MALAYSIA BOLEH!!


Buat pertama kalinya saya buat entry yang bukan berkaitan dengan kehidupan kami 3 beranak.. Nak buat macamana.. dah terlebih excited bab2 bola sepak nih!! Kali ni Indonesia akan bertemu Malaysia di perlawanan akhir bola sepak Sukan SEA XXVI..

Selepas Indonesia kalahkan Vietnam 2-0 semalam.. So, Isnin ni kita akan tengok perlawanan MALAYSIA menentang Indonesia pulak di Gelora Bung Karno, Indonesia... Saya harap sangat2 Malaysia menang!! Walaupun stadium tu nanti akan penuh dengan penyokong Indon, Tapi jangan risau wahai pemain Malaysia kerana kami dekat Malaysia ni.. Menjerit2 sampai sakit anak tekak memberi sokongan.. hihii  

Buktikan yang MALAYSIA BOLEH!! Sebenarnya saya tak berapa suka penyokong Indonesia sebab buat bising ketika lagu Negara kita dinyanyikan tapi bila time lagu dorang.... Apa2 pun MALAYSIA GERENTI BOLEH MENANG!! InsyaAllah... (",)

P/s : Semangat berkobar2.. tak sabar nak tunggu esok dah ni

{ 12 comments.. read them below or add one }

nik rosmawati nik rosmawati November 20, 2011
sama2 kita support pasukan malaysia :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 20, 2011
smangat kn nk support team M'sia.. lbh2 lg now team M'sia makin heabt main bola, hehe..jom kite same2 sorak nnti, hihi~.. ^_^
narumi sakura narumi sakura November 20, 2011
tau xpe Indonesia memang kuang ajar..memang patut kalah pon..huhu bnci ngn indon..Malaysia Bolaeh!! (finatik bola kih3)
Puan Kutu Puan Kutu November 20, 2011
itulah penyokong indon nie biadap..tak tahu hormot..

opss terlebih suda!

walaupun tak minat bola, sy tetap sokong Malaysia.

Malaysia boleh!!!
Cik Rose Cute Cik Rose Cute November 20, 2011
Memang betul tue....Indonesia tak hormat lagu Negaraku..bila pasukan kita menyanyikan....Mintak2 Malaysia Menang...Berlagak Indonesia...dahlah main jahat hihihi...
Gen2Merah Gen2Merah November 20, 2011
yeaahhh.. esok kita akan buktikan bagaimana nak mengajar orang Indon utk lebih menghormati kita... go go Harimau muda
msredcheesecake msredcheesecake November 20, 2011
Menang dah, best kan? Bangga je
fieda fieda November 21, 2011
kitaorng pun tak sabo ni nak tggu final..harap malaysia menang..
Azekzk Azekzk November 21, 2011
Yakin boleh. Insyaallah boleh menang..
MamaEma MamaEma November 21, 2011
kadang-kadang nak juga bercerita benda lain dgn blog kitakan..


MALAYSIA BOLEH
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 22, 2011
semestinya harimau yang bermaharajalela.hahaha