Posing dari alisha

Makin besar, makin comel keletah si alisha ni... eh, tapi ada jugak keletah yang tak berapa nak comel... keletah yang saja nak uji kesabaran ibu dia ni... adehhh... Tapi takpa, lumrah seorang kanak2 yang sedang membesar... tak yah marah2... ntah2 masa saya besar2 alisha dulu perangai lagi teruk dari alisha... (^_^)


Asal suruh posing, mesti aksi cekak pinggang camgini tak tinggal.. 


 Eh jap, gatal telinga... garu jap... (",)


Lagi satu, trademark alisha posing, mesti ada gaya yang dia posing tanpa tengok kamera....


Macam gambar ni... dia buat2 tengok arah lain.. hihii... Tapi bagi saya, gambar ni comel sangat... dengan mata camgitu.. senyum camgitu... haihh... (^_^)

{ 35 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine April 02, 2013
suka gambar last tue kak..alisha nampak comel...
 Aisy Nasiha Aisy Nasiha April 02, 2013
Amboinya, pandainya alisha posing...comel btl
Umialya Umialya April 02, 2013
comelnya, anak sapa le ni..
Unknown Unknown April 02, 2013
Salam prknlan. Top model mane blh direct pndang camera. Hehehe
AyueJean AyueJean April 02, 2013
Kemain posing supermodel..
Hehehheh..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P April 02, 2013
Alisha dah nampak kakak2 sangat sejak akhir2 ni..
Unknown Unknown April 02, 2013
hihihi..mmg anak2 ni waktu dia nak bergambar sakan punya gaya,..dtg mood tak elok..srh camana pun xnak nyer..
Shafiq Shafiq April 02, 2013
Sangat comel!! Terutama sekali gambar yang last tu. :-)
emma emma April 02, 2013
comelnye ank dara ni.. pndai die posing :-)
Cik Nani Noraini Cik Nani Noraini April 02, 2013
alisha nie cntik la kak..hehe.. :)
Unknown Unknown April 02, 2013
seyes comel... x sbr nk tgu aqilah besar.. mesti sme lawa cm akk dye =)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ April 02, 2013
salam k.ina..
hihih..jgn kata akak,cma yg tgk ni pun geram!
fotogenik la alisha ni.. hihih..
Unknown Unknown April 02, 2013
Alahai comey alisya nih...

Taman tu kat sp lah... Naik hway dari hospital tu terus ja...
Unknown Unknown April 02, 2013
Comel2! Paling suka gambar last tu.. Ada gaya model ;D hehe
QasehnyaRania QasehnyaRania April 02, 2013
ni lah bakal gadis fotogenik annti ;)

kecik2 dah pandai posing ye..
Nugrul Sakura Nugrul Sakura April 02, 2013
pandai dah posing skrg...cute je posing xtgk camera...ala2 model gitu...

tgk gambar nih nampak alisha da tinggi kan...
Dayang Deno Dayang Deno April 03, 2013
makin cantik anak dara sorang nih^^
Izan Ishak Izan Ishak April 03, 2013
comel3!!! pandai sangat kakak alisha posing2 gitu.
Unknown Unknown April 03, 2013
haah jijah suka gambar last tu..comel dia pandang tempat lain...
Masya Masya April 03, 2013
alahai.. geramnya tgk anak dara ni possing....

kemain lg tunjuk siku.. xmoo buuk siku sudah.. possing gitu xpe...
Dylla Abas Dylla Abas April 03, 2013
no doubt...she's so adorable :)
lizz lizz April 03, 2013
comelnyer alisya ni...pandai sangat posing ni...
adianiez AIDA adianiez AIDA April 03, 2013
anak2 dara aida pemalu tahap gaban. susah nak suruh diorang pose. kena marah dulu, baru pose!!!
agak nye sebab diorang da besar...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief April 03, 2013
amboi2 cik kak sorang nih kemain lg posing...xmenahan betoi tgk dia haha
Unknown Unknown April 03, 2013
amboiii kalah model... haha.. jelingan manja tu yg mahal...
Cikrosecute Cikrosecute April 03, 2013
dah pandai posing ya...alisha..
Unknown Unknown April 03, 2013
comel sungguh alisha ni..auntie suka tgk alisha ni senyum,manisss je
Mimie Mimie April 03, 2013
mcm2 gaya si alisha nih la
Miss N™ Miss N™ April 04, 2013
alololo..comeinya dia..
mcm gaya budak beso je rupa dia...
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty April 04, 2013
like the last one..pretty!so pretty!mujur alishya tak mcm angry bird2
nanieydotcom nanieydotcom April 06, 2013
Sgt comel gmbr last tu :)
Puan Kutu Puan Kutu April 06, 2013
suka jugak pic last tu.comel!