Akhirnya dapat jugak main

Alisha ambik learning table dia dari bilik tengah bawak ke depan tv.. Dah lama jugak Alisha tak main.. 


Aqilah time ni duk tengok je kakak dia main... mesti dia geram jugak nak main sebab learning table tu ada bunyi..


Saya pun apa lagi, terus cabut kaki meja tu & bagi Aqilah main... tengoklah tu, bukan main seronok lagi.. mulut muncung dah gaya macam kakak alisha.. ehheh


Learning table ni saya dapat hadiah.. menang join GA.. Kalau nak beli sendiri memang tak beli la kot... dekat 3 ratus regenya..


Seronok Aqilah main.. yela u all.. semua benda alah dekat learning table tu.. kalau kita tekan2 picit2 pusing2.. semuanya keluarkan bunyi... kita boleh pilih samada nak keluarkan bunyi untuk study or untuk muzik..

{ 26 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons April 25, 2013
teringin nak beli untuk izz...izz suke benda2 gini...
Unknown Unknown April 25, 2013
seronoknya aqilah main... kusyuk betol... ;)
CtAyue CtAyue April 25, 2013
wah... seronoknya aqilah kan. masuk GA memang benda alah ni.wah berbaloi2 tu..sy mmg suka tgk learning table ni tp nk beli tu pk pulak dua kali..haha..mmg tak terbelilah sy dan takde pun kt rumah ni. :)
Umialya Umialya April 25, 2013
alahai comelnya aqilah, anak sapa le ni?
Unknown Unknown April 25, 2013
suka aqilah main... kakak tak marah ker? hehehe
Si Matatajam Si Matatajam April 25, 2013
Memang bersungguh-sungguh tu dia main hi hi...geram tengok pipi tu
Dylla Abas Dylla Abas April 25, 2013
budak2 mmg excited dapat main macam ni kan..muka pun teruja je :)
Mrs Velentine Mrs Velentine April 25, 2013
untunglah dapat learning table free..suka aqilah..hehe
Mimie Mimie April 25, 2013
dpt jugak die capai ye kak ina
emma emma April 25, 2013
Akhirnye dpt jugak Aqilah mainan kakak Alisha.. Mainan kakak Alisha kn mainan Aqilah jugakkk :-)
AyueJean AyueJean April 25, 2013
Semua dia explore ye kak...
Bagus berkembang minda.... =D
Unknown Unknown April 25, 2013
salam,
bagus jgk ye learning table nie. Blh lh nnti bg sbgai birthday present utk ank buah, tp kene survey harga dululah. TQ
AnonymousAnonymous April 25, 2013
hehehe seronok dier yer
Miss N™ Miss N™ April 25, 2013
wahhh...mestilah seronok...
benda yg di idam2kan,.,,
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 25, 2013
salam k.ina..
hihi..baiknye alisha bg adik main..
bagus aqilah ni..dah mula minat pd bunyi ;)
jaakechik jaakechik April 25, 2013
kcik tu dah pandai main ye aqilah ni. bijak2. dia mudah alert ngn bunyi muzik.
Shida Radzuan Shida Radzuan April 26, 2013
amboi bsusah pyah dia bawa heheee :D
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty April 26, 2013
Amboiii anak dara akhirnya dapat juga main..nampak cergas dia=)
Unknown Unknown April 26, 2013
bagus tuk aqilah belajar ni...
Unknown Unknown April 26, 2013
best jugak yer.. kalau jijah pon suka tekan benda2 tu..comel!
Nora Karim Nora Karim April 27, 2013
aqilah dah pandai nak explore... mesti dia seronok sangat tu... hehe
nanieydotcom nanieydotcom April 28, 2013
Muke excited learning table depan mata..
Puan Kutu Puan Kutu April 28, 2013
benda macam ni tahan lama,boleh turun ke aqilah pastu adik2 yg lain nti..igt lagi pasal learning table yg menang ga nie..:)
Dayang Deno Dayang Deno April 28, 2013
suka aqilah ye dapat main ...^^