Masalah dah settle.. (",)

 Thanks to Mr. Google

Terima kasih sangat2 dekat Nina Zaharin sebab bagitahu saya macamana nak settle masalah dekat entry NI.. Aduss senang yang amat je sebenarnya.. Adesss.. Buat malu je.. muahahahaa semalam tak perasan masa godek2.. hari ni jumpa pulak dekat add a gadjet...Maklumlah, semalam godek2 pukul 1:30pagi..  (",).. Walaupun hakikatnya memang saya tak reti.. muahahahaaa... Apa2 pun thanks lagi sekali dekat Nina Zaharin

P/s : Sangat cepat dapat respon selepas ping entry di group dekat FB

5 comments.. read them below or add one

syawalsimpsons syawalsimpsons November 24, 2011
ina cantik la banner kat bawah tu...camno nak wat...
fieda fieda November 24, 2011
ooo..dah settle yer..hehehe
nasib baik kan..sama la kita ni kurang celik it..

ina cepat lah masukkan header tak sabo ni nk tgk..
ina wat sendiri ke..?
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 24, 2011
OKLAH2=)RAJIN AWOK NIE GODEK JAM 1.30PAGI..HEHE
Puan Kutu Puan Kutu November 24, 2011
masalah apakah?terlepas keretapi betul sy nie..hehe
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 24, 2011
Ina nk ltak header ape? leh je centrekn header tue..hehe..