Nuffnang ada problem ke?


Saya heran kenapa tiba2 saya bukak akaun Nuffnang, ada plak 5 CPUV baru... Tapi yang jadi masalahnya..  semuanya dah credited..! Yang tak boleh tahan, siap yang tahun lepas hokay!! hahhah.. Earning pulak, sekadar cukup nak beli coklat je.. (",)... Hairan, adakah Nuffnang ada masalah ek... Tapi pe2 pun, thanks dekat Nuffnang..!

Ohya, semalam dah cashout Nuffnang dengan earning RM 51.78.. sedang menanti 2 cek dari Nuffnang.. CPUV dekat blog utama dah takda.. tapi dekat blog GA ada 6 tengah running.. Opsttt takmo jeles hokay... kat blog GA, takkan ada earning tinggi punya.. seposen pun tak sampai setiap satu CPUV.. hahha

{ 22 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons April 29, 2013
sue dah lama tak tengok nuffnang
yana aina yana aina April 29, 2013
yana pon dapat cpuv ... dah ler 1stime kotak cpuv terisi. tgk2 ... mcm nuffnang tgh pening jerk. dh ler teruja !! huhuhu
Ainim Suju Ainim Suju April 29, 2013
ada juga blogger yang bercerita tentang BE 27 Nov ni..saya belum check lagi..nanti nak check juga la
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha April 29, 2013
pening lalat.ramai yg duk cashout semalam.hahaha
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi April 29, 2013
saya pun baru tekan cash out je tadi...hehehe
Ibu Lala Ibu Lala April 29, 2013
tak tahu lah intan. akk jarang cek BE akak ni. BE akk mcm x de je...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 29, 2013
Salam Kak InA..
huhuh...cma tahun lepas ade jadi kes mcm ni.. xtau pesaipa.. biarkan jela.

Haryati Faizal Haryati Faizal April 29, 2013
check jugak pg tadi... sama cam ina... confuse...
Masya Masya April 29, 2013
IYERLAH SY PUN PAGI TD BUKKA MCM TU HUHUHUHU....
Nisah Idham Nisah Idham April 29, 2013
huhu bestnye dpt cashout.tahniah. nisah aritu ade la rm1.++, tpm entah kenapa duit tu hilang. sampai skang xde duit dah hehehe

>> done click hotlink
Azi Azi April 29, 2013
azi punya akaun ok jer
seharum kasturi seharum kasturi April 29, 2013
assalamualaikum ... saya bila ada blogger entry pasal nuffnang , baru la say pi tengok ... heheheee
Deqla Manjew Deqla Manjew April 29, 2013
erkkk yeke.. xtau la plak.. mmg jrg giler ar bkk nuffnang... huhu..sadis..
ieda immi ieda immi April 29, 2013
alamak .. x cek lagi
betapa dah lama x cek uhuhu
Si Matatajam Si Matatajam April 29, 2013
Tengah vengong rasanya tu..
Mrs Velentine Mrs Velentine April 29, 2013
samalah kita kak ina...ada problem kot
Cik Nur™ Cik Nur™ April 29, 2013
agaknya betullah Nuffnang probelm...
NUr tak cek lagi...
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan April 30, 2013
Nieza ingt nieza sorg je de problem..rupernye ina de problem jugak..ye la kot nuffnang tgk mengong..hoho
Myra Jay Myra Jay May 03, 2013
Rasanya ada masalah ni, myra enah jadi dulu, lepas tu ok dah
QasehnyaRania QasehnyaRania May 03, 2013
wah masyuk..simpan beli kamera tau :)