Dapat main dalam rumah pun jadilah...

Mula2 sekali nak tanya u all.. apa nama mainan yang guna buih sabun tu ek.. bila tiup keluarlah belon2 buih sabun tu?.. Saya tak tahu apa lah nama benda alah tu.. nak panggil apa pun tak tahu.. muahahhaha

Apa2 pun, jom lah layan aksi2 Alisha ketika bermain dengan belon buih2 sabun tu.. Abah Alisha yang tukang tiup.. hihii..


Belon2 buih yang buat Alisha menjadi geram..


Alisha dah mula kejar belon2 buih tersebut..




Alisha try nak pegang belon2 buih tersebut tapi tak berjaya.. hihi.. Lepas my dear dah stop tiup benda alah tu.. Alisha mengamuk2 sebab nak main sendiri.. Padahal kalau dapat dekat Alisha bukannya dia tiup pun tapi nak masuk mulut... Aduss...
 

{ 18 comments.. read them below or add one }

Masya Masya November 23, 2011
anak saya amir pun suke main belon ni...
fazzlim fazzlim November 23, 2011
pndai ngat ye orrr....
hok belon bli dkt lumut tu pkai dok??
Siti Asiah Siti Asiah November 23, 2011
Seronok ye alisya dpt main buble ye...:)
budak2 mang suke main buble ni, anak sy pon sk, klau ptg2 tak bwk dia trun bawah...mst main buble ni kat beranda...:)
oli-go oli-go November 23, 2011
bukan budak je suka main benda ni, sy pun suke..kuikuikui
syawalsimpsons syawalsimpsons November 23, 2011
itu yang bahaya masuk mulut tu kan...kikikikiki....
Myra Jay Myra Jay November 23, 2011
Khusyuknya Alisha dapat main belon tu :)


**Kredit ni kalau tak salah bila ada orang klik link kita yang kita syer tu, dapat le sikit & lama2 dia akan bertambah..

Tak perlu buka akaun lain..
Itu yg Myra faham la..**
Cho Zila Cho Zila November 23, 2011
kalau amek gambar kat taman ngan belon yang terbang2 tersangatler cantiknyer.. tapi main dalam rumahpun okler
Ardini Humaira Ardini Humaira November 23, 2011
banyak nye buihhh dni pun geram nak main jugak :D
Myra Jay Myra Jay November 23, 2011
Nanti myra printscreen dan buat entry la, baru senang nampak kan, takut explain camni tak clear plak :)
Puan Kutu Puan Kutu November 23, 2011
budak2 mmg suka main belon air nie..skang dah ada macam2 bentuk..

aiman klu belidoksuruh sy tiup..diapun suka pecah2kan belon tu.malasla anak layan.dah besar tiupla sendiri.huhu
Bui Junaidi Bui Junaidi November 23, 2011
anak2 bui pun suka main tiup2 belon ni tp lepas tu mesti dorang akan kena batuk..tu terus kena ban belon ni
Gen2Merah Gen2Merah November 23, 2011
inilah permainan yang kami suka main2 masa kecik2 dulu.. sampaikan mak marah sebab sabun cuci makin berkurangan... ahaha
wan nurul hezrina wan nurul hezrina November 23, 2011
beshnyer main belon=)mesti seronok alisha=)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda November 23, 2011
serious, Hannah pun suke gak bubble nie.. time mandi die suke wat buih gune sabun or syampu die..hehe..bubbles mmg attract bdk kecik kn? ^_^
MamaEma MamaEma November 23, 2011
panggil belon buih jer..kena hati2 gak...kena mata pedih
fieda fieda November 23, 2011
budak2 mmg suka main buih ni..yer la..apa nak panggil mende ni yer...kak fieda panggil buih sabun jer...
aizamia3 aizamia3 November 23, 2011
comel je tengok gelagat dia.. ;)