FRISO Pool Party @ Sunway Lagoon

 

Minggu lepas saya dapat invitation Card dari FRISO.. Bagus betoi la Friso ni.. memang mesra alam sungguh.. (",)..


Saya dapat kad undangan untuk join POOL PARTY DI SUNWAY LAGOON pada 10/12/2011.. Alaaa dekat TV pun dia ada bagitahu pasal ni...


FREE je join ni tau... 2 orang dewasa & seorang kanak2.. TAPI ketika u all tunjuk invitation card tu dekat dorang nanti.. u all kena sertakan dengan bukti pembelian 1 Friso Gold 3 or 4 barcode/tin foil... 

Tapi macam saya ni dah sah2 la tak dapat join kan sebabnya saya duduk di Kedah & tak guna susu Friso pun.. hahaa so, dari mana nak dapatkan bukti pembelian tu.. hihii... TAPI kan.. kalau lah saya tinggal dekat KL.. rasanya saya sanggup pergi beli susu tu kot... sebab sekali sekala bawak alisha main air dengan ramai lagi rakan sebaya.. mesti best kan.. hihii

Ohya, Kalau u all or anak u all pengguna Friso, & teringin nak join.. u all boleh print invitation card tu di SINI.. Maklumat lebih lanjut pun u all boleh baca di situ.. Nak mintak sample pun boleh..  (",) Ohya.. Kalau teringin, joinlah jugak Growing Up Together Club.. Nanti u all pun mesti akan dapat macam2 maklumat or apa2 je lah dari FRISO yang sungguh mesra ni.. hihii

{ 12 comments.. read them below or add one }

nelly nelly November 21, 2011
wah . menariknya ! nakkkk !!
syawalsimpsons syawalsimpsons November 21, 2011
syawal mmg minum susu ni...N sue pun dapat gak jemputan...kena pulak time tu syawal cukup 1 tahun 9 bulan kan...kena pulak tak penah bw dier G sunway tu...teruja je sue cakap ngan en asbeen..bagun awai pagi...G sana...pukul 8.00 am dah terpacak..ok tak...kikkiikiki
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ November 21, 2011
wahh bertuah dpt jemputan..
Cik Rose Cute Cik Rose Cute November 21, 2011
Ala...syifa tak minum susu nie....hihihi
Myra Jay Myra Jay November 21, 2011
Wahhh bestnyerrr..
Tp yelakan apakan daya dah dok jauh..

Tp mana tau tetiba nak bawak Alisha p sana ka.. :)
Gen2Merah Gen2Merah November 21, 2011
memang menarik invitation ni.. saya pun tak pernah nak merasai keseoronokan Sunway lagoon ni..
Puan Kutu Puan Kutu November 21, 2011
Sunway lagoon pun tak smp lg nie..sunway pyramid dah sampai la..sebelah jer kan..:)
Ardini Humaira Ardini Humaira November 21, 2011
wahh bertuahnya! best2.. bila la dni nak dapat peluang macam ni sobsss
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 22, 2011
agak menarik perhatian.tapi merah tak minum friso=(
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 22, 2011
hihi~.. sy pun ade dpt invitation dr Friso gak.. tp rsnye xgi la kot..huhu~..time tue busy la.. T_T
fieda fieda November 22, 2011
ooo.maira minum sustagen..