Tabung Alisha dah pecah


Tabung Alisha pemberian acu dia dah pecah... Duit banyak sangat sampai tabung tak larat nak menampung.. hahhah.. Mahunya tabung dia tak penuh u all.. dia duk kutip duit dalam tabung abah dia, sumbat dalam tabung dia.. ahhahha... Tapi selain tu, memang setiap kali my dear ada duit syiling, my dear akan bagi alisha suruh masuk tabung... (",).. Menyimpan duit dalam tabung harus di didik dari kecik! (^_^) 

{ 29 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons April 24, 2013
alamak kena beli baru la ni
emma emma April 24, 2013
kne ganti tabung lg besar tu :-)
Ainim Suju Ainim Suju April 24, 2013
wah..kalah saya camni..tabung pun setakat guna balang kuih je..hehehe
azizah :) azizah :) April 24, 2013
wahh alisha bagusnya menabung.. nnt lama2 jadi bukit.. untung alisha..
Shima Salleh Shima Salleh April 24, 2013
suh abah buat tabung buluh ye alisha hihihi
Cik Tia Cik Tia April 24, 2013
hehe .. takpe , yang penting alisha belajar menabung :)
aimi adilah aimi adilah April 24, 2013
alisha nk pjm duit blh :D
Masya Masya April 24, 2013
amir dapat tabung satu malaysia.. dah ada 2, satu ayahnya .. satu dia punya... kikikiki.. p mmg duit ayahnya pun bnyk masuk dalam tu...
mama3heroo mama3heroo April 24, 2013
byk nyer duit alishah..kene bli tabung baru la camni..hee
CtAyue CtAyue April 24, 2013
hehe..dh penuh sgt tu pasal pecah..dh kena bawa syiling tu masuk akaun bank ler tu..ahah setuju dgn ina..didik anak menabung harus dimulakan dr kecil..sy pun suka kalau tgk anak sy kutip duit syiling atas meja masuk tabung bear dia..
Sally Yatiey Sally Yatiey April 24, 2013
Kena bli tabung baru alisha .. Hehe
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi April 24, 2013
yeah...alisya boleh belanja acik g shopping...hehehe
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN April 24, 2013
wah da banyak lah wet simpanan alisya,hihihi
D Yatie D Yatie April 24, 2013
mama kena bawak alisha p masuk kn duit kt bank lah cepat2.. leh penuh kn tabung lagi smpai pecah.. haha
Cik Nur™ Cik Nur™ April 25, 2013
terbelah dua terus..
Deqla Manjew Deqla Manjew April 25, 2013
kecik2 dah menabung..bgs la.. lps ni belikan tabung besar punyee... hihi
Si Matatajam Si Matatajam April 25, 2013
Kena ganti yang lebih besaq rasanya tu hi hi..rajin Alisha menabung..bagusnya
Mrs Velentine Mrs Velentine April 25, 2013
kena beli tabung baru ni..takpun masukkan ke bank kak...
Fiza Rahman Fiza Rahman April 25, 2013
Kat umah saya tabung botol susu tu. Anak2 pantang nampak duit syiling, berebut2 nak masukkan dlm tabung ☺☺
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 25, 2013
salam k.ina..
alahai..nmpknya dah boleh masuk bank ni..dan gayanya kene beli tabung baru yg besar.. :)
Shida Radzuan Shida Radzuan April 26, 2013
betul kak..xpe beli baru msuk blk smua duit tu :)
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim April 26, 2013
wahhh banyak tuh pitih..cepat2 kutip n tabungkan semula.
Haryati Faizal Haryati Faizal April 26, 2013
simpanlah dlm bank, byk dah tu...
Nora Karim Nora Karim April 27, 2013
ala kesiannya.... pecah sudah... kena cari ganti la tu..
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey April 28, 2013
Uishh smpai terblah.. Bnyk sgt
Puan Kutu Puan Kutu April 28, 2013
byk sgt duit smp pecah..baguslah didik menabung sejak kecik..:)
Myra Jay Myra Jay May 03, 2013
Wahhh banyaknya duit ALisha ;)

Basus ni dah pandai menyimpan :D