Hat untuk Aqilah dari Masya @ Yana

Yana ada bagi hadiah hat @ topi untuk Aqilah.. So, saya nak tunjuklah dekat yana, gaya pakai hat dari Aqilah.. hihii


Bagi saya topi ni memang cantik!!


Sebabnya ada bunga yang besar.. hahah.. Saya memang suka bunga2 besar camni... jadi titik fokus @ penegasan.. (^_^)


Nasiblah Aqilah ni pun jenis cam kakak dia.. boleh letak apa je atas kepala dia... takda nak rimas2.. setakat ni la, dah reti sikit nanti tak tau la kot dia buang sendiri... hihi


Apa2 pun, thanks tau yana.. Moga ada rezeki yana pulak untuk dapat baby girl pasni... (",)

{ 34 comments.. read them below or add one }

Sally Yatiey Sally Yatiey April 10, 2013
Comelnya aqilah pakai hat macamtu ;D hee
Tihara Tihara April 10, 2013
cantik cekak aunty masya bagi ey..dagu aqilah lawa la kan :)
Pwincess sarah Pwincess sarah April 10, 2013
comel aqilah pakai hat tu.. :D
lizz lizz April 10, 2013
comelnyer dier...time ni aqilah nampak cute sangat...
Deqla Manjew Deqla Manjew April 10, 2013
amboii comelnye.. sesuai dgn aqilah...
Masya Masya April 10, 2013
ala lalala .. tomeynya iya pakai... geram betul tgk baby girl ni tau... doakan sy yer.. moga diberi peluang lg..
Papa Mifz Papa Mifz April 10, 2013
coeml...makin voguelah Aqilah...:)
Dylla Abas Dylla Abas April 10, 2013
kemain dia posing dgn hat tu...comel :)
Mrs Velentine Mrs Velentine April 10, 2013
cantiklah kak...nasib baik depa suka pakai kalau my wani mmg dah rimas..done milo & hi shop
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 10, 2013
Salam K.Ina..
alhamdulillah rezeki anak2..
cantik sgt! :)

beso bungenye... :P
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha April 10, 2013
comelnya aqilah ne...geram tul tgk..spotted kaki alisha..dia watpe tu...menari eh?
Mama Adam Mama Adam April 10, 2013
Saya pun suka topi mcm ni. Nmpk sweet. Lagi2 kalo kaler topi ngan bunga tu kontra. Dr jauh dah nampak =)
Aju Mohit Aju Mohit April 10, 2013
alahai comelnya aqilah!!! hmm elokla tak dibuangnya, bolehlah nk melawa ;)
azizah :) azizah :) April 10, 2013
wahh comeynya aqilah! pandai posing pakai headband tu..
tifa anvar tifa anvar April 10, 2013
ina, makin besar, makin trserlah dagu Aqilah ye. Btl2 mmng sesuai lh kalo pnggl 'si dagu runcing'. Hehehe... Ade x gmbr Aqilah snyum n gelak? Tingin nk tengk.
Tq
Cik Nur™ Cik Nur™ April 10, 2013
alololo..comeinya aqila...
seharum kasturi seharum kasturi April 11, 2013
assalamualaikum ... comel jer atas kepala ... tak main tanggal2 yer baby
ieda immi ieda immi April 11, 2013
aah comel dgn hat tuu
pink menyerlah ! ;)
Haryati Faizal Haryati Faizal April 11, 2013
dia tak rimas takpe...setengah budak tu dia tak bley... buh topi pun dia nak buang...
deno deno April 12, 2013
cantik aqilah dgn topi tu^^
Mas Zull Mas Zull April 12, 2013
assalamualaikum intan...hehehe cute jer dia...:)
Shima Salleh Shima Salleh April 12, 2013
wah comel... next baby harap2 dpt baby girl :)
mama aryan mama aryan April 12, 2013
comelnyer aqilah pakai topi tu..
Nora Karim Nora Karim April 13, 2013
comeinya aqilah ni... geram tgk!!
Puan Kutu Puan Kutu April 13, 2013
mmg sgt comel.suka tgok girl2 pakai headband cmni...doakan utk yana juga,semoga amir cpt dpt adik..:)
emma emma April 15, 2013
comelnye! mmg kene sgt headband tu ngan Aqilah..
Myra Jay Myra Jay April 16, 2013
Besar dah Aqilah ni... makin comel :D
QasehnyaRania QasehnyaRania April 18, 2013
alhamdulillah.rezeki aqilah :)