Kakak yang caring...

Alisha kan, time saya nak tidur, kalau nampak saya selimut badan tapi kaki terkeluar, mesti dia akan tarik selimut bagi tutup kaki saya, lepas tu dia akan cakap "Aqilah juk" @ "Aqilah sejuk" sambil selimut Aqilah.. Lepas tu baru dia selimut diri dia sendiri... Sweet je kakak Alisha ni.. (",)

Pandai dia ambik berat dekat adik & ibu dia.. Kalau dulu, masa kecik2, saya yang selimutkan dia, sekarang ni walaupun masih kecik tapi dah pandai selimutkan saya pulak... (",) Kalau time dia baik camgini, rasa sweet sungguh.. Tapi time dia menangis... tak tau nak cakap apa... dalam hati tu duk "hangin" je menahan geram.. setaman boleh dengar... hihii

Kakak yang caring...

{ 21 comments.. read them below or add one }

Cik Nur™ Cik Nur™ April 18, 2013
alololo..sweetnya..!

Setaman boleh dengor ye..kikikiki
Masya Masya April 18, 2013
biasalah budak² ni ina, ada jer ragamnya.. tp apa yg kt buat itulah yg akan diikunya .. baiknya alisha ... si bulu mata lentik tu.. makin dah besra ni geram tgk muka dia yg sweet
Kella Kella April 18, 2013
boleh tersentuh pulak baca entri ini... :')
Nurul Ain Zulkarnaind Nurul Ain Zulkarnaind April 18, 2013
sejuk hati mama dia kan hehehe
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ April 18, 2013
Salam Ina..trserlah kematangan Alisha sebagai seorg kakak yg caring :)
syawalsimpsons syawalsimpsons April 18, 2013
alisha kakak yg sangat2 baik..
Nisah Idham Nisah Idham April 18, 2013
alahai anak..
ragam yg bisa bikin kite jadi monster dan hello kitty jugak hehehe
Kakzakie Kakzakie April 18, 2013
Sifat ambil berat Alisha nampak sangat. Untung Ina dan moga terus hingga dia besar.. suka kan:)
Deqla Manjew Deqla Manjew April 18, 2013
hahahah.. so sweet la alisha ni....untung aqilah ada kakak yg caring... ;)
Sally Yatiey Sally Yatiey April 18, 2013
Bagus Alisha.. Caring! ^_^
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa April 18, 2013
oh...baik nye alisha...be a good sister yerp alisha yg comel
Fiza Rahman Fiza Rahman April 18, 2013
So sweet lah alisha nih ☺☺
AyueJean AJ AyueJean AJ April 18, 2013
Bagusnya....
Nampak sifat penyayang dia...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 18, 2013
Salam K.Ina..
hihi..naluri ibu & anak.. begitulah die..
mmg sweet kakak alisha ni la... :)
emma emma April 19, 2013
bagus Alisha..

#hehe klo time mood dorg baik sejuk je ati kite tgk kn k.ina, tp bile da mnangis... hmm mmg tahan jela ati dgr sore die tgh nangis tu..
tifa anvar tifa anvar April 19, 2013
salam,
sweetnye alisya. Ank sya plk x blh trselak kain@baju. Mst bngn btlkn kain@baju sya smbl bebel 'ape mak nmpk bdnlah'. Hehehe.... TQ
azizah :) azizah :) April 20, 2013
alahai alisha.. sweetnya kamu nak! kecik3 lagi dah baik hati..
jaakechik jaakechik April 21, 2013
betul tu kak. kita ni mmg suka tgk anak membesar depan mata. tapi tu lah time dia meragam, nangess tak hengat, geram gak kita dibuatnya...hihi... dugaan betul.