Update hadiah kemenangan

Rasanya ni dah last hadiah yang saya dapat pasal kemenangan join GA... ni sisa2 GA yang saya join... Sekarang ni dah lama tak join mana2 GA... sungguh2 malas nak join.. Mood tu hilang tak balik2 sampai sekarang.... adoiiii... So, hari ni saya rajinkan diri ni untuk update hadiah dari PinkUmmi & Papa Mifz


Saya menang hadiah SHAWL sebab join Vote pic PU untuk Best Mum's Badge Dumex Mama Club... Ohya, PU bagi jugak sebotol perfume tau.. Tapi sayangnya dah abis.. sebab anak dara saya tu pergi bukak tudung perfume tu & tumpahkan... Adoii.. anak saya ni memanglah suka main barang ibu tau... hihi


Yang ni pulak saya dapat FM dari Pulau Tioman sebab join Contest teka mana satu Papa Mifz & mana satu mama Mifz... FM ni dah selamat saya tempek dekat peti ais... Dengan plastik sekali saya tempek..hahhahh.. Bukan apa, sayang nak buang..hihii.. Apa2 pun, thanks yer untuk PinkUmmi & Papa Mifz (",)

{ 24 comments.. read them below or add one }

aizuddin aizuddin April 22, 2012
waaa... luck banyak best..hehe
tahniah2 =)
umialya/k.tini umialya/k.tini April 22, 2012
last sekali join GA thn lepas, xder mood!!
Mama Adam Mama Adam April 22, 2012
bestnya dapat hadiah! hihihihi... cantik ke kalo x buka plastik fm tu?
ieda ieda April 22, 2012
samalah ngan akk intann
dah lama x ber GA .. malas ya amat huhuhu
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat April 22, 2012
seronokkan dapat hadiah...hihihi
cik mun cik mun April 22, 2012
comel la penyu tu...
Karukord Jagau's Karukord Jagau's April 22, 2012
kiutnya penyu biru tu....hohoooo
Nida Nida April 22, 2012
Tahniah Ina.... cantik shawl tu, kalau Ina pakai mesti berseri2..:)
zachflazz zachflazz April 22, 2012
gift begini memang dapat meningkatkan semangat ya? selamat buat awak yang sedang semangat..
Tihara Tihara April 22, 2012
cantik2 nya hadia yang ina dapat..tahniah :)
Myra Jay Myra Jay April 22, 2012
Tahniah!!
FM pun cantik:)
Norzie Norzie April 22, 2012
Sama la kita....Sis pun dah kurang join cgl skg.Bestnya hadiah tu.Tahniah Intan.
fieda fieda April 22, 2012
selamat berhujung minggu ina...alamak...shawl tu kaler feveret kak fieda tu...kak fieda punya kaler biru bunga tu..

done samsung..
fieda fieda April 22, 2012
selamat berhujung minggu ina...alamak...shawl tu kaler feveret kak fieda tu...kak fieda punya kaler biru bunga tu..

done samsung..
lurun namzar lurun namzar April 22, 2012
cantiknya penyu tue. brkelip2. :)
Izan Ishak Izan Ishak April 22, 2012
tahniah ina!!

cantiklah shawl tu...

k.izan pun dah lama tak join CGL ni. dah malas skrg ni...
deno deno April 23, 2012
wah... rezeki la tu akak... tahniah!!! deno tak pernah menang apa2... huhu..
anisalya anisalya April 23, 2012
simpan buat kenangan kan. mmg sayang nak buang plastik brg yg kita dpt tu tp nak buat macam mana. mmg kena buang jgk nnt.
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 23, 2012
alhmdulillah,rezeki tu kak..
anitadiana anitadiana April 23, 2012
alhamdulilah...tahniah menang..best tu FM
Puan Kutu Puan Kutu April 24, 2012
samalah kita tak rajin nak join ga.mood kelaut.tp ada gak join satu dua yg hadiah best2.tak sgka palk menang kan..:)

shawl tu comel,penyu lglah comel..
Masya Masya April 27, 2012
jarang jadi jari bertuah bile join GA, tapi suke tgk kawan2 update kemenangan.. tahniah yer...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 05, 2012
dh lame xjoin contest & mnang pape, hehe.. >_<

congrats Ina..