Keputusan Segmen Promote Blog #2

Tadi saya dah guna random.org untuk pilih pemenang Segmen Promote Blog #2.. Sekali tekan je terus kuar no 


So, pada Aini Yunus, awak boleh sediakan draft entry & submit dekat emel saya... zarina_naniey@yahoo.com.my dengan title SEGMEN PRMOTE BLOG... Terpulang bila awak nak bagi dekat saya selagi tak masuk bulan Mei (",)

Keputusan Segmen Promote Blog #2

{ 17 comments.. read them below or add one }

Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha April 22, 2013
eca dri tadi dok fikir2 nak komen ke tak entry tdi tu..kng klu drop my link,org kata xde muka lain nak kena review kat blog akak.hahah :P
Mama Adam Mama Adam April 22, 2013
Wahhhhh.... tulis best2!
Jemarisuri Jemarisuri April 22, 2013
tahniah..js tadi tak sempt nk join..lum blk kerja...hihi
azizah :) azizah :) April 22, 2013
alamakk terlepas la...tahniah!
Cik Nur™ Cik Nur™ April 23, 2013
tahniah buat beliau.. :)
Aju Mohit Aju Mohit April 23, 2013
tahniah kpd yg terpilih ;)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 23, 2013
Salam K.ina..
wah..tahniah buat yg terpilih :)
Mimi Azirah Mimi Azirah April 23, 2013
tahniah kpd yg terpilih
jaakechik jaakechik April 23, 2013
tahniah pada yang terpilih.
Aini Yunus Aini Yunus April 24, 2013
ihikkk...malu nye saye (sambil mata berkelip kelip antara percaya ngan tidak....)
time kasih banyak banyak..Ins Shaa Allah saya akan submit assigment ni secepat mungkin yer..
Deqla Manjew Deqla Manjew April 24, 2013
tahniah buat beliau... ;)