Tepung Pulut oh tepung pulut...

Adussss awai2 entry dah rasa nak mengeluh.. yela, actually saya terfikir nak makan bubur tepung pulut... siap berangan nak makan sambil mengadap blog lagi.. muahhahah.. dalam kepala saya ni duk terfikir, dekat rumah saya ni memang ada sepeket tepung pulut.. tu yang bukan main hebat lagi berangan tu.. 



Tapi last2 saya pergi ke dapur konon nak buat bubur tepung pulut.. sekali tengok, TEPUNG BERAS daaaa.. 2 peket pulak tu tepung beras,... Adusss.. Musnah harapan saya.. kecewa yang amat ni.... So, untuk buat u all sama2 merasai kekecewaan saya ni....


Tu diaaaaaaaaaa saya letak pic BUBUR TEPUNG PULUT hasil carian google..

P/s : Tiba2 terfikir nak buat bubur sum-sum pulak

{ 16 comments.. read them below or add one }

fieda fieda November 16, 2011
ina...oh tidak..ngape ni..kak fieda amat2 la terkejut tgk entry ina ptg ni...ina nak tau tak baru pagi2 tadi kak fieda gi kedai beli tepung pulut sbb nak buat bubur ni jugak..tapi kak fieda panggil ni bubur butir nangka...ala ina....byk persamaan kite ye...kak fieda tak buat lagi bubur..krg2 sikit baru nk buat..
Siti Asiah Siti Asiah November 16, 2011
dah lame tak makan bubur sum2...terliur je ase tgok kat Wanita Hari Ini tadi...:)

p/s :kalu INTANBERLIAN wat bubur sum2, htr la kat sy semangkuk...hihi
ZSqueenbee ZSqueenbee November 16, 2011
as salam...sye budak bru mfollow..jom jenguk!!
suhaina laui. suhaina laui. November 16, 2011
mmg kecewa kan...time nk mkn xdapat ;)...ni mcm butir nangka yg sue buat tu je ;)
oli-go oli-go November 16, 2011
ahkak,,sorry hari tu dh sampai SP tapi tak semapt nak contact akak..kesuntukan waktu..almaklum le tumpang orang..
Tihara Tihara November 16, 2011
owh akak panggil bubur wadi keper ni..hik3
Oh Oeya Oh Oeya November 16, 2011
ekekekekeke :D

Beza sikit je cerita kita hihihihi :D

http://ohoeya858.blogspot.com/2011/10/cekodok-tanpa-tepung.html
Ms Fai Ms Fai November 16, 2011
alahai, kesiannye. kalo fai mesti frust menonggeng tak dapat mkn ape yg dihajati...

Saya ingin memperbaiki masalah kulit berjerawat dan mempunyai kesan parut lama
mamaNoriz mamaNoriz November 16, 2011
owh, mmg terasa kekecewaan nye...

hehe, takpe...
ada masa lagi kannnn
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 16, 2011
dulu suka sangat makan pulut tapi ada elergiclah jadi angin satu badan.sama gak ngan nangka..huhu
yat sadri yat sadri November 16, 2011
ni la yg yat cube buat.. tpi xjadi.. SEDEH!!

http://masliperjepun.blogspot.com/2011/08/wadai-kipeng-yat.html
Gen2Merah Gen2Merah November 16, 2011
saya ni tau makan saja.. terima kasih buat ibu, adik dan semua kaum hawa yang sanggup menyediakan juadah untuk kaum2 adam ni.. ehehe

sedap bubur tu ye,... heee
narumi sakura narumi sakura November 16, 2011
sedapnye melelh air liur naru tengok..akak klu akak wat bubur cmtu naru nak jugak leh >_< hehe
Puan Kutu Puan Kutu November 16, 2011
alahai kesiannnya ibu alisha..

selalunya klu kita teragak sgt nak makan sesuatu mesti jadi macam tu kan..

sy selalu jugak..cthnya..terasa sgt nak makan jemput2, pergi dapur tengok2 tepung habis..rasa macam tepung dok ada kt dapur..huhu..

nasib2..:)
tiefazatie tiefazatie November 16, 2011
adui la..terliur tgk sis..hee
MamaEma MamaEma November 17, 2011
bubur sum sum tu apa?