Seperti yang u all dah tengok.. blog saya dah ada header yang besar gedabak kan... hahah Saya nak tanya u all adakah ianya terlalu besar bagi komputer u all? Sebab bagi komputer saya ni ok2 je.. cun2.. sebabnya screen monitor saya ni cukup lebar & cukup untuk kelebaran header saya tu..
Actually saya saja buat header ni lebar sebab nak sesuaikan dengan kelebaran ruang entry + sidebar di blog saya ni... Kalau badan blog je gemuk tapi kepala blog kecik.. macam terbantut pulak tumbesaran.. muahaha.. So, saya nak tanya u all.. header u all tu.. u all buat saiz dia ikut kelebaran RUANG ENTRY SAHAJA or kelebaran RUANG ENTRY + SIDEBAR????
Pasal bahagian entry saya tu lebar sebabnya saya nak letak gambar2 di blog saya ni besar2... baru saya rasa macam ada kepuasan melihat gambar... hehhe Boleh cakap gitu? (",)

Unknown
November 27, 2011
