Aqilah nak makan kerusi..!

Saya rasa Aqilah ni gatal gusi agaknya.. dia boleh duk gigit kerusi kakak dia..


Sedapnya gigit kerusi kak alisha ni...


Alahaiiii bersungguh2 dia gigit.. hahhah.. comel pulak tengok muka aqilah masa ni... (",)


Nampak tak, sampai berlemuih mulut... hahha

{ 24 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons April 11, 2013
sama la si izz pon gatal gusi...mmg muka aqilah mcm muka izz la
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra April 11, 2013
dah nak tumbuh gigi la tu, adik saya 7 bulan dah nampak tanda, skang 8 bulan dah ada 2 batang gigi bawah, hihi..
saya tanya akak tentang gambar tu sebab blog kak ina penuh dengan gambar,ingat akak ada pakai blutut,rajin akak transfer, jujur saya ni malas sikit bab transfer gambar, ngee~..

apa pun dengan adanya gambar baru la org best nk terjah blog kita, n org dapat tgk apa yg kita nak cerita..kan akak..;-)
Deqla Manjew Deqla Manjew April 11, 2013
hahaha... baby hulk ke nih? smpai kerusi pun nak ngap! kohkoh...nmpk la muka aqilah sungguh2 nak ngap kerusi.. kesian kerusi tu jadi mangsa..hahaha..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana April 11, 2013
hehehe... cuit2 nuffnang sini
Sally Yatiey Sally Yatiey April 11, 2013
Comel pulak aqilah gigit kerusi tu ^_^ hee.
Haryati Faizal Haryati Faizal April 11, 2013
siap ngan muke2 lagi tu...ish...gatal gusi kot...
Mrs Velentine Mrs Velentine April 11, 2013
wah mmg dah gatal gusi sngt ni..kak ina kena beli kan yang baby bite dah ni
AyueJean AJ AyueJean AJ April 11, 2013
geram betul tengok mukenye tu.....
Hehhehehe..
Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad April 11, 2013
hehe..comel jer dia gigit kerusi tu..
NoEn NoEn April 11, 2013
amboi..beria dia mkn kerusi ya
azizah :) azizah :) April 11, 2013
hehe kesian kerusi jadi mangsa yer.. tak sakit ke nak?? hee
Cik Nur™ Cik Nur™ April 11, 2013
agaknya betul la dia gatal gusi...
Mas Zull Mas Zull April 12, 2013
assalamualaikum intan...yer la kot nak tumbuh gigi tu...;)
Shima Salleh Shima Salleh April 12, 2013
Berlemuihh! hihihi..

Jgn kata Aqilah yg kecil tuh, yg afiq dah sethn 8bln ni pun dok menggeget maknya, abgnya sbb lebih gatal nak tumbuh gigi geraham dia tuh! Kesian abg aqil kena gigit kat jari sampai berbekas...

mujur time nyusu dia mmg tak geget hihihiiii
mama aryan mama aryan April 12, 2013
semangat betul aqilah menggigit kerusi ye..comey sgt
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 12, 2013
salam k.ina..
hihih..aqilah... sedapnye geget kerusi tu..
nk tumbuh gigi yeee... :p
Nora Karim Nora Karim April 13, 2013
hahahah ye la tu gatai gusi tu... nak tumbuh gigi dah... ^_^
Puan Kutu Puan Kutu April 13, 2013
nak tumbuh gigi la tu.bg dia teether tak nak gigit ke ina?
lizz lizz April 13, 2013
amboi aqilah....nampak cam geram betul ngan kerusi tu...comel...
emma emma April 15, 2013
hehehehehheheheheee geram sgt nmpknye Aqilah ngan kusi kakak die..hehehe..
Myra Jay Myra Jay April 16, 2013
Nak tumbuh gigi le tu ye sayang :)