BB Plus collagen - minuman kecantikan yang selamat..!

Sekarang macam-macam product collagen yg Ada di pasaran. Tapi BB Plus yang paling famous Dan highly in demand Sekarang.

image.jpeg


BB plus collagen adalah minuman utk menjaga kecantikan luaran Dan dalaman wanita.  Rasa sedap seperti black currant dan hanya minum sekali sehari 

image.jpeg

Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. 

BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan.

kenapa BB Plus  
1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida  
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Contact Rynn Eshak for more info about BB PLus 
0122900084 SMS/ watsapp

testimonial.

image.png


image.png


image.png


{ 20 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine April 03, 2013
kolagen semkin menjadi pilihan sekarang
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 03, 2013
menarik tp yui tak pasti kenapa gmbr yui tak dpt nak tgk.ni..aish..
Deqla Manjew Deqla Manjew April 03, 2013
ina ada amalkan minuman ni yer? mmg byk sgt produk kesihatan skng ni.. cuma buat pilihan je...gmbr2 tu deqla x dpt lak nk tgk..
Sally Yatiey Sally Yatiey April 03, 2013
Kenapa tak boleh tengok gambar?
Mimi Azirah Mimi Azirah April 03, 2013
mcm2 produk kesihatan dan kecantikan yg terjual sakang nih kan...pilihan atas tgn kita
Kakzakie Kakzakie April 03, 2013
Kakak rasa gambar ada masalah upload sikit ye ina tapi tak apalah...

Callogen dah makin femes sekarang nie..
Haryati Faizal Haryati Faizal April 03, 2013
mcm2 tuk cantik skang ni kan ina...
azizah :) azizah :) April 03, 2013
gambar xkeluar la kak... tapi produk ni org kata bagus..
ieda immi ieda immi April 04, 2013
macam2 skrg nie ..
boleh buat pilihan terbaik ;)
lizz lizz April 04, 2013
saya tak leh tengok gambar2 nyer...

aaah memang produk kolagen ni tengah glamer skarangkan...
Shida Radzuan Shida Radzuan April 04, 2013
mna tau nk cuba blh order :)
Cinta Misteri Cinta Misteri April 04, 2013
Pic tk kluar...serious...

CiM lom try lg kolegen bgai, just mkn vit.C je stakat ni
jaakechik jaakechik April 04, 2013
nape x keluar gambar ye kak? ke line jaa yg buat onar nih?
Cik Nur™ Cik Nur™ April 04, 2013
macam menarik..tp pic semua tak keluarlah kak....
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 09, 2013
salam kak ina..
tenkiu for sharing..

tp gambaq x keluar la..jenuh p google... huhuh