Telekung solat untuk kanak-kanak

Ini adalah telekung pertama untuk Alisha... Saya beli untuk dia tahun lepas lagi.. sempena nak sambut bulan ramadhan... (",) Ohya, telekung solat untuk kanak-kanak ni, saya beli dekat imaNiaga @ Ummu Muhammad & Abdullah yang jahit telekung ni.. (",)..


U all kalau nak beli jugak telekung solat untuk anak2 u all, u all boleh order dengan imaNiaga. Time saya beli telekung Alisha ni, harga normal RM43 tapi ada offer dapat RM39.. Bagi saya memang murahla.. kain dia sangat2 cantik..!! Bukannya yang jenis kain jarang tu tau...


Untuk pengetahuan u all, bukan hanya telekung kanak2 yang imaNiaga jual tau.. tapi jugak telekung untuk kita ibu2 ni... Dekat pasaran tu kadang2 kain dia jarangla.. pastu kadang2 singkatla.. order dengan imaNiaga ni semua tu tak jadi masalah.. sebab  Ummu Muhammad & Abdullah sendiri yang jahit.. (",)    


 Haa, kalau nak kain pelekat untuk anak2 lelaki u all pun imaNiaga jual tau.. Eh, tapi tak tau lah pulak kot dah takda stok... kene tanya Ummu Muhammad & Abdullah (^_^)    


Bagi saya, jahitannya sangat cantik + kain pun cantik jugak!!! Sampai saya rasa teruja sebab nampak Alisha pun comel sangat pakai telekung jahitan Ummu Muhammad & Abdullah ni...!! Thanks tau Ummu Muhammad & Abdullah jahitkan untuk Alisha walaupun time tu Ummu Muhammad & Abdullah tengah sarat nak bersalin (",) 

{ 37 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons April 05, 2013
BILA sue tgk alisha ni sue selaloo beristifar....cumillnyer dak tecik ni...bijak, akal panjang je kan...mmm..seronoknyer dapat melaram...doa sue 4 tahun akan dtg sue ada geng mcm ina yee
lizz lizz April 05, 2013
cantiknyer..alisya pakai telekung...muslimah sejati gitu...
AyueJean AyueJean April 05, 2013
Cantiklah kak...
nampak tebalnya tu..
Sekarang banyak yang jarang...
Fiza Rahman Fiza Rahman April 05, 2013
Comelnya. Cantik telekung alisha.
Ummu Muhammad Abdullah Ummu Muhammad Abdullah April 05, 2013
Intan!!!trime kaseh promo ;)..um tk pndai n kemas mane..telekg tu nmpk cntik sbb model muslimh cilik Alisha yg cntik ;)
Unknown Unknown April 05, 2013
Cantek nyer telekung Alisha..!
Comel nyer lah Alisha nih :)
Subhanallah...
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ April 05, 2013
Salam k.ina..
cantik telekung tu..
sesuai dgn alisha..
hihi..nnti nk p terjah blog dia...
Umialya Umialya April 05, 2013
akakpun dah 2 pasang order..
Unknown Unknown April 05, 2013
comel nye..sejuk ati tengok alisha. jadi anak solehah yer.
nOe suhaimi nOe suhaimi April 05, 2013
cantik telekung tu..nanti nak order jugak la..
Unknown Unknown April 05, 2013
Cantiknya Alisha pakai telekung! ^_^
emma emma April 05, 2013
nmpk elok sgt jahitannye tu.. n mmg kne sgt telekung tu ngan Alisha.
Unknown Unknown April 05, 2013
comelnya alisha.. sejuk mata memandang ni..
CtAyue CtAyue April 05, 2013
cantiklah.. kainnya pun nampak elok kan.. alisha nampak sgt comel pakai telukung.. sejuk mata memandang.
Unknown Unknown April 05, 2013
wahh pink kaler... cantik...nmpk pun selesa je tu...
Unknown Unknown April 05, 2013
wah caler pink nampak menarik..
Mrs Velentine Mrs Velentine April 05, 2013
wah cantik mmg tengah cari..nnt try g sana
cik lisa cik lisa April 05, 2013
comel lah, hehe cantik pula tu telekung
Ibu Lala Ibu Lala April 05, 2013
Comey alisha pkai telekung ni. Telekung ni pun camtik..
Miss N™ Miss N™ April 06, 2013
cantik..tgk pun tahu kualiti telekung tu...
nanieydotcom nanieydotcom April 06, 2013
Alahai.. Cntik sgtlah Alisha ni.. Byk ckp x die kak?
Puan Kutu Puan Kutu April 06, 2013
cantiknya..tgo pic je dh tau kainnya mesti sgt selesa..siap ada corak floral lg..comel sungguh kamu alisha!
Izan Ishak Izan Ishak April 06, 2013
ohhh.. hasil tgn ummu muhammad n abdullah rupanya. cantik n kemas betul telekung yg dia buat tu.
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa April 07, 2013
sejuk mata memandangkan :)
syiela syiela April 08, 2013
comel je alisha bertelekung
maszull maszull April 08, 2013
assalamualaikum intan...comel jer...:)
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty April 08, 2013
nnt nak odalah suka kaler pink..merah mesti suka..lawa alishya pakai..sejuk mata pandang.

dulu nurul pernah beli telekung sendiri kat ummu muhammad mmg sedap gila kain dia.tepal n tak panas n ikat kat kepala mmg selesa..kain mmg tebal tak jarang n labuh wokeh..terbaik.ti nak g usya lagi tuk merah
Unknown Unknown April 08, 2013
comel telekung tu... Rania abah dia dah siap tempah jahit...habis dengan nieza kena..suruh cari yang color sebab skang tak pakai yang putih dah..ok..kite ikutkan aje sebab de orang nak sponsor kan..huhu
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa April 09, 2013
alololo..comelnya dia..awal2 da ajar dia solat kak..mudah2an jd anak yg solehah
Si Matatajam Si Matatajam April 09, 2013
Cantiknya Alisha bertelekung..moga jadi anak yg solehah ye dear..
lynndamya lynndamya April 09, 2013
Alahai comelnya dia..akak, cantik giler telekung utk kanak2 ni lah, rase nk beli utk anak sy nanti, haha lama lagi padahal :p..tp mmg comel, and harga okay jugak..best2 :D
Nora Karim Nora Karim April 13, 2013
oh bagus ni sebab akak pun tgh dok mencari telekung lain untuk alisya...
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra April 14, 2013
alahai akak, sejuk sangat mata memandang, moga alisha membesar jadi anak yg solehah, amin..;-)