Gambar hasil dari Alisha "menembak"

Kamera saya ni, kalau tak sorok jawabnya lepas kat tangan Alisha la... Berlambak2.. bayanglah, tadi saya transfer gambar ke komputer, sekali tengok sampai 100++ keping... tu diaaa... anak saya.. banyaknya dia ambik gambar... rasanya gambar yang saya snap separuh je kot... yang separuh lagi alisha...

Dah nampak bakat nak jadi blogger gak anak saya ni.. ahhahah.. kadang tu, apa je barang yang abah dia beli kat dia.. dia nak ambik gambar dulu baru guna... kah kah kah... berjangkit dengan ibu dia... muahhahah.. Nanti bila alisha dah pandai menulis & membaca, kalau dia ada blog, Jangan lupa follow blog alisha tau... kikikiii..

Jom layan gambar yang alisha snap, walaupun kabur, tapi okla... ni antara yang cantiklah yang saya tempek tau.. gambar lain banyak lagi,. tapi tu la, ambik gambar dinding yang penuh hasil seni dia tu... so, takleh tempek kat sini.. hihii






Dalam banyak2 gambar, Gambar ni adalah yang terbaik Alisha snap..!! Gambar Aqilah... (^_^)

{ 34 comments.. read them below or add one }

Kella Kella April 18, 2013
Haah... fokus lagi gambar adiknya tu... =) bleh jadi pembidik foto pro la pas ni...
syawalsimpsons syawalsimpsons April 18, 2013
dah pandai guna camera..ok la tu
Mieya Atiera Mieya Atiera April 18, 2013
Dah nampak dah tu potensi diri dia. Lepas nie habis lah ibu dia kena pencen berblog, Alisha penggantinya.
Cik Mun Cik Mun April 18, 2013
kecik2 dah tunjuk bakat ye..
Mas Zull Mas Zull April 18, 2013
assalamualaikum intan...pandainya die snap gambar yer...:)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha April 18, 2013
ada bakat..besar sikit paw abah belikan dslr lak ye alisha..leh anty tumpang sekaki.hehehe
Kesuma Angsana Kesuma Angsana April 18, 2013
hehehe bolah tahan juga tu !
Deqla Manjew Deqla Manjew April 18, 2013
mmg ikot prangai ibunya la ni..suka amek gmbr..haha... tp pndai la dia amek gmbr.. comel aqilah!
Sally Yatiey Sally Yatiey April 18, 2013
Pandai Alisha! Comel pulak gambar aqilah yang dia snap tu ;) hee
n O e s u h a i m i n O e s u h a i m i April 18, 2013
alisha ikut mak dia la tu...cepat betul nk ikut jejak...tapi budak2 mmg suka ambik gambar2 kartun kt TV kan...sbb anak noe pun camtu...
mama3heroo mama3heroo April 18, 2013
haha..pandai alisha snap..m3h paling suka gambo yg last sekali tu..
Jemarisuri Jemarisuri April 18, 2013
mcm kenal je beg kecik tu...hehe
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa April 18, 2013
aqilah tadah muka je kakak dye nk amik gambo dye...hihihih
Pwincess sarah Pwincess sarah April 18, 2013
ada bakat alisha ni.. suka gamba yg last tu.. gambar aqilah.. :D
Fiza Rahman Fiza Rahman April 18, 2013
Pandai alisha amik gambar. Kena bagi sebijik camera utk alisha ni ina ☺☺

Ina...ha'ah, ely ni kawan yg sama2 pregnant dulu ^_^. Kenal pon dari forum susuibu.com. Pastu jangkit kat blog. Alhamdulillah...masih kekal berhubung & berkawan sampai hari nih. Harap2 kita boleh bersua muka juga satu hari nanti yer ☺☺
aimi adilah aimi adilah April 18, 2013
mmg gmbr aqilah 2 plg best =)
Nida Mohd Nida Mohd April 18, 2013
Alisha nak belajar jadi photographer yang hebat tu, nanti boleh tlg ibu snap gambar cantik2..hehehe
Haryati Faizal Haryati Faizal April 18, 2013
bulatnya mata aqilah...hihi
QasehnyaRania QasehnyaRania April 18, 2013
pandai alisha ye ;)
sah ikut jejak ibu..
AyueJean AJ AyueJean AJ April 18, 2013
Hehhehehe..
Ada bakap jadi photographer ni...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 18, 2013
Salam K.Ina..
hihi.. mane tak tumpahnye kuah kari klu tak ke roti canai! berbakat la alisha ni..
hihi.. siap ngan pic aqilah ditembaknyer! :)
Cik Nur™ Cik Nur™ April 19, 2013
comel aqila...
bulat mata.. :)
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN April 19, 2013
ada bakat...perlu digilap..hahaha..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa April 19, 2013
paling cun gmbr terakhir hehe
emma emma April 19, 2013
ni bakal2 nk jd blogger gak la ni ek Alisha :-)
zahidahwahid zahidahwahid April 19, 2013
nak jadi photographer kot... nice picture...
tifa anvar tifa anvar April 19, 2013
salam Ina,
jngn Ina nk jejes plk nnti Alisya jd blogger yg femes. Nmpknye dh ade ciri2 blogger pesaing dlm umah ye. Ank sya kalau tngkp gmbr bnyk yg ade gmbr teddy bear die n gmbr hidung die je. Heheheh.. TQ
azizah :) azizah :) April 20, 2013
pandai gak alisha amik gambar! terbaik la gambar aqilah yg kat bawah tu..smart!
jaakechik jaakechik April 21, 2013
ada bakat nk jadik blogger satu hari nanti tu ka. like mother like doter! kekekee....
Azi Azi April 23, 2013
cantik jugak tembakan alisha ni
Mimi Azirah Mimi Azirah April 23, 2013
alisha leh jadi photographer terkenal la
fieda fieda April 23, 2013
elok jer aqilah tgk kamera..