Bestnya kalau dapat makan yang panas2... (",)


Jangan risau yer.. murtabak ni bukan bekas kene gigit tapi guna sudu yer... (^_^) Saja tayang gambar murtabak sebab nak bagi hint kat my dear yang isteri kesayangan dia ni tingin nak makan murtabak.. kikikii


{ 50 comments.. read them below or add one }

emma emma April 05, 2013
tgk murtabak msti akn tringat bulan puase..
syawalsimpsons syawalsimpsons April 05, 2013
kawan isteri kesayangan dier pon teringin gak ni..kikikikiki
Deqla Manjew Deqla Manjew April 05, 2013
harini pasar mlm kat umah deqla...ada jual ni..tp x teringin la pulak...hihi
Mama Adam Mama Adam April 05, 2013
Boleh pos tak? Hihihi
Masya Masya April 05, 2013
sekarang ada jual yg segera ina, boleh letak kat peti sejuk .. bila² nak masaklah@bakar dia kan mudah.. rasa homemade banyak dah.. kene raji serve...

pstt.. saya teringin nak makan mertabak raja ... kawan saya tak blk kelantan pulak cuti sekolah ni.. dia bersalin dok sini..
izan mama mia izan mama mia April 05, 2013
murtabak ayam best...hubby buat sendiri jew..hiih
Sally Yatiey Sally Yatiey April 05, 2013
Sedappppnya murtabak ;)
Mrs Velentine Mrs Velentine April 05, 2013
sedapnya...hari tue makan martabak sayur..done dumex & milk
Tihara Tihara April 05, 2013
kena plak yang tebal macam ni, best2 :)
Nizam Ijam Nizam Ijam April 05, 2013
tetiba lapa.... saya masuk utusan jom tengok

Papa Mifz Papa Mifz April 05, 2013
teringin??? Mengandung lagi ke...:)
luqman zakaria luqman zakaria April 05, 2013
sedapnye...mane nk crik kt kl ek..hehe
sa mic sa mic April 05, 2013
meleleh tengok tu, ishhhh
Jemarisuri Jemarisuri April 05, 2013
ala kesiannnya..mengidam lagik ke...hihi
Mieya Atiera Mieya Atiera April 05, 2013
Amboi.. murtabak ! Ni yang buat perut tetiba rasa lapar balik ni. Aisey !
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra April 05, 2013
hihihi..macam tu pun boleh yer akak..;-)
Cik Nur™ Cik Nur™ April 06, 2013
sedapnya...
lama tak mkn murtabak..
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey April 06, 2013
Enaknye kak ina if dpt makan panas2 nih. Nak plak hujan
Aju Mohit Aju Mohit April 06, 2013
hai teringin? hehehhe akak pun suka murtabak, emmm mmg sedap dimakan panas2
Puan Kutu Puan Kutu April 06, 2013
hari tu tgok pic murtabak ni mengidam gak.request kt en suami nak yg byk daging macam kt mamak tu.tp dibelnbya yg dekat pasal malam.dua bijik sy makan terus tak lalu lg murtabak mamak.haha
Zira Aziz Zira Aziz April 06, 2013
..sy ade sorg kwn yg sgt2 suka murtabak..
UniMeOw UniMeOw April 06, 2013
hehehe hint upanya..
azizah :) azizah :) April 06, 2013
hish akak ni time ni la nak tunjuk..teringin jugak tau.. dah la susah nak cari murtabak kat sabah ni..huhu
deno deno April 06, 2013
emm... nanti nak beli jugak la....

p/s: AL-FATIHAH buat rakan SLE... arwah adik Farah Najwa...
Izan Ishak Izan Ishak April 06, 2013
sedapnya murtabak! lama dah tak makan...
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa April 07, 2013
wah..murtabak..k'imi sgt suka murtabak daging :)
My Bloglists My Bloglists April 07, 2013
nampak sedap kan...tahniah menjadi pilihan bbloglist segar di blog Pesona
syiela syiela April 08, 2013
muahahaha... akak pun tumpang teringin jga ni
Mas Zull Mas Zull April 08, 2013
assalamualaikum intan...mmg meleleh tengok ni...;)
lizz lizz April 08, 2013
ermmm sedap..terliur,,,
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim April 08, 2013
inaaaaa...sedapnyer nak lah makan..bak mari sikit.hehe..puasa tapi..hehe
intanfirdaus247 intanfirdaus247 April 08, 2013
sedapnyaaaaaa...sukaaaa murtabak..teringat bulan puasa tau.huhuh
dela dela April 08, 2013
nk g cari murtabak jgak la..hee
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan April 08, 2013
saje je kasi gambar besar kan...orang kat sini pun terliur..lam betul tak makan..huhu
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN April 09, 2013
yelah tengok mertabak teringat bulan puasa...
dak-eiza dak-eiza April 09, 2013
haha
ingatkan dia buat sendiri tadi
hint aje gupenye
:P
Si Matatajam Si Matatajam April 09, 2013
M tak berapa minat sgt murtabak ni..
lynndamya lynndamya April 09, 2013
hahaha, jadi keinginan tu tercapai ke tak kak? haha
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat April 09, 2013
Kesukaan incik hubby....hantu martabak...
Myra Jay Myra Jay April 09, 2013
Uisyyyy, bila tengok entry Ina ni buatkan myra pun rasa nak makan murtabak jugak ;D
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 09, 2013
salam k.ina..
hehehe..dah tertunai belum nk mkn murtabak ni??
Fiza Rahman Fiza Rahman April 09, 2013
Dah lama tak pekena murtabak. Sedapnya.
Nora Karim Nora Karim April 13, 2013
eh ha ah la... lama dah tak makan murtabak... heheh nmpk sedap pulak murtabak ni...