Bola Sepak Malaysia TERBAIK ASIA TENGGARA!!

Alhamdulillah...!!! Akhirnya MALAYSIA MENANG!! Puas hati! hihiii... Memang mendebarkanlah perlawanan tadi... Time penalti tu berdegup kencanglah jantung saya... hahaaa.. Tak tahu nak cakap apa... yang pasti happy sesangat... (",)

Selepas macam2 hal yang berlaku.. akhirnya kita menang jugak... hikmah semua ni... Ohya, kalau u all nak tahu bila gol penalti terakhir yang menentukan Malaysia menang.. Kami 3 beranak melompat... hihii... Alisha tu saya dukung la dia.. melompat bersama dengan ibu & abah dia ni.. hihiii

Apa2 pun tahniah buat pemain Malaysia.. MALAYSIA MENANG PENALTI 4-3... BOLA SEPAK MALAYSIA TERBAIK DI ASIA TENGGARA!!!

P/s : Senyap penyokong Indonesia bila Malaysia menang
Bola Sepak Malaysia TERBAIK ASIA TENGGARA!!

{ 12 comments.. read them below or add one }

Nazirah Nazirah November 22, 2011
Malaysia terbaik..Malaysia Negaraku
Puas hati tgu dari awal sampai abih..
ARYANI NUR ARYANI NUR November 22, 2011
aummmmmmm (^.^) sangat mendebarkan tau..he3,,nak tercabut jantung he3 :)
zareliqa afiqa zareliqa afiqa November 22, 2011
cayalah mesia! terbaik dari ladang.hihi :)
sama lar.melompat sakan td.heee
syawalsimpsons syawalsimpsons November 22, 2011
YALO TERKEDU JE....MMMM...CIAN PON ADA...TAPI KALO DORANG MENANG...DORANG BUU KITER JUGAK...
oli-go oli-go November 22, 2011
tak dpt tgk sbb keje..huhuhuhuhu
SuRiaNa RaZaLi SuRiaNa RaZaLi November 22, 2011
ngaummm...memang bangga sangat...
fieda fieda November 22, 2011
tu la syp sunyi stadium kat sana tp kat malaysia riuh mcm nk pecah rumah...hahaha
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 22, 2011
hahaha melompat ngan lebih tinggi=)nurul bertiga tmsuk merah pun lompat n jerit2 gol.merah lompat2 sendiri.hehe mmg puas ati.padan muka indon.aci tak kata gitu=)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 22, 2011
mmg sronok btul tgk bola semlm kn? Hannah pun jerit same2 gak bile M'sia mnang, hihi~.. bgga la ngan Team M'sia nie!!! ^_^
Cik Rose Cute Cik Rose Cute November 22, 2011
hihihi betul tue...senyap stadium Indonesia...dah la penontonnya ramai....
Puan Kutu Puan Kutu November 22, 2011
puas hati harimau muda menang..Tahniah buat pasukan Malaysia!

mata dah mengantuk mlm td, time penalti last tu menjerit sy dan aiman.cerah terus bijik mata.keke

en suami tgok kt luar.klu tak lg bingit teling dengar suara beliau dok jerit smbil buat larian pusingan. Aiman pun ikut sama.haha