Kakak Alisha..


Alisha time main kat umah memang dah suka pakai tudung sekarang.. pastu duk sibuk suh saya ambik gambar... kalau ikut dia, semua tudung saya dia nak test agaknya.. ahhah.. Mulut tetap muncung.. kata trademark.. kikikii (",).. Ohya, tapi alisha pakai tudung sekejap je la.. lepas ambik gambar dia bukak.. kah kah kah

{ 21 comments.. read them below or add one }

Sally Yatiey Sally Yatiey April 09, 2013
Haha. Comel muluttttt muncung alisha! ;D
Siti Asiah Siti Asiah April 09, 2013
nampak berisi sikit Alisha...comel pakai tudung...;)
azizah :) azizah :) April 09, 2013
comeyy! tengok bulu matanya lentik..
aimi adilah aimi adilah April 09, 2013
wah2.

bgos2 akisha tutup aurat dr kecik =)
Ummi Iman Ummi Iman April 09, 2013
Amboi.. nak jd model tudung ke alisha ;) comel dia pakai tudung. Manalah tahu ada yg nak ambil jd model bertudung nanti ;)
Cik Nur™ Cik Nur™ April 09, 2013
maniss...
tgk bulu mata dia...
teringin nak bulu mata macam tu.. :)
lizz lizz April 09, 2013
dah gaya seorang ustazah la alisha ni...comel
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra April 10, 2013
hikhik, alisha dah memahami kerjaya ibu dia skang, ;-)

akak, saya nak tnya satu soalan, akak tangkap gambar guna kamera n trnsfer kat laptop guna kabel ka blutut?
Jemarisuri Jemarisuri April 10, 2013
sweet je alisha ni...
dh jadi kakak kan..hihi
lynn kamarul lynn kamarul April 10, 2013
how sweet.. sejuk perut ina
syawalsimpsons syawalsimpsons April 10, 2013
makin cumill dah alisha ni
Deqla Manjew Deqla Manjew April 10, 2013
awat muncung tu alisha..haha.. xpela.. nnti lelama mesti dia nak bertudung trs.. in shaa Allah... ;)
anitadiana anitadiana April 10, 2013
salam ina...comel sesangat alisha ..muncung yg mahal tu..kak ita pun suka tengok arisya pakai tudung time gi mengaji..cute aje rasa..
Mrs Velentine Mrs Velentine April 10, 2013
baguslah tue kak..dia tengah praktik lepas ni nak pakai terus
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 10, 2013
Salam K.iNa..
hihi..pupuk dari kecik ni..besar esok senang kan..
muncung alisha x menahan.. :p
Haryati Faizal Haryati Faizal April 11, 2013
aik..makin kuat posing ni....ye kakak...?
Nora Karim Nora Karim April 13, 2013
tak pe... at least dia nak pakai... macam alisya akak, pakai bila nak keluar rumah... tp dalam kereta dah bukak.. :D
Puan Kutu Puan Kutu April 13, 2013
serius sgt comel..bula mata dia tu melentik sgt..pastu mulut muncung mmg dh trademark alisha.hihi
emma emma April 15, 2013
jelesnye tgk bulu mata Alisha tu.. hehe..