Siapa tifa anvar?


U all tahu tak sape tifa anvar ni?.. ada tak link blog dia?.. bukan apa, dia ada komen entry saya semalam, tapi saya nak masuk blog dia tak dapat sebab takda link... Saya nak tahu siapa tifa anvar ni.. bukan apa, dari komen dia tu, seolah2 dia dah biasa dengan blog saya ni.. siap panggil ina.. normally yang panggil ina, dorang dah biasa singgah sini.. macam tifa anvar ni, ni baru 1st time saya nampak nama dia.. lagi satu, siap tahu gelaran si dagu runcing lagi untuk aqilah... so, siapakah tifa anvar ni?? Adakah sebelum ni tifa anvar ni guna nama lain, & sekarang tukar kepada tifa anvar... Letak la link supaya senang orang lain nak terjah (",) Dah la nama tifa anvar ni macam menarik je.. lagi buat saya nak tahu siapa dia.. hihi

Btw, untuk tifa anvar, kalau nak tengok gambar Aqilah yang lain, KLIK SINI yer (",)


{ 26 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons April 11, 2013
agaknyer dier silent reader..sebelom ni tak penah comment..tetibe tergerak hati nak comment....
ieda immi ieda immi April 11, 2013
hurmmm susah juga jika x der link nie kan ..
Kakzakie Kakzakie April 11, 2013
Kadang bila baru tukar google+ meamng akan hilang link kalau empunya tak buat linknya..
Mrs Velentine Mrs Velentine April 11, 2013
tak kenallah kak ina....
Nad MamaZN Nad MamaZN April 11, 2013
Silent reader yg setia kot :)
lynn kamarul lynn kamarul April 11, 2013
mesti follower blog ina jugak ni.. hehe saspen je kan nak
Mama Adam Mama Adam April 11, 2013
Hihihihi.... saya bukan =)
Mrs Velentine Mrs Velentine April 11, 2013
kak ina..pasal rumpai laut kalau yang ori(maksudnya yang fresh mmg takde limit nak makan...tapi kalau yang dah jadi kolagen mmg limit 3 kali sehari jer...
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra April 11, 2013
silent reader agaknya..;-p
Deqla Manjew Deqla Manjew April 11, 2013
x kenal la pulak... sbb x penah singgah blog deqla kot..huhu... tp mmg kita ni kalo ada yg singgah nak je bls kunjungan tu kan..tp sbb yg mcm ni la yg menghalang...huhuhu...hope lps ni dia tampil perkenalkan diri...;)
Dylla Abas Dylla Abas April 11, 2013
hee..nasib baik dia komen yg best2 kan :)
Sally Yatiey Sally Yatiey April 11, 2013
1st time jugak dengar nama tuuu :)
Haryati Faizal Haryati Faizal April 11, 2013
betul tu mungkin silent reader kot... tak pun baru ada blog kot... sblm ni bc je blog org lain....
AyueJean AJ AyueJean AJ April 11, 2013
Secret admirer Aqilah tu...
Hehheheheh...
Fiza Rahman Fiza Rahman April 11, 2013
Tu yg susah klo tak der link.
azizah :) azizah :) April 11, 2013
susah nak cari tu sebab tak letak link blog kat profile.. tapi xpe insyaAllah mesti dia baca tu..
Cik Nur™ Cik Nur™ April 11, 2013
Nur pertama kali dengar nama blogger tu... :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 12, 2013
salam k.ina..
huhuh.. cma tak mengenali siapa dia..
silent reader akak kut?
Nora Karim Nora Karim April 13, 2013
mesti dia salah seorang silent readers ina... :D
Puan Kutu Puan Kutu April 13, 2013
tak kenal.silent reader kot.kadang2 depa ni takde blog,tp ada akaun google...
emma emma April 15, 2013
1st time dgr nm nih..
so skg da tau ke sape org nye kak ina?
tifa anvar tifa anvar April 15, 2013
salam Ina,
trkejut sya Ina buat entri ats name sya nie. Sya nie dh lame gak ikuti blog Ina nie. Selama nie jus jadi silent reader je. Sya bkn blogger jus a loyal blog reader. Lps blog Ina nie trs jadi secret admirer blog nie also Alisya n Aqila. Keletah A n A batkn sya jadi peminat setia blog nie. Truskn berblog. Salam syang utk A n A juga Ina n hubby.TQ
Irfa Irfa April 16, 2013
salam tuan rumah..
sesat kesini sebab mencari siapa tifa anvar..sbb klik link tak keluar pulak.kalau tifa anvar baca komen ni..tq singgah blog saya.nak juga kenal tifa anvar,kalau ada blog tlg bgtau ye ;)
tifa anvar tifa anvar April 16, 2013
salam irfa,
blog u pn sll sya bc. Sya bkn blogger tp maybe 1 fine will be a blogger kot. Hehehe... 4 now sya just blog reader tegar.
TQ