Ayam Uncle Bob

U all pernah makan tak ayam Uncle Bob ni ek? Saya baru sekali makan... Tu pun my dear beli kat pasar malam... Selama ni duk dengar orang cakap je pasal ayam uncle bob ni


Sedap jugaklah ayam ni.. Hari ni pasar malam kat kampung my dear ni, boleh suruh beli lagi (",)


Ni yang biasa punya.. yang tak pedas.. Alisha suka!


Yang ni yang pedas.. memang pedas betoi pun! Nasib sedap.. hihi

P/s : Gambar diambik sebelum kamera rosak

{ 38 comments.. read them below or add one }

Sura Mohd Sura Mohd April 26, 2013
terliur pulak nengok yg pedas tu..:)
maria firdz maria firdz April 26, 2013
Penah rasa beli kat pasar malam...
syawalsimpsons syawalsimpsons April 26, 2013
mmg sedap uncle bob ni..syawal pon suke
Shima Salleh Shima Salleh April 26, 2013
mesti lagi murah dr kfc kan kan hihihi
Masya Masya April 26, 2013
kat selangor ni glamour org panggil ayam gunting kalau yg mcm ni, saya pernah buat entry... tp x perasan itu keluaran uncle bob bukan hahahaha....
iela iela April 26, 2013
emm ..sedapnyaa..kalo pegi pasar malam memang cari yang ni pun ..yang pedas punya...makan panas panas...
Mrs Velentine Mrs Velentine April 26, 2013
tak pernah makan lagi kak...sedap tak??klik hotlink sini
UmmiAbi UmmiAbi April 26, 2013
Tertelan air liur... Sedap n nmpak crunchy ayamnya...:)
Akak...tentang garlic tu kan.. Lau kte org besar ni blehla hidu2 garlic tapi baby ade treatment rupanya.. Kita bleh wat garlic sock. Ummi pn baca kat blog tadi. Mana tahu bleh mmbantu kan..
Cer akak bk blog dia ni..

http://aliciand.blogspot.com/2010/01/mmmmmmgarlic.html
anitadiana anitadiana April 26, 2013
kak ita pun suka ayam ne..tapi kalu beli kena 2 versi lah pedas dan tak pedas untuk anak-anak..kalu kak itanya suruh bubuh cili lebih baru best..biasa kat pasar malam memang ada...harga ok lah rm5.50....mampu lah nak makan selalu...aqil boleh abis dia 1 org...
Mimi Azirah Mimi Azirah April 26, 2013
kak ina, burger bakar abg burn yg kak ina tnye ape isi tepung goreng kt ats burger tuh sbnrnye cendawan..die goreng dgn tepung
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 26, 2013
salam K.ina..
heee..
jgn tak tau.. ini yg ditala dulu klu cma g p,mlm..
mmg sodap!
umi alya umi alya April 26, 2013
nampakpun dah menarik hati
Jemarisuri Jemarisuri April 26, 2013
rupanya uncle bob ni ada kt mana2..ingat kt putrajaya je..hihi
izan mama mia izan mama mia April 26, 2013
nasib baik ada banyak gambar dlm simpanan... ssh arr bila camera rosak kan...
Cik Nur™ Cik Nur™ April 26, 2013
pernah beli..
mmg sedapp...
:)
aimi adilah aimi adilah April 27, 2013
mmg sedap pon ayam nie =)
QasehnyaRania QasehnyaRania April 27, 2013
as-salam..
ina dgn anak2 sihat ke?

a`aa.. sedap su suka yg pedas ;)
azizah :) azizah :) April 27, 2013
menarik.. nampak sedapp!
Nora Karim Nora Karim April 27, 2013
sedapnya nampak... kecur air liur... tak pernah makan lagi ni...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin April 27, 2013
waah sedapnya kak. solehah pn klu pegi pasar malam, xkn lepaskn peluang utk beli ayam.hehe
Puan Kutu Puan Kutu April 28, 2013
ayam uncle bob,makanan pun jadi fenomena kan..nasib sy ni jenis tak cpt terpengaruh,klu tak haru en suami kena p carik ayam uncle bob.hehe
Mama Adam Mama Adam April 28, 2013
Kalo ada depan mata... ngap aje. Hihi. Jarang sgt dpt ke pasar malam
deno deno April 28, 2013
emmmmm.... menyelerakan!
emma emma April 29, 2013
mmg sdp pn kak ina.. sllu beli kt pasa mlm.
CeqGu CeqGu April 29, 2013
pestaim akak dgr nama ayam uncle bob ni
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN April 29, 2013
pernah mkn ayam ni, time tu g mah makcik kt ipoh,memang sedappppp
Deqla Manjew Deqla Manjew April 29, 2013
yup.. penah mkn..berlambak kat pasa mlm...hihi....memula dulu mmg slalu beli..skng dah muak la...huhu
adianiez AIDA adianiez AIDA April 29, 2013
kat melaka tak pernah jumpa!!
Si Matatajam Si Matatajam April 29, 2013
Yang pedas tu buat M teringin nak rasa plak
Myra Jay Myra Jay May 03, 2013
Myra penah makan sekali, harga leh tahan jugak.. tp berbaloi sebab sedap :D