Aqilah masuk bawah meja

Baru2 ni, saya tengah buat kerja.. sekali bila saya pergi tengok aqilah...


Tu dia.. dah siap ada bawah meja.. hahhah... tapi meja jepun tu je la...


Relax je si budak aqilah ni bawah meja... (",)


Si Alisha plak, bila nampak aqilah bawah meja... dan2 dia pun nak pergi masuk jugak bawah meja tu.. hihi

{ 37 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown April 03, 2013
alahai nape tu aqilah merajk ngan ibu ker? alahai alisya pun join.. hehehe
Unknown Unknown April 03, 2013
si kakak pon join adik meniarap sampai bawah meja...hee
umiawadah umiawadah April 03, 2013
nasib baik maknya pun tak join hehehe...jaga-jaga kepala anak tu...
maszull maszull April 03, 2013
assalamualaikum intan...dah pandai yer...cucu mama pun mcm tu juga habis semua tempat dijelajahinya..:)
Mell Mariann Mell Mariann April 03, 2013
hehe.. jauh menjelajah dia.. kikiki
ida =) ida =) April 03, 2013
Feel camping kot dua beradik :)
UniMeOw UniMeOw April 03, 2013
amboi dia...hehehe lasak no...
Puan Ira Puan Ira April 03, 2013
tmpt faveret anak kecil...hehehehe
AyueJean AyueJean April 03, 2013
ALahai....
Muay=t2 je 2 beradik ni bawah meja....
Hehhehehe.....
Shafiq Shafiq April 03, 2013
Aktif jugak Aqilah nie.. Hehehe.. :-)
lizz lizz April 03, 2013
comel dedua meniarap bawah meja...
kakak ikut adik yer...
adianiez AIDA adianiez AIDA April 03, 2013
kejadian hilang dan dijumpai bwh meja ni biasa dulu-dulu time nurin & syuhada kekecik...
cute je aqilah & kakak bwh meja tu... jgn tertido situ dah le!!!
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief April 03, 2013
masuk bawah meja...aqilah dh menyulur ker kak ina hihi
emma emma April 03, 2013
jaga2 jgn sampai thantuk kepale kt meja ye Aqilah :-)
Mrs Velentine Mrs Velentine April 03, 2013
semakin maju dia kak...makin bam bam...done milo
Unknown Unknown April 03, 2013
haha... lasaknya dia.. alisha nk join gak la dok bawah meja.. ;p
Cikrosecute Cikrosecute April 03, 2013
hihihi kelakarlah...dah pandai ya..
Izan Ishak Izan Ishak April 03, 2013
laju dah aqilah ye... pandai dah masuk2 bawah meja.
Unknown Unknown April 03, 2013
oh dah pandai tawaf ye aqilah..masuk bawah meja lg tu
Mommy_ima Mommy_ima April 03, 2013
aik! kakak alisha pun sekali join! hihi..dua beradik yg comel. :)
Mommy_ima Mommy_ima April 03, 2013
Ohh..dah dapat ye. Alhamdulillah,, risau juga ina tak dapat lagi sbb saya takde no fon ina nak letak kat parcel.
maaf ye, hadiah tak seberapa. Kalut haritu nak pos, sampul hadiah pun tak sempat. Len kali saya bg senonoh sikit.. Mana tau ada rezeki nanti alisha dan aqilah dapat hadiah lagi dari cik ima.. :p
Unknown Unknown April 03, 2013
Comel dua beradik ni.. hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons April 03, 2013
mmg perkembangan budak2 kan..suke masuk bawah meja..izz pon dah masuk bawak meja merangkak ke sana..bila carik tak jumpe..pastu dengar gelak sowang2..jakkakakakkaka
Dylla Abas Dylla Abas April 03, 2013
kemain enjoy je muka Aqilah dpt masuk bawah meja camtu..mesti dia rasa macam selamat kat bawah tu kan..huhu :p
Naz Naz April 03, 2013
lama tak jenguk sini...background baru ye...dok bawah meja tu blh consider lagi..jgn panjat atas meja sudah la..
Mimie Mimie April 03, 2013
nak join jugak masuk bwh meja...
haryati haryati April 03, 2013
dia nak main pondok2 kot..tak pun sejuk pe bwh meja tu...
Unknown Unknown April 03, 2013
laju dah dia myulur kat bawah meja yer aqilah..
Miss N™ Miss N™ April 04, 2013
ohh...dah lajulah dia mengesot ye....kena jaga2 benda kecik2 risau dia masuk mulut
eija_sweetmama eija_sweetmama April 04, 2013
dah menyusur laju nye aqilah sampai ke bawah meja perginya..
Shida Radzuan Shida Radzuan April 04, 2013
hahaa..alisha skali join ^_^
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty April 04, 2013
muka aqilah mcm bobi cket..hehehe
nanieydotcom nanieydotcom April 06, 2013
Da dpt kaki ni mcm mne la eh :)
Puan Kutu Puan Kutu April 06, 2013
kakak alisha join sekali.ibu taknak join sekaki?haha
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ April 09, 2013
salam k.ina..
hehehe...abislah..aqilah dah mula mngeksplore 1 umah... jen jen jeng.. :PP