Alisha & Awan Nano

Rasa dah lama  sangat tak update cerita si Alisha ni.. Bukan apa, kemalasan nak update blog telah melanda... hahha... Apa2 pun, hari ni nak cerita sikit la gelagat si alisha ni... Dia sekarang ni boleh pulak minat lagu awan nano, nyanyian Hafiz AF tu.. Jangan tak tahu, siap tepuk tangan & goyang kaki hokay..!! kelas.. hahah..

Macam biasa la, saya ni kan suka merakam.. so, jom layan video Alisha ketika dengar lagu awan nano... :-)

video

Video ni, Alisha siap tepuk tangan lagi.. Ohya, Alisha dah pandai tepuk tangan sekarang... hihiii
*Nampak sangat lama tak update perkembangan Alisha*

video

Haa video ni pulak, saya nak u all perhatikan kaki kiri Alisha.. goyang kaki tau budak kecik ni.. hihii
Actually, time Alisha dengar lagu ni dekat komputer, tv pun terpasang.. Tu yang asyik berpusing je kepala.. kompius nak tengok mana satu... hahahaa


So, untuk Anak ibu ni pulak... ibu upload lagu awan nano nyanyian abang hafiz.. senang nanti dah besar, takdala alisha suruh ibu nyanyi macamana lagu awan nano tu.. muahahahaaa

0 comment... add one now