Anak kucing dibuang ke dalam tong sampah?

Baru2 ni ketika saya nak buang kulit bawang dalam tong sampah.. Sekali saya terkejut melihat ada "anak kucing" dalam tong sampah saya tu.. Siapakah yang begitu berani buang "anak kucing" dalam tong sampah rumah saya nih?.. 


 Nampak tak "anak kucing" warna kuning?.. hahhah sekadar gambar anak kucing je.. bukan kucing betoi pun.. hehheh.. Ini semua kerja anak saya si alisha lah ni.. Entah bila dia pergi buang mainan dia tu dalam tong sampah pun tak tahulah saya..

Dengki lah tu tengok tong sampah saya tu suci murni tanpa dicemari oleh sampah2.. cewah.. muahahha.. Tu yang mainan dia nak dijadikan "sampah" jugak tu.. hihii


Agak2 u all mainan apa ni yer? (",)


Inilah mainan yang dia buang tu.. telefon..!! Telefon ni bila kita buka dia, dia bunyi "HELLO".. Bila tutup je bunyi "Good Bye"..


Telefon ni hadiah harijadi Alisha yang sepupu saya di Terengganu hadiahkan dekat dia.. Dia cukup suka dengan telefon ni, boleh pulak dia pergi buang dalam tong sampah.. Adusss.. Nasib baik saya perasan awai2.. Kalau tak... selamatlah jawabnya....

{ 18 comments.. read them below or add one }

eB ezrin eB ezrin November 16, 2011
ala ciannyer, x mo bagi auntie. auntie syg kucing :)
ummu muhammad ummu muhammad November 16, 2011
heheh..bace entry tentang alisha mesti nk gelak je..ade2 je akal baru die..bijak2!
sue zainun sue zainun November 16, 2011
opssss..first2 baca ingatkan kucing betoi tadi..hahaha
Tina Othman Tina Othman November 16, 2011
huhu mahal tu fisher price, nyaris perasan kan, klu tak sayangnya lah
Puan Kutu Puan Kutu November 16, 2011
agaknya alisya dok hello2 tak dengar org cakap dengan dia,tu yg alisya marah2 comel terus buang dlm tong sampah.keke...
syawalsimpsons syawalsimpsons November 16, 2011
sama la ngan syawal...aritu penat la sue cari merata botol air syawal...rupenyer kat dalam tong sampah kat dlm bilik..adohai...seb baik la sampah kering...
SumeSakan SumeSakan November 16, 2011
gambar kecik punya usyar mana kucingnya...rupanya kucing ini...hehehehehe
nur anis nur anis November 16, 2011
huhu..ingatkan anak kucing betul-betul tadi..hehe..dia nak tukar mainan baru pulak la tu..:)
lizz lizz November 16, 2011
tu la ingat anak kucing betul...duk terbayang anak kucing tu comot ker aper...anak2 memang suker jer main2 buang lam tong sampah sib baik perasan ek...
MamaEma MamaEma November 16, 2011
dah puas main agaknya..
Bui Junaidi Bui Junaidi November 16, 2011
dia nk mintak beli tepon betul2 letew..hihi
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara November 16, 2011
Ingatkan kucing betul td.. hehe.. Tu nak ibu belikan menan baru la tu. Bijak3x.. :D
Zie Zie November 16, 2011
La kesitu plak... ingatkan anak kucing betul... emm alisha nak suruh mama dia beli lain tu...
EmpayarUtama EmpayarUtama November 16, 2011
Hehe aku dok selak-selak plastik sampah tu nak carik kucin :)
fieda fieda November 16, 2011
la..terkejut ingatkan anak kucing betul tau..

alisha nak yg betul2 punya hp kot...hehe
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 16, 2011
sabarjerlah.juling2 mata ku nak mencari mana kucing dalam tong sampah mu itew
narumi sakura narumi sakura November 16, 2011
hahaha tajuk die bikin suspen la
tiefazatie tiefazatie November 16, 2011
comel gle!hehe..die test nk jd GK kot sis..hehe