Alisha si pakar memanjat.. muahhaha

Walaupun anak saya ni girl tapi kalau bab memanjat.. cukup suka.. kalau katil tu.. dah jadi tempat mainan dia dah.. boleh turun naik turun naik.. hihii 


Bukan setakat katil.. atas meja makan pun dia boleh panjat.. ayoyoyooo.. Actually time ni, dia pun makan sekali dengan my dear tapi si alisha duduk atas kerusi la kan.. entah macamana, dia nak capai periuk nasi tu jauh sangat, dia boleh pergi panjat meja.. hahhahaha.. *si ibu alisha pulak, menggedik pergi amik kamera.. muahhahhah*


Kalau meja makan yang tinggi tu pun alisha panjat, meja jepun yang rendah ni apatah lagi kan.. jangan tak tahu, meja jepun ni dah jadi salah satu tempat favorite memanjat dia dah.. hihii


Yang tak boleh tahan tu.. boleh pulak dia berdiri tersengih sambil berposing atas meja.. hahhahhah Amik hati ibu dia la tu.. yela, ibu dia hari2 duk mengelek kamera je.. muahahhahhah


Tengok, sporting tak anak saya sekarang ni??.. dah nama pun perempuan.. dah pandai berposing2 sambil tersenyum.. hahhahhahahhah berkat usaha ibu dia amik gambar dia hari2 lah ni.. pandai dah bergambar yer sayang.. hihii

{ 18 comments.. read them below or add one }

suhaina laui. suhaina laui. November 01, 2011
alisha pon dh tau erk bila ibu pegang kamera kena posing hehehe....xpe ina ank yg aktif ank yg bijak hehehe...ina tumis laksa tu care die senang ajer....bwg merah n putih yg blend tumis ajer...letak la ayam ke fishball ke ape2la bila dh garing masuk air ms tu buh la sayur n budu skit dan lada hitam...bila dh didih buh mee siap ;)
Cute Mum Cute Mum November 01, 2011
samalah dengan alisha cute mum tue..
asyik memanjat jer..
tapi bab posing no.1..
berkat mak nya suka snap gambar...
kan2..
Tentang Kita Tentang Kita November 01, 2011
panjat memanjat nie perkara biasa bg budak2 yg baru nk membersar..dh pernah jatuh x? bahay gak kan klu tak terkawal
PinKy MoMMa PinKy MoMMa November 01, 2011
wahahaha leh geng ngan rifqy ni..suka juga memanjat manjat nak xplore ;)
fieda fieda November 01, 2011
uii..alisha tomeyy ni nk jadi superheroin ye..mmg gitu la ina bdk tgh nk membesar..yg part dia duduk tak tahan nk tgk tu..siap dia posing hbis senyum meleret tu..
LYAfrina LYAfrina November 01, 2011
alisha tunjukkan skill ni.. sma cam asya..pntang ada pluang..smua nk pnjat
Dalila Hamid Dalila Hamid November 01, 2011
smpai duduk atas meja tu... :)
tiefazatie tiefazatie November 01, 2011
wah2..kanak2..bese la kan..hee
Maya Mayana Maya Mayana November 01, 2011
dh beso pnjat pokok rmbutan smbil juntai2 kaki dan nyanyi2...manalah tahu ada rezeki kahwin anak raja cam bwg merah :)
✿ Myra ✿ ✿ Myra ✿ November 01, 2011
tudia aihhh...bole tahan. hehehe..alisha ni takleh dok diam2 ekk..nasib baik ibu to sporting, siap jadik photographer lg..hihi
fiza fiza November 01, 2011
Bley gang ngan qahirah, suka memanjat gak. Tak pasan ngan pompuan ☺☺
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 01, 2011
comel je alisha snyum..
patung dolphin tue, hannah tgk msti jealous.. ^_^
Bui Junaidi Bui Junaidi November 01, 2011
nasib bek anak bui bukan jenis yg panjat memanjat ni..

kena perhatikan selalu takut jatuh,susah..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 02, 2011
aik aik nnt jatuh..mcm merah tak suka panjat lagi tapi suka melompat..huhu.mentang2 lahior tahun arnab
QasehnyaRania QasehnyaRania October 05, 2012
suka tgk pic alisha senyum yg last tu..cute

bersalin kat mana nanti chemor kew?