Rezeki Alisha dapat mainan mahai (",)

Bagi mereka yang mengikuti setiap entry saya mesti tahu yang HADIAH LEARNING TABLE ni saya dapat hasil dari kemenangan saya join GA MY LITTLE SECRET DENGAN KERJASAMA FISHER-PRICE.. So, petang Selasa baru ni.. hadiah tu selamat diterima oleh saya.. Berdebar2 saya menanti kehadiran pakcik courier.. *hover tau* hihii.. Dapat hadiah tu.. Alisha lah yang paling seronok tapi ibu alisha pulak terlebih2 seronok.. muhahahhah..


Tengoklah tu.. tak sabar2 nak main.. tak sempat nak bawak keluar dari kotak.. dia dah menekan2.. hihii.. Ohya, kalau u all nak tengok betapa excitednya alisha koyak bungkusan ni, KLIK SINI yer (",)


 Menekan2 button tu semua sambil tersengih2... hihii


 Alisha dah mula tak sabar nak bawak keluar mainan tu dari kotak.. semakin excited dengan learning table tu.. hihii


 Alahaiii comelnyalah anak ibu ni.. menanti saya pasang kaki meja sambil tersenyum.. hahahha.. Ohya, actually, KALAU KITA TAKNAK GUNA KAKI MEJA NI PUN BOLEH.. untuk baby yang tak pandai berdiri lagi elok tak payah guna kaki meja tu la..


 Dekat bahagian tengah ni menyala lampu tau setiap kali meja ni berbunyi.. dekat dalam 'mangkuk' ni ada huruf + air.. alaa2 macam sup la konon.. so, alisha perlu guna sudu yang disediakan untuk mencedok... kiranya secara tak langsung ia dapat bantu Alisha memahirkan lagi dalam skill makan dengan sudu.. hihii


 Function dia ada 2 jenis.. bila u all letak button tu dekat ABC.. THATS MEAN LEARNING TIME.. SO SETIAP KALI TEKAN BENDA ALAH DEKAT ATAS MEJA TU, AKAN KELUARLAH AYAT2 PEMBELAJARAN.. CONTOH BILA PEGANG EPAL, AKAN KELUAR PERKATAAN EPAL & BUNYI MAKAN EPAL..

Bila u all tukar button tu pergi ke arah muzik.. AKAN BERBUNYILAH LAGU.. CONTOHNYA BILA KITA PUSING "MANGKUK" AKAN KELUARLAH LAGU ABC...


 Function dia memang SUPERB lah... setiap satu benda alah yang dekat atas meja tu.. BUKAN HANYA ADA SATU BUNYI TAPI  LEBIH DARI SATU.. Ohya, kalau u all perasan, dekat sebelah tangan Alisha ada benda alah yang warna hijau & purple tu kan *tak tahu nak panggil apa*.. benda tu konon2nya MACAM BEKAS LADA SULAH, BILA GERAKKAN BENDA ALAH TU, TERUS KELUAR BUNYI MACAM ORANG BERSIN & LEPAS TU SEBUT EXCUSE ME.. Fuyooo memang syoklah.. secara tak langsung ia DAPAT BANTU ANAK2 KITA BERADAB SOPAN..
 

Pendek kata, bukan Alisha je excited main benda alah ni.. tapi SAYA PUN EXCITED.. ZAMAN DOLU2 TAKDA SEMUA NI.. hihii.. Memang rezeki Alisha lah untuk dapat produk yang mahai dari FISHER PRICE ni.. Learning table ni berharga RM269.90.. Kalau nak beli memang taklah.. mahai.. tapi rezeki Alisha dia  dapat melalui hasil kemenangan ibu alisha ni yang rajin join CGL (Contest/Giveaway/Lucky Draw)

Apa2 pun, saya ucapkan terima kasih yang tak terhingga buat FISHER PRICE sebab sudi bagi hadiah ni dekat saya.. & terima kasih yang tak terhingga jugak dekat PUTERI NUR sebab sudi memilih saya sebagai pemenang.. (^_^)

