Keputusan Segmen Promote Blog #2

Tadi saya dah guna random.org untuk pilih pemenang Segmen Promote Blog #2.. Sekali tekan je terus kuar no 


So, pada Aini Yunus, awak boleh sediakan draft entry & submit dekat emel saya... zarina_naniey@yahoo.com.my dengan title SEGMEN PRMOTE BLOG... Terpulang bila awak nak bagi dekat saya selagi tak masuk bulan Mei (",)

Keputusan Segmen Promote Blog #2

{ 17 comments.. read them below or add one }

ecadwinkyasha ecadwinkyasha April 22, 2013
eca dri tadi dok fikir2 nak komen ke tak entry tdi tu..kng klu drop my link,org kata xde muka lain nak kena review kat blog akak.hahah :P
ida =) ida =) April 22, 2013
Wahhhhh.... tulis best2!
AnonymousAnonymous April 22, 2013
tahniah..js tadi tak sempt nk join..lum blk kerja...hihi
Unknown Unknown April 22, 2013
conrates Aini Yunus.
Unknown Unknown April 22, 2013
alamakk terlepas la...tahniah!
Miss N™ Miss N™ April 23, 2013
tahniah buat beliau.. :)
ajumohit ajumohit April 23, 2013
tahniah kpd yg terpilih ;)
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ April 23, 2013
Salam K.ina..
wah..tahniah buat yg terpilih :)
Mimie Mimie April 23, 2013
tahniah kpd yg terpilih
jaakechik jaakechik April 23, 2013
tahniah pada yang terpilih.
Unknown Unknown April 24, 2013
ihikkk...malu nye saye (sambil mata berkelip kelip antara percaya ngan tidak....)
time kasih banyak banyak..Ins Shaa Allah saya akan submit assigment ni secepat mungkin yer..
Unknown Unknown April 24, 2013
tahniah buat beliau... ;)