Request sample susu dapat hadiah SANDWICH CUTTER

Pada u all yang berkenan jugak tengok SANDWICH CUTTER yang berbentuk dinosour tu.. U all boleh try request sample susu SUSTAGEN.. Mana tau kot2 u all pun dapat jugak.. Kalau masih ada stok, mesti dorang bagi kan (",)


Actually saya request sample susu je.. tapi tak sangka bila dorang hantar, bukan setakat sample susu..


Siap dengan hadiah.. kiranya 2 sampul la dorang pos dekat saya.. pelekat kereta pun dapat, FM pun dapat..


Yang paling saya suka dah semestinya SANDWICH CUTTER.. nampak gayanya, benda alah ni lepas ni bukan setakat saya guna untuk potong roti.. potong agar2 untuk alisha pun boleh guna ni.. tak pun, jika saya rajin menguli ke, untuk alisha, terap guna benda alah ni.. hihii.. Terujanya saya dapat benda2 camni.. Kalau u all tahu ada yang boleh dapat hadiah camni, share link dekat saya yer.. nak mintak jugak.. i suka barang2 free camni.. muahhahha

KLIK SINI UNTUK MINTAK SAMPLE SUSU SUSTAGEN


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 


{ 24 comments.. read them below or add one }

JunAina JunAina 16 July, 2013
Rezeki Ramadhan lagi eh?
Mimi Azirah Mimi Azirah 16 July, 2013
nak jugak la....kompom jap lg sy request...
syawalsimpsons syawalsimpsons 16 July, 2013
nak try la mana tau ado rezeki kan
Mama Vogue Mama Vogue 16 July, 2013
wahh comelnya!
Hakim mmg ahli kelab sustagen!
nak try gaklah..hehe
Mira Adzlia Mira Adzlia 16 July, 2013
cumil la cutter tu..bru tau kewujudan cutter tu..
Ema Johari Ema Johari 16 July, 2013
wah, siap ad tambahan hadiah lagi...Alhamdulillah
Fiza Rahman Fiza Rahman 16 July, 2013
Thanks for the info ina ☺
Ann Ishak Ann Ishak 16 July, 2013
kalau buat cookies guna sandwich cutter tu pun best jugak ek...jadi cookies gambo dinosaur :)
Noor Atikah Ramli Noor Atikah Ramli 16 July, 2013
bestnyeeee . mcm2 dapat . hehee
Azi Azi 16 July, 2013
azi request hari tu xdapat pn... huhuhu
mama_ka0ri mama_ka0ri 16 July, 2013
eehhh..cantiknya sandwich cutter tu..haha..nak request jgk la..haha..
IbuNoey IbuNoey 16 July, 2013
thanx,kak,atas info tu..dah request sample td..xsabar nk tgk hasilnya...follow me..ibunoey.blogspot.com
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 16 July, 2013
serious comel sandwich cutter tue.. ^_^
ros_reeza ros_reeza 16 July, 2013
ROs pun suka, kalau kita daftar pastu dapat hadiah .. hihi.. hari tu Ros ada daftar yang Anmum punya.. :)
Myra Jay Myra Jay 16 July, 2013
Betul tu, ok jugak dapat potong agar2 or jeli kan :)
Cik Nur™ Cik Nur™ 16 July, 2013
comel sandwish cutter tu...
kalau tekap agar lagi kiut kannn
Deqla Manjew Deqla Manjew 17 July, 2013
simple.. daftar pun boleh dpt hadiah best2...nnti nk tgk ina buat agar2 bentuk tu ... hihi..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 17 July, 2013
Salam K.Ina..

hihi..cutenye!
dah lama tak mintak sample susu susta ni..
anak2 x suka nk minum... :(
Mrs Velentine Mrs Velentine 18 July, 2013
tq kak...nak try mana tau dpat
azizah :) azizah :) 18 July, 2013
jijah suka benda2 free camni.. t jijah request.. tq sharing kak!
Khairul Bariah Salleh Khairul Bariah Salleh 22 July, 2013
tq for sharing ina..
nk request sample sustagen jgk la, mn tau ade rezeki nk dpt hadiah mcm ina kn..:-)