InsyaAllah..


Kalau sebelum ni Alisha minat dengan lagu AWAN NANO nyanyian Hafiz.. Siap download lah lagu tu dekat komputer.. Tapi 2 3 hari baru ni, dia dah mula minat lagu INSYAALLAH nyanyian Maher Zain..

Saya mula perasan Alisha minat lagu tu sebabnya baru2 ni ketika dia tengah mandi, boleh pulak dia keluar dari bilik mandi semata2 nak dengar lagu InsyaAllah dekat TV.. lagi satu pulak, masa dia tengah "menolong" saya dekat dapur.. dia boleh berhenti tolong & terus pergi mengadap TV semata2 nak dengar lagu InsyaAllah.. hihihii Alisha.. alisha (",)


Saya pun suruhlah my dear download lagu tu ke komputer.. Tengoklah tu, sampai ternganga2 mulut anak saya tengok video klip lagu InsyaAllah.. muahahha


Terteleng2 kepala.. hihi


Tak puas tengok dari jauh.. Tu diaaa.. depan2 komputer dia mengadap..


Kalau boleh, agaknya Alisha nak masuk dalam komputer tu sekali.. muahhahah


Alisha... Alisha.. ni lah anak saya.. bab2 komputer.. jangan cakap.. sibuk nak berebut guna dengan ibu dia.. Bila ibu nak tengok blog, mulalah pok pek pok pek nak guna jugak.. suruh pasang video dekat dia.. hihii.. Ni yang buat makin tak sabar nak beli laptop mainan dekat dia (",)

{ 16 comments.. read them below or add one }

Puan Kutu Puan Kutu November 18, 2011
wow taste Alisya,maher zain lg u..keke
fieda fieda November 18, 2011
Hahaha..alisha ni mmg minat lagu ni yer..kanak2 cepat tertarik bila dgr lagu2 yg memuji ALLAH kan...

*nak tergelak plk kak fieda baca entry ni..nak tau sbb ape...??sbbnya entry yg kak fieda buat mlm semalam lebih kurang jer mcm entry ni...hihihi..ina tgk la nanti pukul 1 krg kak fieda auto publish...mcm sama la plk fikiran kita ni..hahaha
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 18, 2011
percaya tak nnt dah ada laptop mainan dia akan ke pc tuh jugak=)hikhik.bagus alisha suka dengar lagu2 islamic n penuh makna=)
MamaEma MamaEma November 18, 2011
kenan kat penyanyi juga tu
eB ezrin eB ezrin November 18, 2011
jatuh cinta kat pak arab tuh x? >_<
Cho Zila Cho Zila November 18, 2011
insyaallah baguihler kalau suka lagutu... betoiler budak sekarang memang pandai2 belaka kena gak belikan satu untuk diaorang kot idak berebut...
intan morsalin intan morsalin November 18, 2011
betul2..setuju ngan wan nurul hezrina...heheheh
Nida Nida November 18, 2011
Syukur ALhamdulillah... mendengar lagu puji-pujian buat yang ESA..

Kat sini pulak naik pening kepala akak tengok anak-anak akak... ntah lagu omputeh mana dia asyik duk nyanyi... susahnya klu berada dipersekitaran berbeza adat ni.
Bui Junaidi Bui Junaidi November 18, 2011
mcm anak perempuan bui minat lagu rossa..siap suruh pasang nyaring2 lagi..lepas tu dia nyanyi sekali
ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ November 18, 2011
hahaa~~ bgus laa Adik ni , minat Maher Zain :D
Ardini Humaira Ardini Humaira November 18, 2011
nanti leh masuk pasukan nasyid sekolah tau :D
Ros Ros November 18, 2011
Salam IntaNBerliaN,

Bagus la kalau dari kecik lagi dah minak lagu2 memuji allah ni....
Myra Jay Myra Jay November 18, 2011
Ntah2 Alisha suka tengok Maher Zain kot..hehee :-)


Baguslah anak2 dengar lagu camni kan, pengisian jiwa ;)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 22, 2011
eh..same la! Hannah suke gile lgu InsyaAllah nie gak.. smpi kitorg t'pkse bli album Maher Zain tue tau.. Bile dlm keta je, Hannah msti srh bkak lgu tue.. faveret btul la!!

eh Ina, tue comp br ke? hehe..