah...hehheh.. Gambar ni diambil ketika kenduri sebelah my dear baru2 ni.. Ohya, gambar ni semua adik ipar yang ambik.. ibu alisha sibuk menghabiskan 3 mangkuk laksa.. muahhahhah...









Saya paling suke gambar last ni.. sebab alisha nampak sangat2 happy..hihii.. banyak tak gigi Alisha??.. gigi alisha dah 16 batang.. 8 batang atas & 8 batang bawah... semuanya bahagian depan.. tu yang nampak macam banyak tu.. sekarang ni sedang menanti gigi geraham yang belakang2 tu je lagi belum tumbuh... (",)

{ 41 comments.. read them below or add one }

Bui Junaidi Bui Junaidi April 10, 2012
COMEL BETUL ALISHA NI..

KAK BUI ADA BUAT ENTRY PASAL INTAN..JOM TENGOK KEJAP LAGI YER
fiza fiza April 10, 2012
Muka alisha nampak mcm budak yg dah matang, beza sebulan jer ngan qahirah ☺☺
Myra Jay Myra Jay April 10, 2012
Suka tengok rambut Alisha, jarang2 dan kerinting :)
H Abadiey H Abadiey April 10, 2012
waaaaahhhhh byknye gigi alishaaaa...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa April 10, 2012
bukan main lagi si kecik ni tersenyum lebar hehehe..suka tengok happy jer dia yer!!
nur anis nur anis April 10, 2012
alisha comel sangat-sangat gelak nampak gigi..cantik je tersusun gigi....
PinkUmmi PinkUmmi April 10, 2012
alahai happynye die...
Izan Ishak Izan Ishak April 10, 2012
cantiknya gigi alisha! terubat rindu aunty izan nak tgk gambar2 alisha yang terkini...
SumeSakan SumeSakan April 10, 2012
wahh pandai nyer dia bergambar..senyum bagai...sara x pandai posing depan camera..nak kena berguru ngan alisha nih si Sara nih...ekekeke
LYAfrina LYAfrina April 10, 2012
olorr..comelnyer dia..sweet sgt muka alisha senyum.. cantik j gigi alisha tersusun.. gigi kakak asya y depan dh runtuh..huk2.. sbb tu la kakak asya slalu snyum ttp mulut..cover gg dia
Tihara Tihara April 10, 2012
happy je alisha ni..minat bergambo awek ni kan ..hehe :)
Cute Mum Cute Mum April 10, 2012
eh.. kalo 8 atas 8 bawah bukan 16 batang ker? hih..
dania pon dah ada 16 batang gigi..
JH JH April 10, 2012
Comelnyeee Alisha, Apatah lagi dengan suasana di sawah ;)
Masya Masya April 10, 2012
comel alisha.. dah nampak macam budak² besar jer kat pict ni....

wahh cantiknya gigi.. kalau alisha demam nak tumbuh geraham bagi dia minum vitamin scott yang warne oren mmg sesuai untuk kalsium tulang dan gigi.. insyaallah kurang meragamnya...
aimi aimi April 10, 2012
amboi sgt suke ye ini bdk kecik.....
Falsya Falsya April 10, 2012
comelnyeeee alisha...cantik la scenery sawah..;)
suhaina laui. suhaina laui. April 10, 2012
cumey kak alisha ni....bestnye ina mkn laksa kedah erk ;)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute April 10, 2012
cik rose pun suka gambar yg last tue...cantik sangat-sangat...
Azi Azi April 10, 2012
comelnya alisha...

ibu mengandung suka makan laksa yea...
eita eita April 10, 2012
alahai suke sangat alisha kalau bergambo....
IbuQalief IbuQalief April 10, 2012
comel la alisya dengan rambut keritingnya heheee
Fai Shaklee Fai Shaklee April 10, 2012
betul! suke dgn gmbar alisha yg last tu. so sweeeeeeeettt... psssttt, kak cntik la permandangan sawah padi tu..
Puan Kutu Puan Kutu April 10, 2012
ramai makcik2 dok melayan tu yg alisha suka tu..kemain dia posing.comel2 semuanya
jemarisuri jemarisuri April 10, 2012
comei plak gambar alisha di tepi sawah...hehe..

so sweet...
Shaznina Sofia Shaznina Sofia April 10, 2012
eh eh.. gigi alisya da byk..
Mama Adam Mama Adam April 10, 2012
Dh macam budak besar dh..... Comel sgt!

Sawah padi tu cantik la.... Mama makan laksa, alisha makan apa? Hiii
fieda fieda April 10, 2012
alisha macam dh jadi kakak kan..betul2 nmpk mcm dah matang sgt..
Ummi Iman Ummi Iman April 10, 2012
mmg comel gmbr yg last sekali tu.. sweet sgt senyuman dia. nampak sgt lama dia menunggu mama dia habiskan 3 mangkuk laksa sampai sempat berposing lagi.. ;)
ieda ieda April 10, 2012
alisha yg comel .. ermmm ikut wajah siapa ye nie ?? ;)
msredcheesecake msredcheesecake April 11, 2012
Sukanya alisha.... Happy jer....
zareliqa afiqa zareliqa afiqa April 11, 2012
alalala~ somelnya! suka tgk gambar yg last jugak :)
deno deno April 11, 2012
cantik alisya!! dengan skirt putih lagi... macam flower girl pula.. cantik sgt2!!! best tengok gambar2 budak2 nie... deno dah la suka budak2! hehe...:)

p/s :akak, mcm mana akak buat tulisan "intanberlian" atas gambar tu ek..? ada tutor tak akak? time kasih akak! :)
anisalya anisalya April 11, 2012
comel je dia senyum. dah nak jadik kakak ni.
Nida Nida April 11, 2012
Suka tengok bibir Alisha... cute sesangat... :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda April 11, 2012
comelnye Alisha..
dh mkin bsar ye die.. ade rupe akak lg tue, hehe.. XP

wah, Ina dok mkn 3 mgkuk laksa? hehe...
mama irfan mama irfan April 12, 2012
comel alisya..irfan pon ada 16 batang gigi
mimie.. mimie.. April 12, 2012
comelnye dia...suka tengok bibir dia ^_^
anitadiana anitadiana April 12, 2012
suka juga tengok pic alisha yg last tu..ceria sanggat...gigi alisha tak penuh lagi ya...anak kak ita dah penuh dah...bila gosok gigi semedang aje telan ubat gigi...
MamaEma MamaEma April 12, 2012
happy sangat alisha...comel dia...
MamaEma MamaEma April 12, 2012
happy sangat alisha...comel dia...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina April 12, 2012
bila alisha ketawa nurulpun nak ketawa gak.cumil tgk