Mata bolat mulut muncung


Setiap hari dah wajib bagi saya untuk ambik gambar anak2.. Semalam, tengah2 saya duk "menembak".. tiba2 Aqilah terus nak capai kamera saya & saya pun tersnap lah gambar Aqilah.. so, inilah gaya Aqilah time tu.. hihii.. Dengan mata bulat + mulut yang muncung... (",) Ohya, nak perasan jap, bulu mata Aqilah dah start nak melentik macam Alisha kan.. (^_^)

P/s : Calar balar kat muka tu sebab kuku Aqilah panjang sebelum ni

{ 26 comments.. read them below or add one }

Si Matatajam Si Matatajam April 09, 2013
Alololo tomeynya Aqilah....dah makin melentik eyelashes tu..
mama3heroo mama3heroo April 09, 2013
bulatnyer mata..comel la
Mayang ABDUL RAZAK Mayang ABDUL RAZAK April 09, 2013
COMELNYER.. MACAM NAK DI PICIT2...
AyueJean AJ AyueJean AJ April 09, 2013
Muka gigih nak mencapai barang ni..
hehehheh..
lynndamya lynndamya April 09, 2013
hahaha comelnya zoom in !
syawalsimpsons syawalsimpsons April 09, 2013
dah nmpk sikit dah bulu mata aqilah tu
◕ D Y S H A  S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ April 09, 2013
comelnya aqilah.. meh aunty dysha kis2
Izan Ishak Izan Ishak April 09, 2013
dapat tangkap gmbr spontan tulah yang comel sesangat.
Sally Yatiey Sally Yatiey April 09, 2013
Bulatnya mata aqilah! Suka tengokkkkk ;D
Kakzakie Kakzakie April 09, 2013
Mata bulat adn muncung tu tanda dia bersungguh nakkan camera tu Ina. Cerah betul mata adik ni kan.. geram kakak tengok:)
Deqla Manjew Deqla Manjew April 09, 2013
hahahaa.. bulatnya mata! kalah mata deqla dah ni... ;p
Myra Jay Myra Jay April 09, 2013
Bila dari dekat camni, tengok muka sebijik Alisha ;D
sal ya sal ya April 09, 2013
permata hati ayah ibu ni.
adianiez AIDA adianiez AIDA April 09, 2013
muncung sama panjang dgn muncung izzat la hi hi hi!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 09, 2013
saam k.ina..
hihih.gaya aqilah dh mcm nk terkam makan camera hp tu je..
Fiza Rahman Fiza Rahman April 09, 2013
Bulatnya. Mata awilah kaler coklat erk ☺☺
Cik Nur™ Cik Nur™ April 09, 2013
mmg dah nampaklah bulu mata dia lentik.. :)
Nora Karim Nora Karim April 13, 2013
bulat betul mata dia... comei!
Puan Kutu Puan Kutu April 13, 2013
senyum sy tgok muka aqilah.comel sgt..tak sabo rasanya nk tgok muka baby dlm perut ni.cpt keluar la syg..hihi
emma emma April 15, 2013
amboi bulat nye mata Aqilah...

dah nmpk lentiknye tu..
QasehnyaRania QasehnyaRania April 18, 2013
a`aa la..dah nampak tu ;)