Helmet hijau yang sentiasa menemani Alisha...

Pasti Alisha akan tergelak bila besar nanti.. yela, tak lepas dari helmet ijau.. hahhah


Tengokla ni u all... nak tido dah pun.. siap berselimut bagai.. tapi helmet tetap jugak pakai.. hihii


Time ni, saya & my dear belum tido lagi tapi Alisha dah nak tido, so, dia ambik bantal & selimut, tido kat depan kami.. pastu baru angkat masuk bilik... bila dia dah lena, baru bukak helmet dia... (",)

{ 36 comments.. read them below or add one }

sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa April 04, 2013
alalaal cute ja muncung mulut tu hihi..bw sini kak..
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi April 04, 2013
alahai...selesa juga dia tidur dengan helmet tu,main apa siang hari tu?
mama3heroo mama3heroo April 04, 2013
haha..utk keselamatan semasa tido..bdk2 mcm tu la..ade je kejenya
Lynn Lynn April 04, 2013
Lailahaillallah...macamm2 budak kecik ni..lawak pulak..letih sangat sampai tertidur..hehehe..Alisha..Alisha..
CtAyue CtAyue April 04, 2013
comel... yg penting muka alisha tetap maintain cute walau tgh tido..hehe..
emma emma April 04, 2013
syg sgt ngan helmet die tu ye ;-)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY April 04, 2013
syg betul dia dgn helmet hijau sampai bawa tidur...
AyueJean AJ AyueJean AJ April 04, 2013
Ini baru betul safety become first...
Sampai tidur berhelmet...
Hhahahahhahahahah.....
macam2 ragamnya ye kak..
emma emma April 04, 2013
alhamdulillah skrg da baik sepenuhnye kak ina, 2ari mc (jumaat&isnin)
hehehe memule tu sy pn ingt "dah lekat" jugak, sb die punye tak larat tu sbijik cam pregnant kn syirah dulu. 2nd day demam tup2 mrs.moon ade "dtg" hehe..
hajar hajar April 04, 2013
menjaga keselamatan sungguh alisha nih... tido pun pakai helmet... hihihi
syawalsimpsons syawalsimpsons April 04, 2013
kelakar je tgk alisha ni..ada je akal dier kan..kikikiki
Fiza Rahman Fiza Rahman April 04, 2013
Hehehe...sayang betul dgn helmet dia tu ☺☺
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P April 04, 2013
hehee.. agaknya Alisha takut dia mimpi naik moto so kena pakai helmet siap2
Yuni Aisyah Yuni Aisyah April 04, 2013
hehe...comelnyer....style gayanya..:D
Sally Yatiey Sally Yatiey April 04, 2013
Comelnyaaaa!
Tidur pun pakai helmet ;D hehe
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief April 04, 2013
la alisha tido sampai pakai helmet...ni sah2 xleh berenggang dgn helmet hijau dia haha
azizah :) azizah :) April 04, 2013
laaa napa gitu..baru pas main basikal ker..heee
lizz lizz April 04, 2013
tidurpun pakai helmet yer...
Shida Radzuan Shida Radzuan April 04, 2013
hehee..comel lak tgk ^_^
QasehnyaRania QasehnyaRania April 04, 2013
sabaq je la alisha..hihi

safety sungguh dia ye :)
comey la alisha tido :)
Haryati Faizal Haryati Faizal April 04, 2013
kahkahkah...lawaklah alisha ni...tuk keselamatan ms tido ye
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim April 04, 2013
lucu nampak muka alishya..suka sangat dia ngan helmet2..
Deqla Manjew Deqla Manjew April 04, 2013
hahahaha.. jaga keselamatan sungguh la alisha ni
Si Matatajam Si Matatajam April 04, 2013
Muahaahaa mmg tergelak besaq M tengok pict Alisha tidoq ngan Helmet tu..mesti mimpi naik motor besaq kan dear
Ibu Lala Ibu Lala April 04, 2013
Lor tido pun pakai helmet ye. Macam
Macam la alisya ni..
jaakechik jaakechik April 04, 2013
hehehhe... tersenyum sorang2 jaa tgk pic alisha ni, betul2 mencuit hati... hehehheee.... mesti dia pun malu, bila tgk bila dia besar nanti..hehehe..
jaakechik jaakechik April 04, 2013
hehehhe... tersenyum sorang2 jaa tgk pic alisha ni, betul2 mencuit hati... hehehheee.... mesti dia pun malu, bila tgk bila dia besar nanti..hehehe..
Cik Nur™ Cik Nur™ April 04, 2013
hehehehehehe....
betul2 menjaga keselamatan ni...
Izan Ishak Izan Ishak April 05, 2013
kak izan terus tergelak tgk gmbr alisha pakai helmet hijau ni. aduilah alisha... comel tu! siap berselimut lagi tu ...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey April 06, 2013
Betul2 mnjaga keselamatan la.. :)
Alisha tidur muka senyum.. Comey.. Lena je nmpk gmbr last tu
Puan Kutu Puan Kutu April 06, 2013
tgh fanatik dengan helmet skang.comel apa tido pakai helmet.sng nak merempit dlm mimpi.haha..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 09, 2013
salam k.ina..
hihi..hai la alisha... sayangbtl dia dgn helmet hijau tu.. :)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra April 14, 2013
confirm yer akak, mmg tergelak la dia tgk pic ni nnt, hih