Memuatkan ...

Request sample susu dapat hadiah SANDWICH CUTTER

Pada u all yang berkenan jugak tengok SANDWICH CUTTER yang berbentuk dinosour tu.. U all boleh try request sample susu SUSTAGEN.. Mana tau kot2 u all pun dapat jugak.. Kalau masih ada stok, mesti dorang bagi kan (",)


Actually saya request sample susu je.. tapi tak sangka bila dorang hantar, bukan setakat sample susu..


Siap dengan hadiah.. kiranya 2 sampul la dorang pos dekat saya.. pelekat kereta pun dapat, FM pun dapat..


Yang paling saya suka dah semestinya SANDWICH CUTTER.. nampak gayanya, benda alah ni lepas ni bukan setakat saya guna untuk potong roti.. potong agar2 untuk alisha pun boleh guna ni.. tak pun, jika saya rajin menguli ke, untuk alisha, terap guna benda alah ni.. hihii.. Terujanya saya dapat benda2 camni.. Kalau u all tahu ada yang boleh dapat hadiah camni, share link dekat saya yer.. nak mintak jugak.. i suka barang2 free camni.. muahhahha

KLIK SINI UNTUK MINTAK SAMPLE SUSU SUSTAGEN


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 


24 orang suka berlian:

JunAina berkata...

Rezeki Ramadhan lagi eh?

Mimi Azirah berkata...

nak jugak la....kompom jap lg sy request...

syawalsimpsons berkata...

nak try la mana tau ado rezeki kan

ieda immi berkata...

rezekii ;)

Mama Vogue berkata...

wahh comelnya!
Hakim mmg ahli kelab sustagen!
nak try gaklah..hehe

Mira Adzlia berkata...

cumil la cutter tu..bru tau kewujudan cutter tu..

Rozita berkata...

menarik! ;)

Ema Johari berkata...

wah, siap ad tambahan hadiah lagi...Alhamdulillah

Fiza Rahman berkata...

Thanks for the info ina ☺

Ann Ishak berkata...

kalau buat cookies guna sandwich cutter tu pun best jugak ek...jadi cookies gambo dinosaur :)

:: Mrs.Eady :: berkata...

wahhh best nyer!!

Noor Atikah Ramli berkata...

bestnyeeee . mcm2 dapat . hehee

Azi berkata...

azi request hari tu xdapat pn... huhuhu

mama_ka0ri berkata...

eehhh..cantiknya sandwich cutter tu..haha..nak request jgk la..haha..

IbuNoey berkata...

thanx,kak,atas info tu..dah request sample td..xsabar nk tgk hasilnya...follow me..ibunoey.blogspot.com

Nisa Greennnpanda berkata...

serious comel sandwich cutter tue.. ^_^

ros_reeza berkata...

ROs pun suka, kalau kita daftar pastu dapat hadiah .. hihi.. hari tu Ros ada daftar yang Anmum punya.. :)

Myra Jay berkata...

Betul tu, ok jugak dapat potong agar2 or jeli kan :)

Cik Nur™ berkata...

comel sandwish cutter tu...
kalau tekap agar lagi kiut kannn

Deqla Manjew berkata...

simple.. daftar pun boleh dpt hadiah best2...nnti nk tgk ina buat agar2 bentuk tu ... hihi..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Ina..

hihi..cutenye!
dah lama tak mintak sample susu susta ni..
anak2 x suka nk minum... :(

Mrs Velentine berkata...

tq kak...nak try mana tau dpat

azizah :) berkata...

jijah suka benda2 free camni.. t jijah request.. tq sharing kak!

Khairul Bariah Salleh berkata...

tq for sharing ina..
nk request sample sustagen jgk la, mn tau ade rezeki nk dpt hadiah mcm ina kn..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...