P/s : Kalau u all nak tahu dengan lebih lanjut lagi tentang learning table ni.. boleh tanya saya tapi setakat yang saya tahu je lah yer.. TAPI KALAU U ALL NAK TAHU DETAIL SE"DETAIL2"NYA.. u all boleh terjah ke FISHER-PRICE.. Kalau u all tengok produk2 dia.. gerenti u all rasa nak beli sesangat.. macam saya ni ha... kalaulah saya ni kaya raya.. duit sampai tak tahu nak buat apa.. CONFIRM SAYA BELI.. muahhaha

{ 25 comments.. read them below or add one }

Zie Zie December 01, 2011
Rezeki anak dan ibu... sambil ajar anak main ibu pun leh main ni... maklumlah mana penah main benda-benda cam ni dulu..kan? huk huk...
Tina Othman Tina Othman December 01, 2011
bestnya menang GA, saya selalu tak bertuah, tak penah menang pun
Nigina Nigina December 01, 2011
tahniah... mmg best mainan ni... adam kalau masuk toy r us suka usik mainan ni
LYAfrina LYAfrina December 01, 2011
wowww....fisher price lg tuu.. mmg rezeki alisha laaa... tahniah... klo nk beli x tbeli mainan mhl2 gni kan..
Jaa Jaa December 01, 2011
wah, ni yg x sabar nk bwk idlan p umah ina nih...mau berebut plak dgn alisha nanti..hahaha
Nida Nida December 01, 2011
Salam Ina..

Pelik juga akak button follower tu tak kuar.. sebab kadang2 ada.. kadang2 hilang..hehe
Bui Junaidi Bui Junaidi December 01, 2011
wah..mahal tu..bertuah alisha..kecik2 dh ada permainan mahal mcm tu
Izan Ishak Izan Ishak December 01, 2011
wowww!!! alisha dapat hadiah yg super duper best lah. kalau depan mata aunty pun mmg teruja sgt mengalahkan anak2...heheh....

so clever alisha!
Masya Masya December 01, 2011
tahniah.. wah bestnya dapat hadiah gembakk mcm ni.. sy yg tak dapt pun teruja tgk tau...
fiza fiza December 01, 2011
Murah rejeki ibu & anak nih ☺☺
Puteri Nuur At-Terawis Puteri Nuur At-Terawis December 01, 2011
glad Alisha suka dengan learning table ni :-)
Naz Naz December 01, 2011
bertuahnya Alisha..
eB ezrin eB ezrin December 01, 2011
tahniah. suker tgk. me lemau cgl lagi :)
Cho Zila Cho Zila December 01, 2011
bestnyer... kalau nak suruh beli tak terbeli akak rasanya barang FPni... yang kecik2pun fikir fikir ... dan terus berfikir... kalau besar gedabak gini memang tak beliler... bestnyer... mak yang lebih tu biasa...
sue zainun sue zainun December 01, 2011
syonoknye alisha..auntie yang tgk nie pon rasa cam nak main gak..hihihi..bleh tak ?
suhaina laui. suhaina laui. December 01, 2011
seronok n bertuah alisha!...akif duk tgk same ms sy bc blog ina ni....siap sebut 'nak2 mainan adik'....hahah tanda suh beli....mmg xbeli la yg mahal2 ni....kalo yg kat pasar malam boleh sb otw sampai umah dh ade yg tertanggal ')
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 01, 2011
whoa~!!! best gile meja Alisha nie.. mcm2 ade.. jealous la sy, huhu~.. nk bli utk Hannah, die dh bsar dh..

moge Alisha cpat pndi la ngan table nie he.. ^_^
QASEHNYA RANIA QASEHNYA RANIA December 01, 2011
rezeki alisha sbb ibu nya rajin join cgl....tahniah
zareliqa afiqa zareliqa afiqa December 02, 2011
Wahh! seronok lar Alisha :D
Puan Kutu Puan Kutu December 02, 2011
bertuahnya alisha..memang rezeki budak comel nie la..:)
fieda fieda December 05, 2011
wah..seronoknya alisha..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 05, 2011
sukanya tgk dapat adiah mahal..sama cam eb.lemau cgl lagi
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey December 26, 2012
cntik la table tu.. byk benda leh teroka and belajar.. :) :)
shasha yacob shasha yacob December 27, 2012
wah untuhng gila budak nih hihihi, dari dua start lahir sampai kehari ini