Kamera ROSAK!!!

Salah saya sebab bagi Alisha guna.. Lagi 3 minggu nak balik TERENGGANU..!! Huwaaa kamera rosak la plak...!! Adehhh... Baru lepas beli mesin basuh.. Aduihh!!! Duit lagi..!! Hilang mood saya




Kamera jadi kabur.. lepas tu ada garisan plak...!! Silap sendiri, so, tahan je la telinga kene berleter yer...


{ 37 comments.. read them below or add one }

Fiza Rahman Fiza Rahman April 25, 2013
Laaa...mcm mana boleh rosak.
Unknown Unknown April 25, 2013
Alahai memang geram kan, tapi itulah benda nak jadi mana nak tau, selalu gak kena marah kalau benda kita bagi anak main pastu jatuh atau rosak.. hehehe tahan je lah..
Unknown Unknown April 25, 2013
terbang lagi duit nnti..sabar ina
Unknown Unknown April 25, 2013
DIA beri rezeki lain dan ambil rezeki yg lain..
Sabar ye Ina :)
AyueJean AyueJean April 25, 2013
Laaaaaa......
Sabarlah kak.....
Learn from mistake...
CtAyue CtAyue April 25, 2013
alahai... dugaan..sy pernah kamera rosak sbb terjatuh atas meja.. mmg sedih dan takde mood je lepas tu.mujurlah ade warranty lg boleh g repair..skrg mmg hati2 je kami guna..nk dpt bukan senang kan..nk bg anak try2 amik gambar pun tak pernah bg.agaknya dh sampai masa lah tu nk kena tukar kamera baru..sabar jelah ye ina..
emma emma April 25, 2013
setting lari kot kak ina..
ce suh hubby kak ina tgk2 kn..
Unknown Unknown April 25, 2013
salam,
alahai... Kadang tu kalau dh rezeki keluar, asyik keluar je... Bsbrlh ina. TQ
Unknown Unknown April 25, 2013
Susah takde kamera ni.. Hee
Masya Masya April 25, 2013
huhuhu.. saya pun kembang mata nak tgk gambar.. sabar².. salah sendirikan.. mmg nak dapat kamera baru lah ni... nampak gayanya...
Tie HT Tie HT April 25, 2013
ape lagi, beli dslr lah ina :)
Mimie Mimie April 25, 2013
sabar jela kak ina
Unknown Unknown April 25, 2013
owhh... sbb ni ke yg xde mood tu? ishh sygnye dah rosak.. xpe, beli baru kalo rasa ianya keperluan k.. ;)
jamilahamzah jamilahamzah April 25, 2013
adoyai.. baru dok puji2 kamera ina tu.. erm, cmner tu?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 25, 2013
ada jatuh x ne?.klu jatuh mmg jdicamne.effect pada lens dia..
akak gi kedai,suh fixed out lens tu je.
Miss N™ Miss N™ April 25, 2013
bila kabur nampak cantiklah pulak..
mcm ade kesan blur.. :)
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ April 25, 2013
salam k.ina..
huhuh..ooo ni la pasal mood x elok yer..
xperlah..ade rezeki ganti yg baru,,klu x try anta kedai tnye bp cost?
jaakechik jaakechik April 25, 2013
alahai kesiannya akak. dah la kamera tu aset penting utk blogger mcm akak ni... hrmmm... akak guna DSLR ekk? mesti mahal gak nak repair tu kan?
Shida Radzuan Shida Radzuan April 26, 2013
alahai sygnyer..kak..huhuu
Unknown Unknown April 26, 2013
berpinar mata tegok gambar. heheh
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty April 26, 2013
mcm mana leh rosak?kaburker?try lap2 lensnyerpun tak bleh ek?
misshannajr misshannajr April 26, 2013
ala siannn!!! hehe..cantik kasut anak dara sorang tu kak..nak bergaya la tuuu hehe...wah! dah lama tak jenguk blog akak aqilah dah besar la...comelll :)
Unknown Unknown April 26, 2013
ala... rosak laa..kena beli baru ler tuu...mmg tak boleh bg anak main...
Mrs Velentine Mrs Velentine April 26, 2013
ala..lepas ni kena pakai camre hp jelah kan kak
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 26, 2013
beli brulah jawapannya kak..huhu
haryati haryati April 26, 2013
pulak.... mau gak 3-4ratus klu beli lain...
Unknown Unknown April 26, 2013
alamakk rosak la pulak... kena repair cepat2 kak..kang takde gambar dlm entry2 akak.hehee
QasehnyaRania QasehnyaRania April 27, 2013
la.. tapi pic aqilah tu nampak cute la..matanya :)

nape, jatuh ke?
Nora Karim Nora Karim April 27, 2013
mungkin setting dia dah lari tu ina... ina pi kat settingnya then set default... cuba la... kot2 mmg alisha dah tertekan setting tu...
nanieydotcom nanieydotcom April 28, 2013
Nani punye pun ada masalah tang ada garisan gmbr jadi blur.. Sbb tersalah halakan tmpt yg sgt terang!!! Ble refer kt cs die adv better beli yg baru. :) tp video boleh guna elok..
Puan Kutu Puan Kutu April 28, 2013
almak jadi macam kamera sy la..kamera sy yg rosak picnya jadi kabur n bergaris macam nila..sabo ye..sy pernah alaminya..smp skang pun dok kemut nak beli kamera baru.buka takde duit tp syg nak keluarkan duit.haha..
Dayang Deno Dayang Deno April 28, 2013
kenapa bleh rosak tu kak... akak guna henpon je la amik gambar.. deno guna henpon je... ^^
caliph shuriken caliph shuriken May 03, 2013
aisey, bila baca entry ni baru tingat sy ada satu kamera lama.. plan nk jual dulu tapi klau x silap cuma kamera 5mp jaa, huh...