Kalau dah namanya pakar memanjat...

Anak saya si alisha ni.. telah menunjukkan lagi skill memanjat dia.. dah nama pun pakar memanjat.. macam2 skill la dia nak try.. hihii.. Kalau sebelum ni, alisha ajar cara memanjat kerusi.. tapi kali ni dia nak tunjuk cara panjat meja komputer yang kecik tu pulak..


Tengoklah tu tertonggeng2 punggung semata2 nak panjat meja tu.. hihihii


Siap duduk bersimpuh lagi dekat meja tu... Aduss saya ni risau takut dia terjatuh.. yela, ruang meja tu bukannya luas pun.. sebelah punggung je yang lepas.. muahhahha.. Tapi sanggup dia mengecikkan diri duduk atas tu... hihii

Ohya, harini saya balik kampung, rumah my parent.. Psstttt.. atuk Alisha nak bagi laptop betoi dekat alisha... bukan laptop mainan yer.. tapi bukanlah laptop baru.. laptop lama my dad sebab my dad dah ada laptop baru.. Alahaiiii bertuahnya Alisha... Cucu tunggallah katakan.. *Lepas ni bolehlah Alisha tengok video lagu InsyaAllah dekat laptop dia sendiri*.. 

P/s : Walaupun Alisha dah ada laptop betoi tapi saya tetap akan belikan dia laptop mainan sebab itu niat saya bila dapat check dari Nuffnang nanti (",)

{ 18 comments.. read them below or add one }

Cik Rose Cute Cik Rose Cute November 24, 2011
untungnya alisha....dapat laytop hihihi
syawalsimpsons syawalsimpsons November 24, 2011
best alisha dapat laptop sendirik...dolu sue ada laptop...untuk diri ini je...tetibe komp en asbeen problem...mula dier meyendeng kat laptop sue...dah kena syawal pon menyebok jugak...
LYAfrina LYAfrina November 24, 2011
wahhh.. mmg bbakat sguh alisha ni dlm part2 memanjat ixpe..y ptig kna slalu perhati tkut jtuh.. sbb bdk2 bsr alisha mmg dia sdg nk explore dia.. bru mda tbuka...

syokkyerrr,,kecik2 dah ada laptop betulblh gak gna dgr lagu2 belajar.. xyoh brebut dgn mama lg
ummu muhammad ummu muhammad November 24, 2011
wahh untungnyeeee....tapi ikut pengalaman nanti die akan suke laptop benar jugak..laptop mainan kejap je die suke hehe
fiza fiza November 24, 2011
Panjat...jgn tak panjat. Terror anak dara nih memanjat yer ☺☺☺

Bestnya dak tecik nik, kecik² dah dpt laptop.
mamaNoriz mamaNoriz November 24, 2011
sket je tu...
hero akak ni buakn panjat lagi, siap uat stunt!

huhuuuu
zareliqa afiqa zareliqa afiqa November 24, 2011
Alolo..bestnyer Alisha dapat laptop dari atuk dia.hehe :)
jemarisuri jemarisuri November 24, 2011
bertuahnya ada atok...hehe
fazzlim fazzlim November 24, 2011
bgus la alisha de laptop sndri..
xder la amk laptop acu dh...xde kco acu nk maen game dh...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 24, 2011
Owh, Ina blk kg eh.. ptt la..igt kn ina xsudi jenguk my blog dh..huhu~..

wah, b'tuahnye la si Alisha nie..hehe..
Puan Kutu Puan Kutu November 24, 2011
amboi untungnya kecik2 dah ada laptop sandiri.anty nie dah umo 20+ br ada laptop sendiri..:)
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ November 24, 2011
hahaha..alisha2..ligat tol..
Aisy Nasiha Aisy Nasiha November 24, 2011
wah...ni alisya boleh jadi pakar it bila besar nanti..kecil2 lg dh dapat laptop...
fieda fieda November 25, 2011
amboi bertuah bdn alisha yer...blh la wat blog ker alisha satu yer ibu alisha..
Bui Junaidi Bui Junaidi November 25, 2011
lasak nya anak dara ni..
Myra Jay Myra Jay November 25, 2011
Memang kena selalu pantau la si kecik ni kan..

Boleh tahan jugak tu nampak gayanya :-)
LadyBird LadyBird November 25, 2011
kalau jatuh... bahaya sungguh ni..