Segmen Promote Blog #2

Segmen Promote Blog untuk bulan ini dah tiba.. hihii...  Segmen ni hanya berlangsung kurang dari 7 jam.. Alaa segmen pun biasa2 je.. takyah lama2.. tak target ramai pun.. 10 orang pun dah ok (",) Saya akan guna khidmat random.org untuk buat keputusan siapa yang terpilih untuk promote blog dia di blog saya.. Syarat dia sangat senang... :-

  1. HANYA TINGGALKAN URL BLOG U ALL DI ENTRY INI
  2. Segmen ni hanya BERLANGSUNG SAMPAI PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA (22/04/2013)
  3. Pukul 9 malam ni saya akan umum siapa yang terpilih untuk promote blog.. jangan risau jika u all tak online sebab takda tarikh tutup selagi tak bulan MEI untuk 'serah diri' yer.. hihii 
  4. Senarai peserta saya akan update di entry ni.. So, sebelum pukul 5 tu, datang la jenguk link blog u all ada or tak yer...
  5. Pada yang terpilih, suka hati u all nak submit entry tu bila asalkan masih di bulan APRIL sebab segmen ni akan diadakan setiap bulan... (^_^)

Peserta yang terpilih, perlu karang entry sendiri & draft bagi saya, lepas tu, saya akan publish di blog saya... U all cerita je apa yang u all nak pasal blog u all tu.. kira macam u all review blog u all lah sambil menarik orang untuk singgah di blog u all.. (",)

Ohya, kalau u all ada bisnes kecil-kecilan macam edit blog ke, doodle ke, jual baju ke, tudung ke, apa2 je la.. boleh gak selitkan dekat entry tu...ENTRY U ALL PASTIKAN BUKAN 100% NAK PROMOTE BARANG JUALAN, BARANG JUALAN SEKADAR SELINGAN JE.. Alaaa tengok je contoh macam entry yang Nieyza buat tu... (^_^)

Senarai Peserta
Segmen Promote Blog #2

{ 34 comments.. read them below or add one }

Nad MamaZN Nad MamaZN April 22, 2013
zakwan-afif-najmi.blogspot.com

Saya join!
mama3heroo mama3heroo April 22, 2013
join
http://mama3heroo.blogspot.com/
Fiza Rahman Fiza Rahman April 22, 2013
Nak join ☺☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
mama_ka0ri mama_ka0ri April 22, 2013
nak2!

http://ka0rist0ry.blogspot.com/

hihi...
nabila biela nabila biela April 22, 2013
nak...www.nabilabiela.com
Miss Anonymous Miss Anonymous April 22, 2013
http://angellovesoldier.blogspot.com/
Mama Adam Mama Adam April 22, 2013
Saya!
http://my-adam.blogspot.com
Aisy Nasiha Aisy Nasiha April 22, 2013
want to join

aisy-nasiha.blogspot.com
Akma Khaieri ^o^ Akma Khaieri ^o^ April 22, 2013
URL blog akma!!jempowt singgah..hehe

http://akmakhaieri.blogspot.com/
Iyraa Cariyno Iyraa Cariyno April 22, 2013
join

http://iyraacariyno.blogspot.com/
Aini Yunus Aini Yunus April 22, 2013
cuba nasib jugak lah..
http://afiahani.blogspot.com

gudluck semua..
Dayana Bahar Dayana Bahar April 22, 2013
lamanya tak jenguk sini... ada share psl minuman kesihatan shaklee anak anak ... leh pi baca kat entri ye hehe http://wardahilmu.blogspot.com/
Ema Blog Ema Blog April 22, 2013
nak join sekalilah..

http://www.emarieys.com
Imani Iwani Imani Iwani April 22, 2013
newbie hihi

http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com
tQ ^_^
Kella Kella April 22, 2013
ok.. nak try laa join jugak! =D

http:kellazule.blogspot.com

Mathari.. =)

terima kaasih..
Uni Uni April 22, 2013
Ina, saya nak join jugak! :)

http://www.mystorymory.com
Deqla Manjew Deqla Manjew April 22, 2013
good luck utk smua..deqla x join la kot..x pndai la...huhuhu....
JunAina JunAina April 22, 2013
Nak join jugaklah...kena standby n3 jugak ni...heheee...


http://juneaina.blogspot.sg/
Anis Zainudin Anis Zainudin April 22, 2013
join :)

http://miszfarahanis.blogspot.com
Qaseh Farra Qaseh Farra April 22, 2013
lalalalala...singgah join..

http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/
Nurul Aini Nurul Aini April 22, 2013
Saya join.

http://www.ainizakaria.my/
Haryati Faizal Haryati Faizal April 22, 2013
ala... tak sempat nak join pulak....
Zira Aziz Zira Aziz April 22, 2013
xreti nk promote diri hehehe...
Mas Zull Mas Zull April 22, 2013
assalamualaikum intan....tahniah2 pada yg berjaya yer...:)
mama_umar_maryam mama_umar_maryam April 22, 2013
aduh melepas..xper, join next month ;)
Aju Mohit Aju Mohit April 22, 2013
kak ju kat opis mmg tak dan buka blog, alahai dah tamat ye ina ;)
azizah :) azizah :) April 22, 2013
alaaa xsempat nak join haa
Cik Nur™ Cik Nur™ April 23, 2013
tak sempat nak join....
siang tak sempat nak buka blog...
mlm baru sempat.. :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 23, 2013
Salam K.ina..
hihi.. tak reti cma nk promote blog sendiri..
selamat bersegmen buat semua! :)
Mimi Azirah Mimi Azirah April 23, 2013
ala terlambat bg link blog la
Sally Yatiey Sally Yatiey April 23, 2013
Ramai jugak yg join..hee
Mrs Velentine Mrs Velentine April 23, 2013
x sempat join..done white
jaakechik jaakechik April 23, 2013
alamak terlepas sudaa.... hrmm xsempat nak join... soryy ya kak.