BE lagi.. (^_^)


Alhamdulillah... Setelah hampir 10 bulan berblog akhirnya hari ni saya dapat BE yang ke 20... Kali ni BE BLACKMORES COLD & FLU RANGE.. nasib baik BE ni untuk blog ni.. bukan Blog lagi satu.. (",).. 

Harap2 semua BE ni dapat bertahan lama lah dekat blog saya ni.. hihii.. So, sekarang 3 BE tengah running di Blog Utama & 1 BE di blog CGL..


{ 21 comments.. read them below or add one }

Ros Ros November 22, 2011
Salam IntaNBerliaN,


Bestnya kan....
fieda fieda November 22, 2011
wah...seronoknya dia...huhuhu..tp sedihnya kak fieda sbb kak fieda punye be tak muncul2 pah sudah...

wah..nmpk ada kelainan la..signature bergambar tu ina wat sendiri ke..??
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara November 22, 2011
Semoga BE tu terus berkembang.. jgn jd mcm BE ibu Yusuf, kuncup jer.. hihi..
oli-go oli-go November 22, 2011
masih tak pandai nak ber BE dengan nuffnang..hahhaha
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 22, 2011
nurulpun ada 4 ketui jer.tapi tak pernah cash out lagi.cket lagi nak cash out.hehe
hakamah hamyadi hakamah hamyadi November 22, 2011
seronoknya intan..kama dah 2 thun berblog...tak pernah dpat BE...huhu, lum ada rezeki....semoga blog INTAN sentiasa success...
Bui Junaidi Bui Junaidi November 22, 2011
samalah kita dpt BE..

ni makin semangat nak berblog kan..*_*
Masya Masya November 22, 2011
seronoknya dapat BE, kt x pernah pun dapat lagi...
fiza fiza November 22, 2011
Tahniah untuk kita. Daku pon dapat BE baru gak. 6 BE tgh running...masyukkkk...

Jom baca:

Tutorial nak masukkan Link dan Backlink dalam komen

<a href="http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2011/11/jangan-tengking-anak.html'/>Jangan TENGKING ANAK</a>
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 22, 2011
congrats la dear..coz dpt BE br..hehe.. ^_^ sy br aje ltak iklan nuffnang kat blog br sy..
eB ezrin eB ezrin November 22, 2011
tahniah. me x dok. hu3
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 22, 2011
fuh.. td wat marathon bc entry2 ina yg sy dh miss sjak "xde blog" tue..now dh siap bc dh sumer rsnye.. hehe.. XP
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ November 22, 2011
wah2..makin maju business..hehe
mamaNoriz mamaNoriz November 22, 2011
amboi, msyuk betul blog dia!

syukur, rezeki kan...
fazzlim fazzlim November 22, 2011
yong...mu di tag heheheh

http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/11/segmen-cik-eiyda-nak-review-blog-korang.html
aanie aanie November 22, 2011
tahniah...manyaknya...
QasehCinta QasehCinta November 22, 2011
apa BE 2?...
masih baru wat nuffnang
byk x faham...huhu
Myra Jay Myra Jay November 22, 2011
Tahniah dapat BE..

Myra dah lama takde BE..huhuu
Cik Azizah Cik Azizah November 22, 2011
tahniah. dulu masa mula2 berblog memang dapat banyak BE. sekarang mesti satu o dua jer.. huhuhu